Banner

Alternatív valóság

Szerző: dfcwolf | 2022-08-01 09:34:00

Csak kérj elnézést.


Ez a szezon nem úgy kezdődött, ahogy mi szerettük volna és ahogyan beharangozták a klubnál tevékenykedők. Inkább azt mondanám, hogy folytatódott az, ami abbamaradt a múlt szezon végén, csak kicserélődött néhány ember. Mindenképpen meg szeretném jegyezni, hogy az elmúlt évtizedekben egyszer sem láttam olyat, hogy egy új edző ennyire ne tudjon változást előidézni egy csapatnál. Hogy egyetlen meccsre sem sikerül jól játszani.

Siófokon a játék minden elemében jobb volt az ellenfél. Megnyertek szinte minden párharcot és úgy mentek bele a csatákba, mintha az életük múlna rajta. Ehhez képest mi nemhogy egy az egy ellen nem tudtunk sikeresek lenni, de volt olyan, amikor három diósgyőri játékos képtelen volt elvenni a labdát egy siófoki támadótól.

Rossz volt nézni mennyivel gyorsabb volt az ellenfél. Gyorsabb játékosok, gyorsabb passzok, gyorsabb játék. A mi passzaink csak vánszorogtak embertől emberig és a beadásaink is teljesen erőtlenek voltak. Nem beszélve az elrontott kis szögletekről. Számomra felháborító volt, amit tegnap láttam.

Hallottam olyat, hogy klubvezetők szerint az amigeleken.hu szerkesztői a sikertelenségnek szurkolnak. Igen ez nyílvánvaló. Ezért utaztunk tegnap 650 kilométert. Akartunk egy jót csobbanni, enni valamit, megnézni egy jó meccset, ahol a DVTK nyer és hazajönni. Mi ezt szerettük volna cserébe a nem kevés pénzért, amit az útba beleöltünk. Gondolom így volt ezzel az a többszáz ember is rajtunk kívül, akik megtöltötték a vendégszektort.


Ezek után pedig hazajövök és olvasom a HIVATALOS oldal Facebook posztját, ami így szól:

Vereséggel kezdte az új idényt a DVTK a Merkantil Bank Liga 1. fordulójában Siófokon. Az első félidőben a hazaiak szereztek vezetést, ami számtalan támadásból sem sikerült kiegyenlíteni, hiába küzdött az utolsó pillanatig a csapat. A mérkőzés képét jól illusztrálja, hogy a vereség ellenére megköszönte a vendégszektort csordulásig megtöltő szurkolótábor a játékot.


Nem értem. Ott voltam. Ugyanolyan mérges voltam, mint a többi szurkoló és senkinek nem volt eszében megköszönni, amit látott.

Szóval kedves Szurkolótársaim, akik ezt elhittétek, azt gondolhattátok, hogy az elutazott szurkolók meghibbantak, vagy megsütötte a nap őket. Amit kiírtak az egyszerűen HAZUGSÁG!

Egy ilyen meccs után elég lett volna csak elnézést kérni, nem kellett volna a szurkolókat még pofán is sza…


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 >  Utolsó

54. divan |Válasz erre: 53. dvtk64
2022-08-05 17:36:27 Narancs öves, Tag
Hagyjuk már a Győrt. Fogadok, hogy mögöttünk lesznek a végén.
53. dvtk64
2022-08-04 17:48:25 Piros öves, Fanatikus tag
A nem alternatív valóság ami pl. a Győrnél zajlik. Ott olyan NER tulaj van Világi (MOL-DAC), aki felvállalja magát, célokat határoz meg, és felakarnak kerülni. Ehhez történnek az igazolásaik.
Nálunk ki a tulajdonos? Miért nem vállalja fel magát? Miért nem mondja el mi a célja? Miért nem akarja, hogy feljussunk?
Mert csak tulajdonosa a klubnak és nem a gazdája. Neki(k) csak egy cég a sok közül.
52. awas |Válasz erre: 49. slózi
2022-08-04 13:07:58 Barna öves, Fanatikus tag
Reményeim szerint ebben nem stílust, “vonalat” határoznák meg, hanem a klub modellt formálnák meg. Ebben talán tudnának segíteni. Szerintem sem kell semmilyen vonalat tisztán követni, a magyar focista egyedi fajta. Erre talán Rossi talált rá legjobban klubszinten, és válogatott szinten is.
51. toki* |Válasz erre: 45. Lábilabda
2022-08-04 12:58:05 Fekete öves, Veterán
Valóban így működnek a hivatalos iratok küldése, ellenben előtte van egy személyes megbeszélés. Legalábbis én idáig mindig ilyenen voltam, ha felvettünk/elengedtünk valakit. Nyilván utána mehet minden elektronikus formában.
50. ropek
2022-08-04 11:50:11 Barna öves, Fanatikus tag
Egy meccsből szerintem nem lehet túl sok következtetést levonni, de a Sió meccs simán a Vukmir szerencsetlenkedése volt…
Valamint vajon miért nem játszottunk egyetlen betömörülve védekező, bekkelős csapat ellen sem?
Nem is ment a játék….
A kerettel most sem vagyok kibékülve, de jobbnak tartom, mint a tavalyit.
49. slózi
2022-08-04 11:43:38 Barna öves, Őstag
1.) Nem hiszek semmiféle spanyol, horvát vagy délszláv vonalban.
2.) Nincs "letéve" sehol semmi--úgyhogy ilyesmiben reménykedni sem érdemes.
3.) Köldöknézés, mozdulatlan semmittevés lesz-- A BIZAKODÓ DUMÁN KIVÜL PERSZE-- és még jó, ha nem esünk ki az NBII-ből.
4.) Már most hétfőn este garantált(!) az 1 gólos zakó a Soroksár ellen. Esetleg Könyves rúg egy gólt, ha játszik, oszt' 1:0-ra nyerünk--kivételesen.
NAGYON SAJNÁLOM ÉS NEKEM IS NAGYON FÁJ, DE EZ A REALITÁS
2022-08-04 11:25:53 Piros öves, Veterán
Én meg arra lennék kíváncsi hogy akkor fog végre valami történni? Lesz igazolás a brutál lyukas posztokra?? Vagy megint mire várunk? Megvarjuk elmenjen újabb 3 pont az idióta hozzánemertes miatt?
47. awas
2022-08-04 11:01:03 Barna öves, Fanatikus tag
Én arra lennék kíváncsi, hogy a spanyoljaink tényleg tettek e le a vezetőség elé egy hosszútávú koncepciós tervet. Vagy ez csak legenda?
46. dfcwolf |Válasz erre: 43. Lábilabda
2022-08-04 08:11:14 Fekete öves, Őstag
És szerinted itt most mi erről beszélünk??? Szerinted most mi arról beszélünk, hogy X játékos, vagy X edző kellene ide?

Te arról beszélsz, hogy szerinted ki a hibás egy pillanatnyi rossz játékért. Mi arról, hogy miért vagyunk évek óta szarok. Nagyon nem ugyanaz. De elmagyarázhatod azt is, hogy Bódog a hibás, vagy Szivics, vagy tetszőleges edző azért, mert itt vagyunk és évek óta szenvedünk.
45. Lábilabda |Válasz erre: 44. toki
2022-08-04 06:55:15 Zöld öves, Tag
Le vagy maradva 20 évvel, nagyon komoly üzleti körökben is ma már a döntések többségét telefonon, e-mailben és ne adj isten SMS-ben, sőt mondok jobbat Signalon közlik. Jó eséllyel azt is telefonon közölték Bódoggal annak idején, hogy megkapja az állást, gondolom akkor nem volt kifogása ellene.

“ Isten hozott nálam öcsém, ez a való világ”

1 2 3 4 5 >  Utolsó

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...