Banner

Szépségdíjas öngólt vágott Romániában egy hátvéd

Szerző: amigeleken.hu | 2020-09-21 06:00:00

Ritkán látni akkora bődületes öngólt, amilyet Ljuban Crepulja vágott az Astra Giurgiu és a Kolozsvár összecsapásán. A címvédő nagy mezőnyfölényben játszott, de nem tudott betalálni egészen a 45. percig, amikor egy szöglet után lecsorgó labdát Crepulja haszálpontosan lőtt a bal felső sarokba.

Talán annyi vigasztalhatja a horvát futballistát, hogy térfélcsere után is betalált a CFR Gabriel Debeljuh fejeséből, így a vereség nem teljesen az ő lelkén szárad. A kolozsvári csapat viszont élre állt a sikerrel.



Emlékeztek még Pavol Durica öngóljára, amit az évszázad magyar öngóljának tituláltak?

2008. március 27-én a Loki és a Fehérvár Magyar Kupa-negyeddöntőjének visszavágóját rendezték meg az Oláh Gábor utcai stadionban. A DVSC győzelmi kényszerben volt, hiszen az első meccsen a Videoton nyert 2-1-re. A vezető gólt a 31. percben szerezte meg a Loki Igor Bogdanovics révén, ekkor továbbjutásra állt a csapat. A második félidő elején Kerekes Zsombor növelte az előnyt, de nem dőlhettek hátra a debreceni drukkerek, feltámadt ugyanis a Videoton. És jött a vendég gól is, a meccs végén, a 84. percben. Ha így marad az állás, akkor hosszabbítás várt volna a csapatokra. De nem maradt így. A 70. percben becserélt Dombi Tibort a 87. percben szabálytalanul szerelték a 16-oson belül.

A tizenegyeshez Takács Zoltán állt oda, lövését azonban Sebők nagy bravúrral hárította.

Ám a kipattanóra rögtön rárontott a fehérvári Pavol Durica, és védhetetlenül felvarrta a jobb felsőbe.


Ide kattintva elolvashatod, hogyan alakult Durica pályafutása az öngól után >>>>>>


forrás: rangado.24.hu és youtube.com




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...