Marci éber kómában fekszik

Szerző: objektív | 2019-12-04 11:16:00

Takács Márton, a DVTK U17 csapatkapitánya utasként súlyos autóbalesetet szenvedett szeptemberben. Ugyan még mindig éber kómában fekszik, de a gondos kezelésnek köszönhetően a fiatal labdarúgó a közelmúltban elhagyta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház És Egyetemi Oktatókórház intenzív osztályát, az állapota stabil.

A csapattársakat és a klub minden játékosát, edzőjét, dolgozóját megrázta a baleset. A fiatalok azóta kettőzött erővel küzdenek a kapitányukért is, az őszi szezon lezárása után az éllovas mögött 2 ponttal lemaradva a 2. helyen állnak a bajnokságban. (Az idény végén az U17 és az U16 összesített eredménye alapján az első 4 csapat jut fel az első osztályba. Ezen a tabellán a DVTK a 1. helyen áll, és 22 ponttal előzi az 5. helyezett Nyíregyházát.)

A DVTK és a DVTK Labdarúgó Akadémia vezetői folyamatosan tartják a kapcsolatot a szülőkkel és mindenben támogatják a családot. A DVTK-család tagjai egy emberként szorítanak, hogy játékosunk mielőbb felépüljön, még ha tudjuk is, hosszú lesz a gyógyulás útja.

forrás, fotó: dvtk.eu

Támogatom az amigeleken.hu oldal munkáját 500 forinttal:
És ezt olvastad már?
BannerBanner
Hozzászólások
1. toki
2019-12-04 12:30:35
Nagyon sajnálom a srácot. Mielőbbi felépülést.
BannerBanner
Mégsem


Üzenet küldése...