Banner

Tisztelet, Buba!

Szerző: Jáborcsik András | 2016-07-20 20:05:00

Orbán Józseftől, a délvidéki Betyárok egyikétől kaptunk egy figyelemre méltó képet, amely közvetlenül a Videoton-DVTK mérkőzést követően készült.

A DVTK színeiben először pályára lépő, fejvédőt viselő középpályásunk, Murtaz Daushvili a lefújás után közvetlenül, társait hátrahagyva kiszaladt a szurkolótáborhoz, megemelte a „kalapját” és meghajolt. Ezzel fejezte ki köszönetét a szűnni nem akaró szurkolásért. Bátor, önbizalomtól duzzadó ember benyomását keltette ez a gesztus. Jutalma természetesen hatalmas vastaps volt.


Buba valószínűleg nem ismerte még a diósgyőri szokásokat, hogy a győztes meccsek után közösen ünnepli meg a sikert a csapat és a szurkolótábor, ezért futhatott ki külön a táborhoz.

A 28-szoros grúz válogatott a szünetben állt be csereként Ternován Patrik helyére és hatalmas elánnal vetette magát a küzdelembe, remek küzdőszellemről tett tanúbizonyságot.

Facebook oldalunkon egyik szurkolótársunk, Juhász Máté azt tette szóvá, hogy pontosan az ilyen mentalitású emberek hiányoztak eddig a keretből, Szűcs Gábor pedig az egykori kedvenchez, Guram Adzsojevhez hasonlította Bubát, aki mentalitásával, hozzáállásával egyből a diósgyőri szurkolótábor szívébe férkőzött. Abban is megegyeznek a vélemények, hogy rövid időn belül nagy közönségkedvenc lehet belőle.


Közben felkerült a világhálóra a Buba meghajlásáról készült video is:


És ezt olvastad már?
Banner

Ez egy archivált cikk, így nincs lehetőség hozzászólás írására.