Banner

Alex Vallejo hatalmas fölénnyel nyerte a szurkolói szavazást a 13. fordulóban

Szerző: Jáborcsik András | 2023-11-15 20:02:00

Spanyol középpályásunk negyedszer lett a szavazás nyertese.


Az amigeleken.hu az OTP Bank Liga 2023-2024-es szezonjának indulása előtt Rakaczi család jóváhagyásával egy új díjat alapított, a Rakaczki Bence Vándordíjat.

A vándordíjat minden évben a szurkolók által a szezon legjobbjának megválasztott játékos fogja kapni. Valamennyi fordulót követően szavazásra hívunk Titeket, szavazzuk meg együtt, hogy ki volt az adott meccs legjobb diósgyőri játékosa. Az Év játékosa címet az a labdarúgónk érdemeli ki, aki a legtöbb szavazást nyeri a szezonban, ő nyeri el majd a Vándordíjat.

A szavazással egyidejűleg számítunk adományaitokra is, hiszen a Vándordíj nyertese a nyereményét jótékony célra fogja felajánlani. Csatlakozz Te is az akcióhoz! Gyűljön össze minél nagyobb összeg!


Ha szeretnél te is hozzájárulni az akcióhoz, akkor megteheted PAYPAL utalással:


Ha rendelkezel REVOLUT számlával, akkor ott is utalhatsz a következő azonosítóra: @zoltn2feh


13. forduló: DVTK - Mezőkövesd 2-0

Spanyol középpályásunk új posztján ismét remekül futballozott a Kövesd ellen, játékával elnyerte a szurkolók bizalmát, akik immár negyedszer szavazták meg őt az adott forduló legjobb diósgyőri játékosának. Álex Vallejo hatalmas fölénnyel nyerte a szavazást, a voksok 73,1%-át zsebelte be, míg a második Bozhidar Chorbadzhiyski - aki az előző fordulóban is a második helyen végzett - a szavatok 6,7%-át kapta. A harmadik helyen Artem Odyntsov végzett ,rá a szurkolók 5,8%-a adta a voksát.

Gratulálunk, Álex!


12. forduló: Felcsút - DVTK 0-0

Rendkívül szoros végeredménnyel zárult a Felcsút elleni meccset követő szavazás. Mindössze három szavazat döntött Alex Vallejo javára, aki immár harmadszor nyerte meg a forduló legjobb diósgyőri játékosa szavazást. Alex a szavazatok 33,8%-át kapta, míg a második helyen végző Bozhidar Chorbadzhiyski a voksok 29,7%-át kapta a szurkolóktól. A harmadik helyen Holdampf Gergő végzett a szavazatok 13,5%-ával.

Gratulálunk, Alex!


11. forduló: Fehérvár - DVTK 4-0

Az eddig lejátszott 11 mérkőzés közül még egyiknél sem kaptak olyan sokan szavazatot, mint most és a szavazás végeredménye is most volt a legszorosabb. A Fehérvár meccs után a szurkolói szavazást Elton Acolatse nyerte a szavazatok 20,7 %-ával. A második helyen Bárdos Bence és Alex Vallejo végzett 15-15 %-kal, míg a szünet után csereként beállt Holdampf Gergő a voksok 13,2%-ával lett harmadik.

Gratulálunk, Elton!


10. forduló: DVTK - FTC 1-2

Rudi Požeg Vancaš, Álex Vallejo és Karlo Sentić után immár Pernambuco is másodszor nyerte meg a szurkolói szavazást, amelyben az adott forduló legjobb diósgyőri játékosára várjuk a voksokat.

Az eddig lejátszott tíz meccs közül ezúttal volt a legszorosabb a szavazás eredménye. Brazil jobbszélsőnk a szavazatok 35,7%-át zsbelte be, míg a második helyen végző Gera Dániel a szavazatok 34,3%-át kapta.

Gratulálunk, Vitor!


9. forduló: Újpest - DVTK 2-0

A kilencedik forduló legjobb diósgyőri játékosa a brazil Pernambuco lett a szavazatok 42,6%-ával. A második helyen Álex Vallejo végzett, ő a voksok 22,2%-át kapta olvasóinktól. Rajtuk kívül még Rudi Požeg Vancaš és Gera Dániel kapott számottevő szavazatot, előbbi 11,1%-kal zárt, míg utóbbi 9,2%-ot kapott.

Gratulálunk, Vitor!


8. forduló: DVTK - Kecskemét 3-1

Még egyik fordulóban sem kaptak ilyen sokan szavazatot a szurkolóktól és egyre inkább ott vannak a jelöltek között a magyar játékosok is, hiszen ebben a fordulóban Holdampf Gergő és Gera Dániel végzett a képzeletbeli dobogó második és harmadik fokán.

Holdampf a szavazatok 19%-át zsebelte be, míg Gera mellett a szavazók 12%-a tette le a voksát. A szavazást immár másodszor Rudi Požeg Vancaš nyerte meg a szavazatok 41%-ával. Vallejo és Sentic után ő már a harmadik játékosunk, aki másodszor nyerte el a forduló legjobb diósgyőri játékosa címet.

Gratulálunk, Rudi!


7. forduló: DVTK - DVSC 3-1

Fordulatos, gólokban gazdag mérkőzésen győztük le a keleti rangadón a Lokit. A győzelemhez remek védéseivel nagyban hozzájárult horvát hálőőrünk is, aki többször bravúrral akadályozta meg a debreceni támadókat a gólszerzésben. Az eredmenyek.com statisztikája szerint a Lokinak 13 kaput eltaláló lövése volt, amelynek mind útját állta Sentic, így méltán érdemelte ki a forduló legjobb diósgyőri játékosa címet.

Karlo a leadott szavazatok 72%-át zsebelte be, rajta kívül még a két gólpasszt kiosztó Lukács Dániel (16,5%) és Álex Vallejo (7%) kapott számottevő voksot a szurkolóktól.

Gratulálunk, Karlo!


6. forduló: MTK - DVTK 2-1

Spanyol középpályásunk amolyan szürke eminenciás, aki csendben, szinte észrevétlenül teszi a dolgát, ugyanakkor nagy biztonsággal játssza be a védelem és a középpálya közötti területet. A Hungária körúton remek gólt fejelt, amivel szorosá tette a meccset. Talán nem véletlen, hogy ő az első játékosunk, aki másodszor érdemelte ki az amigeleken.hu szavazásán a legjobb diósgyőri játékos címet. Álex a voksok 71%-át kapta, amivel toronymagasan nyerte a szavazást.

Gratulálunk Álex!


5. forduló: DVTK - Kisvárda 2-0

Az ötödik fordulóban végre megtört a jég és a Felcsút elleni vereség majd a Paks elleni döntetlen után csapatunk megszerezte első hazai győzelmét, aminek köszönhetően a tabella élére ugrott. Az amigeleken.hu szavazásán két játékos, Karlo Sentić és Gera Dániel között folyt a versengés a forduló legjobb diósgyőri játékosa címért.

A harmadik fordulóhoz hasonlóan a vélemények ezúttal is megoszlottak, a szavazás szorosabb eredménnyel zárult, mint a ZTE ellen. Sentić a voksok 42%-t kapta, a második helyen a múlt heti győztes, Gera Dániel végzett 28%-kal, míg a képzeletbeli dobogó harmadik fokára Stephen állhat fel a szavatok 9%-t bezsebelve.

Gratulálunk, Karlo!

4. forduló: ZTE - DVTK 1-3

A negyedik fordulóban szenzációs győzelmet aratott a DVTK Zalaegerszegen. A forduló legjobb diósgyőri játékosa az amigeleken.hu olvasóinak szavazatai alapján Gera Dániel lett. Ő lett az első magyar játékos, aki elnyerte a forduló legjobbjának járó címet. Gera meggyőző fölénnyel végzett az élen, a szavazatok 73%-át zsebelte be, második lett Godfrey Bitok Stephen, ő a voksok 12%-át gyűjtötte be.

Gratulálunk, Dani!


3. forduló: DVTK - Paks 1-1

Az amigeleken.hu olvasóinak szavazásán csapatunk nigériai támadója - aki gyönyörű fejesgóllal szerezte meg a vezetést a Paks elleni meccsen - a szavazatok 42,6 %-t zsebelte be, ezzel ő nyerte el a forduló legjobb diósgyőri játékosa címet. A második helyen Rudi Požeg Vancaš végzett 20,7 %-kal, a szavazás harmadik helyezettjei Godfrey Bitok Stephen és Holdampf Gergő lettek a szavatok 14,6 %-ával. Csapatkapitányunk lett az első magyar játékos, aki a szavazáson a dobogósok közé került.

Gratulálunk, Bright!


2. forduló: Mezőkövesd - DVTK 2-4

A második fordulóban közel sem volt olyan szoros a szavazás végeredménye, mint a nyitófordulóban. A Kövesden nagyszerű győzelmet arató csapatból Rudi Požeg Vancaš a szavazatok 77%-át megszerezve hatalmas fölénnyel nyerte a szavazást. Őt követte Bright Edomwonyi a szavatok 6,5%-val.

Gratulálunk, Rudi!


1. forduló: DVTK - Felcsút 0-1

A Felcsút elleni nyitófordulóban a legtöbb szavazatot Alex Vallejo kapta.

Az első szavazáson az idegenlégiósok vitték a prímet. Spanyol középpályásunk rendkívül szoros küzdelem után végzett az élen, hiszen csak néhány szavazattal maradt el mögötte Jeremy Obounet, valamint Rudi Požeg Vancaš is. De szép számmal érkezett voks Bitok Stephenre és Vladislav Klimovichra is.

Gratulálunk, Alex!



A szavazással egyidejűleg elindítottunk egy jótékony gyűjtést. A szurkolóknak lehetőségük lesz pénzbeli támogatást küldeni egy külön erre az alkalomra nyitott számlára.

Egész szezonban várjuk az adományaitokat! A kezdeményezést tetszőleges összeggel támogathatjátok.

A vándordíj nyertese a szurkolói elismerés mellé megkapja a jogot arra, hogy az összegyűlt pénzt jótékony célokra fordítsa, egy általa kiválasztott Alapítványt, Egyesületet, társadalmi kezdeményezést támogasson maga és a diósgyőri szurkolók nevében. Az amigeleken.hu csapata 100.000 Ft-tal járul hozzá a vándordíj mellé járó összeghez.


Fontos tudnivaló, hogy elhárítottuk a technikai akadályokat, ennek köszönhetően a 2. fordulót követően már mobiltelefonról is le lehet majd adni a szavazatot.


Ha szeretél te is hozzájárulni az akcióhoz, akkor megteheted PAYPAL utalással:


Ha rendelkezel REVOLUT számlával, akkor ott is utalhatsz a következő azonosítóra: @zoltn2feh


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2023-11-16 12:52:49 Piros öves, Őstag
Kéne egy örök második díj is. Chorba közel van hozzá :)
2023-11-16 11:50:00 Fekete öves, Őstag
Ez a kövesd elleni tanári teljesítménye alapján nem volt kérdés. Már-már Luque szint, szerintem.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...