A Hell a DVTK új szponzora - frissítve

Szerző: objektív | 2021-07-22 09:50:00

A Hell a mennybe repíthet?


A keddi rendhagyó vacsorán a klubvezetés bejelentést ígért egy új szponzorral kapcsolatban, aki csatlakozik a DVTK-t támogató cégekhez. A Hell neve szurkolói körökben már évek óta kering a levegőben, mint lehetséges szponzor, és úgy tűnik, mostanra ezek a találgatások valósággá váltak. Egyelőre a DVTK a saját Facebook oldalán írt egy "egysoros sokat sejtetőt", amit egy videóval tett egyértelművé. Nyilvánvalóan a mai napon a hivatalos és teljes információ is megjelenik majd, amit itt is olvashattok.

"Új támogató csatlakozott a DVTK-családhoz! A mezek már készülnek. Részletek hamarosan..." - olvasható a közösségi oldalon
- Talán nem árulok el nagy titkot azzal, hogy régóta szerettük volna már partnerként magunk mellett tudni a HELL-csoportot és sok munkánk van abban, hogy végül létrejöhetett ez a szponzori megállapodás - kezdte Sántha Gergely. - Az egyik legjobb dolog a mai bejelentésben, hogy senkinek nem kell külön bemutatnunk legújabb partnerünket, hiszen az elmúlt évtizedekben óriási energiákat fektettek abba, hogy mindenki által ismert és közkedvelt termékeiknek köszönhetően a világ egyik vezető energiaital-gyártójává váljanak. A hírnevükhöz szintén hozzájárult a Miskolctól 10 kilométerre Szikszó mellett létrehozott high-end gyártóközpont, ami nem csak hazánkban, hanem a világon is egyedülállóan magas színvonalat képvisel. Biztos vagyok benne, hogy ha az az energia és az a lendület, ami a HELL-t jellemzi, kiegészül a DVTK-család 111 éves küzdeni tudásával és szenvedélyével akkor együtt bármit elérhetünk.

Régóta hangsúlyozzuk, hogy igazán nagy dolgokra a DVTK csak akkor lehet hivatott, ha a megye és a régió legfontosabb gazdasági szereplői a klub mellé állnak. A tulajdonosi szándék mellett fontos, hogy a helyi vállalkozók és a megye komolyabb cégei is úgy gondolják, hogy együtt felépíthetünk valami olyat, amit előttünk még senki Észak- Magyarországon. Jó úton járunk, hogy ez sikerüljön.

Egy korábbi bejelentés alkalmával is kiemeltem, így most is megteszem, hogy ez az együttműködési megállapodás egy olyan fontos időszakban született, amikor labdarúgó csapatunk azért harcol, hogy ismét a legjobbak között szerepeljen, ezért külön köszönet illeti a HELL tulajdonosait és a cég képviselőit.A mai bejelentés - ahogy az a labdarúgó csapat mezén is látható - elsőként a DVTK labdarúgó csapatát érinti, de legújabb partnerünk nem csak a labdarúgást, hanem a klub egészét is támogatni fogja. Így megjelenik majd minden csapatsportágunk mezén, ott lesz a HELL a jégkorongozóink, kosárlabdázóink, a férfi mellett a női labdarúgóink, valamint röplabdázóink szerelésén is. Mivel labdarúgó csapatunk idegenben kezdi meg a pontvadászatot, első alkalommal az idegenbeli mezünkkel mutattuk be a HELL ENERGY logót, de hamarosan közösen leleplezzük majd a vadonatúj hazai mezt is. Köszönjük a támogatást és üdv a DVTK családban! - zárta a DVTK elnöke.

- Szeretném kifejezni örömünket, hogy ma itt vagyunk együtt, egy patinás, nagy múltú sportklub képviselői, illetve egy, a klubéhoz képest ugyan rövidebb múltra visszatekintő, ám annál agilisabb és dinamikusan fejlődő cég - tette hozzá Schmidt Krisztián. - A HELL egy olyan családi vállalkozásból lett nagyvállalat, amely ma már a világ legtávolabbi pontjaira juttatja el nap mint nap a Borsodban előállított termékeit. Ez a két, saját területén kimagaslót produkáló gárda azt gondolom, nagyon sok mindenben hasonlít egymásra, de elsősorban és leginkább a gyökereikben, hiszen mindkettő Miskolchoz kötődik, itt fejlődik, eredményeik az itt élőket teszik elégedettebbé. Az utóbbi években több ízben felröppentek a hírek, hogy a HELL a DVTK mellé áll. Ezt az együttműködést most először valóban meg tudjuk erősíteni, és talán senki sem lepődik meg, hogy a régió kiemelkedő munkaadójaként, a borsodi ipar jelentős szereplőjeként együttműködésre lépünk a patinás klubbal.

Elérkezettnek látjuk az időt, hogy lokálpatrióta szemléletünket gyakorlatias tettekben is megmutassuk, és erőforrásainkat az igazán nagynevű és nagy múltra visszatekintő DVTK-nak felajánljuk. Mint egy jóbarát, akire mindig lehet számítani, támogatásunkról biztosítottuk a „családot”, hiszen értékeink hasonlóak és egyaránt hiszünk a sport közösséget összekovácsoló erejében. Borsodi kötődésű cégként, mely a régióban termel, itt valósítja meg beruházásait és munkavállalóinak döntő többsége itt éli mindennapjait, mindig is kiemelten fontos volt számunkra, hogy a társadalmi felelősségvállalásból is leginkább helyi szinten vegyük ki a részünket.

A miskolci, borsodi emberek nagy részének egy fontos érzelmi kötődése van a DVTK-hoz, nekünk pedig az itt élők fontosak. Így mindig is egyértelmű volt számunkra, ha szponzorálunk, helybéli sportklubot szponzorálunk. A DVTK jelmondatával, „Együtt vagyunk, győzni fogunk!” könnyű azonosulnunk. Cégcsoportunk esetében sokszor szoktuk mondani, a HELL nem csak egy cég, hanem egy értékközösség, melyben a felkészültség, az alázat, a szorgalom és az akarat azok az értékek, melyet valamennyi kollégánk magáénak érez, és így tudunk csapatként előre haladni a céljaink eléréséért. A DVTK-családba történő belépésünk azon szemlélet példája, hogy azok, akiket hasonló attitűdök vezérelnek, együtt sokra vihetik! A támogatással vállalt missziónk, hogy a DVTK csillaga újra a méltó helyre emelkedjen, és ezt együtt sikerüljön elérnünk - zárta a HELL ENERGY kreatív marketingigazgatója.forrás: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Hozzászólások

1 2 3 4 5 >  Utolsó

124. dudik-attila |Válasz erre: 123. birgicz
2021-07-26 14:31:55
Amikor be lehet szólni valakinek, akkor hamar összeverődik a tömeg. Ilyenkor bezzeg már csak nagyon kevesen állnak iki, hogy bocsi, igazad volt...
123. birgicz
2021-07-25 21:32:24
Nagyon hosszú menet volt... Viszont most szeretném minden kedves szurkolótársamat kérni, aki eddig Szabó Józsit kostólgatta, hogy kövesse meg Őt. Éveken keresztül tűrte egyes emberek provokációját. Aztán láss csodát, eljött a "pokol". Isten hozta a HELL csoportot. Köszi, Józsi, a kitartásért! CSAK A DIÓSGYŐR!!!!
122. vebgy |Válasz erre: 121. Lábilabda
2021-07-24 00:32:25
Én meg abban, hogy a végén vezetjük majd annyival...
121. Lábilabda |Válasz erre: 116. perecesi-diosgyor-szurkolo
2021-07-23 23:08:30
Télen utcahosszal vezetni fogjuk a bajnokságot, legalábbis én ebben bízok. Ha nem akkor meg a tavaszi hajrában fogok bízni :) Mint egy elvakult szurkoló.
120. qwerty
2021-07-23 20:21:09
Mégis jön a Villareal, a B csapatával. Az előre megváltott jegyek árát a kispesti klub visszatéríti.
119. perecesi-diosgyor-szurkolo
2021-07-23 18:29:21
https://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/honved-a-villarreal-lemondta-a-stadionavatot-2839867

... na még azon sem csodálkoznék, ha mi lennénk megkérve. Holnap a bagázs úgyis pesten lesz valamelyik pályán.
A Hazen elleni meccs 17:00-kor kezdődik, hét órára vége. Az 20:00-kor kezdődik. Gyorsan fel a buszra, ki a Bozsik Arénába, és még egy meccs.
És így aztán mindenki lábában lesz bőven játékperc. És játszhatnánk mindenki elött az új létesítményben. :D
118. perecesi-diosgyor-szurkolo
2021-07-23 17:59:02
http://dvtk.eu/merkozesek/pre/15961-merkozes-Al_Hazem_FC-Diosgyori_VTK/22544-Az_utolso_nyari_felkeszulesi_merkozes_kovetkezik-cikk-labdarugas
117. qwerty |Válasz erre: 81. betyarok
2021-07-23 17:54:11
Vagy egy természetfilmet a gorillák mindennapjairól a kongói őserdőben, ahogy a bantu orrvadászok elől igyekszenek menekíteni magukat, inkább gondolnék profilba illőnek.
116. perecesi-diosgyor-szurkolo |Válasz erre: 115. lokal
2021-07-23 13:00:57
Bukdacsolas osszel, telen mindnek lapat.
Tavasszal huszaros hajraval masodik helyen feljutas.

Nem fog minket erdekelni, hogy kapunk-e serleget, vagy nem. A FELJUTAS! lesz a lenyeg.

... Egyszer mar sikerult, nagy minuszokrol megcsinalva.
115. lokal
2021-07-23 10:35:39
Azt hiszem nincs olyan DVTK érzelmű ember, aki ne örülne a HELL szerepvállalásának, függetlenül az okoktól.
Ami sokunkat bánt, hogy az évek óta rossz szakmai döntéseket hozó felelősök még itt vannak. Azok, akik eddig sem sáfárkodtak jól az anyagi erőforrásokkal. Értsd kevesebb pénzből működő csapatok is évek óta stabilabb eredményrket produkáltak. Félünk, hogy nem fog változni semmi.
Persze lehet, hogy kaptak egy utolsó esélyt. De ennyi év szerencsétlenkedése után már azt is nehéz lesz észrevenni és elismerni, ha valamit végre tényleg jól csinálnának.
Nem tudom mi a jó. Ha idén simán feljutunk, és így maradnak a nyakunkon még egy darabig, vagy bukdácsolunk és kirúgják végre őket... Persze a feljutás ÉS a tisztogatás lenne az üdvözlendő, de ez álom kategóriába tartozik..

1 2 3 4 5 >  Utolsó

BannerBanner
Mégsem


Üzenet küldése...