Banner

Törlődnek a lejárt klubkártyák

Szerző: objektív | 2017-09-21 16:09:00

Jelenleg több mint 15 ezer DVTK szurkolónak van érvényes klubkártyája, az elmúlt hetekben pedig már 1300-an meg is hosszabbították lejáró kártyájukat. November végéig további nyolcezer drukker kártyájának érvényessége jár le. Felhívjuk szurkolink figyelmét, hogy az MLSZ a lejárt klubkártyákat három napon belül törli a rendszerből, ezt követően csak új klubkártya kiváltására van lehetőség, melyek egységesen 500 forintba kerülnek.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a következő hetekben tömegesen járnak le a 2014-ben kiváltott DVTK Klubkártyák, ezért kérjük szurkolóinkat, hosszabbítsák meg klubkártyájuk érvényességét! Az első körben kiadott kártyák érvényességi ideje három év volt. A hosszabbítás nem bonyolult, a klubkartya.mlsz.hu oldalon a folyamat mindössze néhány percet vesz igénybe.

Bár a DVTK hazai mérkőzésein nem kötelező a klubkártya használata, annak birtokában jelentősen gyorsabban vásárolhatók belépők, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon pedig csak ennek birtokában lehet belépőjegyet vásárolni.

A kártyabirtokosok a klubkartya.mlsz.hu oldalon bejelentkezés után saját maguk nyilatkozhatnak arról, hogy kívánják-e kártyájuk meghosszabbítását kérni a kiállítástól számított 10 évig.

A kártya érvényessége néhány lépésben meghosszabbítható.

1. Írd be a böngészőbe a klubkartya.mlsz.hu címet, majd kattints a Saját adatok karbantartása szövegre!

A további útmutatásért kattints a hivatalos oldalra>>>

forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 > 

2017-09-22 12:16:03 Barna öves, Tag
Egy ilyen nagyszerű dologra nehogy már sajnáljunk 500 Ft-ot!
Meghogy így mindig van nálam valami DVTK-s cucc... Komolyan mondom...

Ezek a gondolatmenetek (ha nem lenne kártyám nem tudnék online jegyet venni) olyan baromságot erősítenek meg, mintha például a boltban holnaptól már csak úgy adnának tejet, ha előtte kiváltotok egy tejkártyát, amin szerepel az összes adatotok. Aztán holnapután meg örülnétek, hogy lám a sok hülye nem váltotta ki a tejkártyát, így most én kényelmesen annyi tejet veszek amennyit akarok, a többiek meg lázadozzanak. Gondolom ezután már várnátok a vaj, kenyér satöbbi kártyákat is...

Menjetek inkább ultizni. Az is kártya csak annak legalább valami értelme van.
22. tvk-003
2017-09-22 12:10:37 Barna öves, Fanatikus tag
az ember örül ha a házassági évfordulóját fejbe tudja tartani,nemhogy a kártyája lejáratát,főleg ha rá sincs irva meddig jó.napi szinten követem az eseményeket,mégis már lejárt ezek szerint.ismerek olyat is aki nem is internetezik ő még azt se tudja hogy lejárt neki és már nem jó.
21. tvk-003 |Válasz erre: 12. divan
2017-09-22 11:52:44 Barna öves, Fanatikus tag
miért nem irtak rá dátumot,meddig érvényes?.biztos nem fogok ötszázért ujat csináltatni.
20. antiabs
2017-09-22 10:33:49 Piros öves, Őstag
Ebben a formában és ezzel a funkcionalitással -egy alternatív személyi igazolvány lett belőle- teljesen felesleges a kártya, ha lennének más funkciói is, akár sikertörténet is lehetne a szurkolók szerint is és nem csak a pogácsazabálók szerint.
Csak egy példa arra, h mit tudhatna egy kártya: http://www.bvb.de/Fans/Stadiondeckel/Informationen
19. szaky
2017-09-22 10:27:12 Barna öves, Fanatikus tag
Jelzés értékű lenne feléjük, ha senki nem hosszabítaná meg, de amíg önös érdekek vezérelnek sokakat (nem kell sorbaállnom 5 percet) addig nincs miről beszélni.
18. szaky |Válasz erre: 15. lacitomi
2017-09-22 10:25:34 Barna öves, Fanatikus tag
Jobban jártál volna, ha nem vagy ott.
17. fules1 |Válasz erre: 16. mr-d
2017-09-22 08:52:09 Piros öves, Őstag
Így van, ezt én is így gondolom egy netes regisztràció bőven elég lett volna.Az a baj, hogy a b.mlsz úri paszióból kötelezővé tette a kártya bevezetését és rengetegen ki is váltották.Ennek jelzés értéke volt feléjük,hogy ők bármit megtehetnek,látjuk is az eredményét,egyszerűen semmibe veszik a meccsre járó embereket. Ha önként és dalolva asszissztálunk a hülye ötleteikhez akkor tévedhetetlennek hiszik magukat.
16. mr-d |Válasz erre: 15. lacitomi
2017-09-22 08:26:19 Fekete öves, Őstag
ezt kártya nélkül is tudná a rendszer, egy egyszerű regisztráció után. kb mindenki látja, hogy jelenlegi formájában ez a kártya rendszer megbukott, de nincs olyan felelős, aki ezt felvállalja és kimondja. ezért inkább marad minden a régiben.
15. lacitomi
2017-09-22 06:26:15 Fehér öves, Lelkes újonc
végigolvasva a hozzászólásokat!! csak annyit mondhatok ha nem lett volna szúrkolói kártyám nem lehettem volna ott BALMZÚJVÁROSBAN!!! ( ENNYI) !!!
14. funkdvoid |Válasz erre: 9. megmondoember
2017-09-21 23:11:51 Piros öves, Őstag
Igen,online megveszed,de ehhez mi szükség egy kártyára?Azért hogy spórolj kb. 1 percet azzal,hogy nem kell adatokat beirni,csak megadod a kártyakódot.Fantasztikus...ÉS kb. itt vége is a klubkártya előnyeinek.
Érdekes külföldön nincs szükség kártyára jegyvásárláshoz.De mindegy is,azt nyomnak le a torkotokon,amit csak akarnak...
Bukott minden amit beigértek a Mlsz-nél,lassan valamit már tenni kellene,mert szar minden.Komolyan kezdem tényleg azt gondolni,hogx hülye vagyok,hogy még kijárok.Sőt...tuti az vagyok.Szégyen nézőszámok,szégyen hangulat...Igen,nálunk is sajnos.
Bárcsak megfordulna ez a nézőszám csökkenés(hangulat csökkenés),de sajnos semmi nem mutat erre.
Be kellene látni végre az egyszerübb,ugymond mezei szurkoloknak is,hogy valamit lépni kell.

1 2 3 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...