Banner

Borsos Vilmos kölcsönben Diósgyőrben folytatja

Szerző: objektív | 2021-07-05 16:06:00

A DVTK-nak opciós joga van a folytatásra.


Borsos Vilmos Diósgyőrben folytatja pályafutását. A 191 centiméter magas, 20 esztendős, tehetséges hálóőr egy évre kölcsönbe érkezik Paksról, ám a DVTK-nak opciós joga van a folytatásra.



- Nagyon örülök, hogy a DVTK-hoz kerültem mert a feljutásra legesélyesebb klubnak tartom az együttest az NB II.-ben - mondta Borsos Vilmos, a DVTK játékosa. - Örülök, hogy egy ilyen nagy múltú egyesületnél kamatoztathatom a tudásom és fejlődhetek tovább. Nagyon remélem, hogy minél több játéklehetőséget fogok kapni és ezért is fogok dolgozni, hogy stabil kezdő kapusa tudjak lenni a klubnak akár ebben az évben és ha minden jól alakul, akkor jövőre az NB I.-ben is.

- Az ifjabbik Borsos Vilmos kölcsönbe érkezik a klubhoz - kezdte Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója. - Az édesapját is biztosan jól ismeri a futballban jártas közvélemény. A szakmai stábbal egyeztetve arra a döntésre jutottunk, mivel a gerincoperáción átesett Branislav Danilović sérülése és abból való felépülése kicsit tovább húzódott el, mint ami a tervezett volt, szerettük volna magunkat bebiztosítani ezen a poszton is. Viliben egy olyan kapust látunk, aki tehetséges, jó felépítésű, fiatal kora ellenére képzett és már NB II.-es rutinnal is rendelkezik, hiszen az előző két idényt szintén kölcsönben, Dorogon töltötte. Számunkra akár a későbbiekben is komoly erősítés lehet, éppen ezért kivásárlási opcióval vettük kölcsön a Pakstól. Igyekszünk megfelelő konkurenciát teremteni minden poszton, ami szépen alakul. A támadó szekcióba szeretnénk még tovább erősíteni.


A fiatalabb Borsos Vilmost a név kötelezi, hiszen édesapja idősebb Borsos Vilmos az 1990-es években többek között az Újpest kapuját is védte, majd pályafutása befejeztével a Kispest kapus- és pályaedzőjeként, illetve a magyar utánpótlás válogatottaknál is dolgozott. A követendő példa tehát megvolt a 2000. szeptember 21-én születendő gyermeknek, aki szülővárosában, Szigetszentmiklóson ismerkedett meg a labdarúgás alapjaival. Egy rövid csepeli kitérőt követően a fiatal szigetszentmiklósi kapus tehetségére Székesfehérváron is felfigyeltek, hiszen a Videoton második csapatához szerződtették, ahol az utánpótlás csapatok mellett 17 évesen az NB III.-ban is bemutatkozhatott. A 2018/2019-es idényben a Paks szerződtette, ahonnan előbb a másodosztályú Budaörsre, majd szintén a Merkantil Bank Ligában szereplő, Dorogra került kölcsönbe. A 2020/2021-es őszi szezonban a Paksi FC második csapatának összeállítása kezdődött a nevével tizenöt NB III.-as találkozón, tavasszal viszont ismét az NB II.-es Dorognál szerepelt kölcsönben tizenöt másodosztályú mérkőzésen.

Borsos Vilmos átesett a minden részletre kiterjedő orvosi vizsgálaton, aláírta szerződését és a hétfő délután csatlakozik társaihoz.


Elolvasom a teljes cikket >>>


forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
3. slózi
2021-07-06 10:14:52 Barna öves, Őstag
1.) Előrebocsájtom: NEM TUDOM, MENNYIRE JÓ--VAGY KEVÉSBÉ JÓ--KAPUS ez a fiatal Borsos, de majd meglátjuk, majd elválik.
2.) Viszont jó és helyes szemléletre vall, hogy Póser mellett és mögött, az ugyancsak fiatal Bánhegyi-n kivül gondoskodni próbálnak még egy 3. kapusról.
3.) Annál is inkább, mert jómagam:
i.) helyeslem mind Antal, mint Bukrán elengedését;
ii.) és azt is látom, hogy Danilovic ÚGY "VAN", HOGY TKP. NINCS.
4.) TOVÁBBÁ MÉG AZZAL IS SZÁMOLOK: hogy Antal meg Bukrán "szárnyakat kap"-nak Kövesden ill Pécsett, és majd' beindul a szokásos "kesergőkórus", hogyasszongya: " AKI NÁLUNK SZAR, AZ MÁSÜTT ZSENI, de legalábbis gyakran a mezőny legjobbja satöbbi...satöbbi.
5.) Mindenesetre Rados-sal meg korábban Malinauskas-szal--sajnos..nem tévedtem....nagyot, merthogy a Vasasnál vagy a Lokinál egyikük sem "alkotott nagyot". Bár tévedtem volna.....ami annyit tesz: sikereket kivánok Antal Botinak is Kövesden ill. Bukránnak is Pécsett.
2. toki*
2021-07-05 19:26:26 Fekete öves, Veterán
Azt hittem Borsos Filip Ausztriából. Az jó lett volna.
1. wexeye
2021-07-05 17:44:26 Fekete öves, Őstag
Miki manager játékot játszik, play áruházban sajnos ez nem letölthető, hungarikum,mert közpénzből játsszák, Kókler DreamLíg 2021. Ezekben a játékokban is úgy van, ahogy itt élőben látjuk. Search players: transfer listed/loan listed/free agent. Nemzetiség : magyar,pozíció: most épp kapusra keresett rá. Feldob 5 nevet,4et felhív,lecsapják a telefont,az 5.et bejelenti. Nem ez a tragédia. Hanem hogy a saját utánpótlás 11 év alatt szegény Bencén kívül nem tudott egy nb2re alkalmas kapust kinevelni. Igaz a manager játékokban is az tart legtovább,hogy a youth academy fejlődjön,de 11 év alatt... no comment. Mindenesetre sok sikert öcskös,sajnos nb3ra és padozásra készülj
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...