Banner

Már csak egy kérdésre várjuk a választ Dr. Világi Pétertől

Szerző: amigeleken.hu | 2020-09-15 12:54:00

Két nappal ezelőtt "Kíván-e lépéseket tenni a klubvezetés" című írásunkban azokat a kérdéseket juttattuk el Dr. Világi Péterhez, a DVTK marketing és kommunikációs igazgatójához, amelyek a Honvéd meccs utáni szurkolói hozzászólásokban rendre megjelentek.


Kérdéseink a következők voltak:

1. Kíván-e hivatalosan tiltakozni a klubvezetés a Magyar Labdarúgó Szövetség Játékvezetői Bizottságánál a csapatunkat sújtó, a mérkőzés végeredményét döntően befolyásoló játékvezetői tévedések miatt?

2. Kíván-e lépéseket tenni a klubvezetés a mérkőzéseket közvetítő M4Sport felé arra vonatkozóan, hogy a stadionban kihelyezett zajmikrofon(ok) ne a vendégtáborhoz közelebb kerüljenek elhelyezésre, aminek köszönhetően a sokkal kisebb létszámú vendégszurkolók hangja elnyomja a diósgyőri tábor hangját a közvetítés alatt.

3. A DVTK-hoz méltatlanul alacsony hazai nézőszámok ismeretében kíván-e változtatni a klubvezetés a magas jegyárakon?


A csapatunkat sújtó, a mérkőzések végeredményét döntően befolyásoló játékvezetői hibákkal kapcsolatban Benczés Miklós sportigazgató nyilatkozott még aznap este a dvtk.eu-nak. Ebben arról olvashattunk, hogy "Gheorghe Grozav esetében viszont tárgyalás tartását fogjuk kezdeményezni, ezt már a lefújás után eldöntöttük. Bízom benne, hogy sikerrel fogunk járni. A videófelvételekkel szeretnénk segíteni, hogy ne csak mi ismerhessük be a hibáinkat, remélem, hogy ezt az MLSZ illetékese is megteszi."


A szurkolótáborok elé kihelyezett zajmikrofonokkal kapcsolatban a klubvezetés mai nyilatkozatában olvashatunk:

A szombati mérkőzés közvetítésével kapcsolatban a meccset a televízió képernyője előtt követő szurkolóink több helyről jelezték a klub felé, hogy érzésük szerint a zajmikrofonokban jobban hallatszódott a maroknyi vendégtábor, mint a diósgyőri - szokás szerint - rendkívül nagy számban megjelenő hazai ultrák. A problémát azonnal felvetettük az M4 Sport munkatársainak, akiktől azt a választ kaptuk, hogy a mérkőzésen az eddigi gyakorlatnak megfelelően két zajmikrofon került kihelyezésre a két alapvonal közelébe. A DVTK kérte az eset kivizsgálását.


Most már csak egy kérdés megválaszolása maradt hátra, amire várjuk Dr. Világi Péter válaszát.


Kattints ide és olvasd el a klubvezetésnek a pálya széli interjúk készítésével kapcsolatos véleményét >>>


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
9. bati1
2020-09-20 20:06:04 Kék öves, Tag
http://www.dvtk.eu/20620-Harminc_szazalekkal_csokkennek_a_jegyarak-cikk-labdarugas
8. KáGábor* |Válasz erre: 7. korxi
2020-09-15 19:58:14 Fekete öves, Veterán
Ez még akár benne is lehet, na de a többi tábor sem irodalmi stílusban nyilvánul meg...
7. korxi
2020-09-15 19:32:35 Piros öves, Veterán
Erősen valószínűsítem, hogy összefüggés van a minden pesti fasszopó, a budapesten mindenki cigány, szopjál le egy diósgyőrit, valamint a diósgyőri ultraszektor TV közvetítésbe bekevert hangereje között.
2020-09-15 18:45:03 Fekete öves, Veterán
Grozav és Polgár 1-1 meccs.
http://dvtk.eu/merkozesek/post/13125-merkozes-Diosgyori_VTK-Budapest_Honved_FC/20599-Gheorghe_Grozav_es_Polgar_Kristof_is_egymeccses_eltiltast_kapott-cikk-labdarugas

Grozavéra tárgyalást kértünk, az még nem jogerős elvileg. Tehát elviekben?! játszhatna Egerszegen, és a végleges döntés utáni eltiltás megtartása esetén kezdhetné meg eltiltása letöltését.
5. beli1
2020-09-15 18:43:42 Piros öves, Fanatikus tag
Polgár Grozav 1-1 meccs
Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) szeptember 15-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

NB I

Grozav Gheorghe-Teodor és Polgár Kristóf (mindkettő Diósgyőr) 1-1 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.
4. dfcwolf
2020-09-15 15:25:23 Fekete öves, Őstag
Milyen fura, hogy eddig senkit nem dobáltak meg...
3. sadab1*
2020-09-15 15:08:46 Fekete öves, Veterán
Annak a fasszopó gazdagnak lehet kimutogatnia a közönségnek persze büntetlenül, addig meg még a kutya se szólt hozzá, utána meg csodálkozik, h megdobálják, amiért meg a klub vizsgálatot indít, mert persze, h jól megbasszák majd érte, amiért megint a szurkoló a hibás! Ez nekik a legfontosabb!
2020-09-15 14:24:46 Fekete öves, Veterán
valaki véletlenül elvághatná a vendég mikrofonjának kábelét, vagy ha az nincs akkor meg a jó öreg fizikai behatással csak lejjebb lehet venni a hangerejét, hiába keverik azt fel.
1. KáGábor*
2020-09-15 14:01:59 Fekete öves, Veterán
Tipikus, mondhatni szokásos pökhendi válasz az m4-től. Ahogy valaki már felvetette: Hiába ugyanannyi a mikrofonok száma, ha a stúdióban le van keverve a hazai...
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...