Banner

Szarka Ákos ügyében egyre közelebb a megállapodás a Diósgyőr és a felvidéki DAC között.

Szerző: walaki | 2017-01-08 15:48:00

A csakfoci.hu információi szerint a DVTK hajlandó áldozni rá, hogy végleg megvegye a támadót. Úgy tudjuk, a klub már tett is olyan ajánlatot, ami a dunaszerdahelyiek számára elfogadható lehet.

Szarka klubváltására azért is kerülhet előtérbe, mert László Csaba, a DAC vezetőedzője nem számol vele. A 26 éves támadó, a felvidéki Új Szónak pár napja így nyilatkozott az esetleges klubváltásáról. - Az NB I-ből a Diósgyőr és a Gyirmót keresett meg, vonzó számukra, hogy magyar nemzetiségűként könnyen megkapnám a magyar állampolgárságot. Ha megfelelő ajánlatot kapok, ha érzem, hogy hosszú távon számolnának velem, akkor a magyar állampolgárságért kész lennék lemondani a szlovákról is.

teljes cikket, videóval megtekintheted itt: http://www.csakfoci.hu/magyar-foci/dvtk/96829-a-diosgyor-egyre-kozelebb-a-dac-tamadojahoz

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2. slózi
2017-01-10 05:17:29 Barna öves, Őstag
És még egy dolog. Szerény véleményem szerint Busainál még Jova Levente idehozása is jobb üzlet lett volna....ha már Bognár helyett "valakiben" meg kellett egyezni. Mert--szerintem sajnos(!)--nem igazán igaz az, hogy nálunk "kapusügyben" "REND" van vagy lenne. Azon túl, hogy Rados MENTÁLISAN valóban és szívvel-lélekkel a mi emberünk--és ez vitán felül áll....
1. slózi
2017-01-10 05:11:34 Barna öves, Őstag
Busai "után" már csak imádkozni tudhatunk azért, hogy Szarka és Fülöp "beváljanak". Amihez persze az kell elsődlegesen, hogy ide igazoljanak valóban, s ne máshová. Mondom mindezt azért, mert Jenner után nem sok jót remélek igazán ettől a Busaitól, aki idejön föltehetőleg nagyképűsködni, és majd' még ő akarna diktálni.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...