Banner

Szerdától kaphatók a jegyek az utolsó felkészülési meccsre

Szerző: objektív | 2020-09-23 11:52:00

A DVTK Jegesmedvék a bajnoki szezon előtti utolsó felkészülési mérkőzését játsza pénteken a Miskolci Jégcsarnokban. A HC Košice elleni találkozót ingyenes tiszteletjeggyel tekinthetik meg azok a szurkolók, akik már megvásárolták, vagy a mérkőzésig megvásárolják bérletüket a 2020/2021-es szezonra. Az online jegyértékesítés szerdán reggel 8 órakor indul el, illetve helyszíni jegy-és bérlet vásárlásra is van lehetőség.

2020. szeptember 25 péntek, Miskolci Jégcsarnok
18:00 DVTK Jegesmedvék - HC Košice
online jegyvásárlás: jegy.hu

A találkozót ingyenesen tekinthetik meg azok a szurkolóink, akik már megváltották, vagy a mérkőzésig megvásárolják bérletüket a 2020/2021-es szezonra. A bérletkártyán lévő vonalkód azonban nem kompatibilis a pénteki meccs jegyértékesítési rendszerével, így a kedvezményt úgy tudjuk biztosítani, hogy a bérlet felmutatása esetén egy ingyenes tiszteletjegyet adunk a pénztárban. Szerda reggel 8 órakor az online jegyértékesítés is elindul, így kérjük azt a bérletest, aki biztosan a „bérletes helyéről” szeretné megtekinteni a pénteki mérkőzést, hogy minél előbb vegye át a tiszteletjegyét a pénztári nyitvatartás során. Természetesen a mérkőzés kezdete előtt is át lehet venni a belépésre jogosító belépőjegyet. Abban az esetben, ha a bérleten szereplő helyet más megvásárolta elővételben az online felületen, akkor ugyan abba a szektorba, a bérleten szereplő hely közvetlen közelébe biztosítunk egy belépőjegyet.

A helyszíni pénztárban továbbra is van lehetőség bérletvásárlásra. A bérletekkel kapcsolatos bővebb információkat korábbi cikkünkben lehet olvasni.

Olvasd el a teljes cikket >>>

forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...