Banner

Újra az A-szektorban lesz az álló szurkolói szektor a Jégcsarnokban

Szerző: Jáborcsik András | 2017-08-18 22:12:00

A Miskolci Jegesmedvék Fan Clubja facebook csoportban látott napvilágot a hír, hogy a DVTK Jegesmedvék vezetése és a szurkolók képviselői között lefolytatott megbeszélés eredményeként a "Fanatic" szektor visszaköltözik az E-szektorból a vendég kispad fölötti A-szektor lépcső felőli oldalára. Az ide bérletet váltó jégkorong rajongók állva szurkolhatják majd végig a Jegesmedvék mérkőzéseit.


Az álló szurkolói szektor tehát az A-szektor lépcső felőli oldalán kerül kialakításra, az állva szurkolók részére mind az öt sorban az első 10 ülés előtti terület lesz fenntartva.

Aki tehát állva szeretné buzdítani a Jegesmedvéket, feltétlenül ide kérje a bérletét. A bejegyzés szerint azoknak, akik az A-szektorba szándékoznak bérletet váltani, a vásárláskor el fogják mondani, hogy a szektor lépcső felőli oldalán hangos szurkolás lesz, ahol a szurkolók állni fognak.



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2017-08-20 19:12:22 Fekete öves, Veterán
Sakaris visszatért. http://dvtk.eu/13676-Visszater_Peter_Sakaris-cikk

A csapat egy légióshely kivételével akkor így kész is.
2. korxi
2017-08-19 17:04:20 Piros öves, Veterán
Na, örülök hogy visszaengedik őket az eredeti normális helyükre.
Igen, pont szemben van a főkamera. Éppen ezért erősen gyanús hogy tavalyelőtt mondvacsinált okkal rakták el onnan őket - valójában azért hogy a közvetítéseknél a masszív sárga-fekete szín ne rondítson bele az összképbe.
2017-08-19 07:22:38 Piros öves, Őstag
A közvetítések szempontjából előnyösebb, mert pont azzal a kisebbik oldallal van szembe a főkamera
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...