Banner

Magyarország - Finnország

Szerző: Jáborcsik András | 2018-11-18 15:49:00

Magyarország - Finnország

Nemzetek Ligája labdarúgó mérkőzés, C-divízió, 2-es csoport

Budapest, Groupama Aréna, 2018.11.18. 20:45


Közvetítés: M4Sport


Utolsó mérkőzését játssza a magyar válogatott a Nemzetek Ligájában vasárnap 20.45-től, a Groupama Arénában, az ellenfél a csoportelső Finnország lesz. Marco Rossi szövetségi kapitány elégedett az észtek ellen mutatott játékkal, de a finnek ellen másféle taktikára lesz szükség.

„Bár kevés időnk volt, mindent megtettünk, hogy az Észtország ellni meccs után felkészítsük a válogatottat a következő mérkőzésre. Frusztráló volt a tribünön ülni csütörtökön, tudván, hogy nem avatkozhatok be a meccs menetébe. Természetesen sokkal jobb a kispadról nézni a találkozót” – mondta Marco Rossi a válogatott utolsó Nemzetek Ligája-mérkőzése előtti sajtótájékoztatón Telkiben.

A szövetségi kapitány újságírói kérdésre elmondta, az észt meccsen látottak taktikailag és hozzáállásban is nagyon tetszettek neki, de a finn egy más csapat, elsők a csoportban, és ez annak köszönhető, hogy nagyon fegyelmezetten és precízen futballoznak.

„Éppen ezért mi is másként fogunk hozzáállni a vasárnapi találkozóhoz, mint Észtország ellen”

fogalmazott Marco Rossi, aki még elmondta, néhány helyen előfordulhat változás a kezdőcsapatban, például Dzsudzsák Balázs nagy valószínűséggel ott lesz a kezdőben.

Pátkai Máté sárga lapos eltiltás miatt nem léphet pályára és Gazdag Dániel sem áll a csapat rendelkezésre. Lovrencsics Gergő állapota viszont bizakodásra ad okot és Gulácsi Péter is visszatért a kerethez.

Arra a kérdésre, hogyan értékeli az elmúlt időszakot, a szövetségi kapitány úgy válaszolt:

„Augusztusban kezdtünk dolgozni, szeptemberben hirdettük ki az első keretet. Meccsről meccsre javult a teljesítményünk, ez alól a tallinni mérkőzés a kivétel, ahol teljesen más mérkőzést játszottunk, mint amire számítottunk. Ahogy telik az idő, a játékosok is egyre jobban összeszoknak.”


forrás: mlsz.hu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 > 

20. toki* |Válasz erre: 19. Sparrow
2018-11-20 09:30:50 Fekete öves, Veterán
Ez mind igaz amit leírtam, plussz ugye sajnos a védelembe azon túl, hogy kényszerű cserék voltak, még korábban is voltak ott sérültek pl.: Fiola, Bese. Ezért írtam a 4 védős azért jobb rendszer, de az tény, hogy a 3 belsőssel sem kaptunk gólt. Kiskokó, Kalmár mellé én odatenném Sallait, aki szintén sérülés miatt nem lehetett itt. Plussz ki tudja, hogy Szoboszlai nagy tehetségünk, valamint esetleg kis Sallói mikor tud odakerülni (pláne ha esetleg valami komolyabb bajnokságba vinné, és játszana is). Na és ugye Elek. Nagyon jó kis csapat lesz ez. ;)))
19. Sparrow |Válasz erre: 18. toki
2018-11-19 13:26:25 Barna öves, Fanatikus tag
A másod félidőben kényszer cserék voltak ami miatt a nem tudtunk frissíteni! Való igaz hogy feljavultak a Finnek! Nem tudom játszott e ketszer egymás után ugyan az kezdő ami miatt voltak pontatlanságok! Jó lenne egy alapcsapatot összerakni hogy összeszokjanak a csapatrészek! Ami biztos hogy újra felfedezték Kalmárt és Kovácsot! Ha Ugrai is jól fog játszani akkor lessz egy nagyon jó kis csatársorunk kiegészítve az Orbán fele védelemmel mert kiválóan szervezi a hátsó sort meccs közben!
18. toki*
2018-11-19 12:54:41 Fekete öves, Veterán
Nálam is jár a gratuláció a csapatnak, függetlenül attól, hogy én viszont (engedtessék meg nekem), nem láttam olyan pozitívan a 2. félidei játékrendszert mint azt sokan mások tették. Szerintem az első félidei szerkezet sokkal jobban muzsikált. Na meg 1 pár játékos már, még nem férne oda,. viszont itt látszik, hogy a nem magyar bajnokságban játszók, mennyivel komolyabb szintet is képviselnek.
2018-11-19 06:05:35 Fekete öves, Veterán
Gratulálok a Csapatnak!
A 2016-os Eb utáni mélyrepülést követően újra bizakodhatunk.
Most már kár azon keseregni, hogy Rossit hamarabb ki kellett volna nevezni, lényeg, hogy vele újra van arca a válogatottnak, újra le van téve egy jó kis alap.
Ma pedig szurkolhatunk a montenegróiaknak illetve holnap a skótoknak, mert ha jól számolom, amennyiben nem kapnak ki ellenfelüktől, bekerülhetünk a két legjobb csoport második közé, ami harmadik kalapot jelentene a 2020-as EB-selejtező sorsolásánál.
16. grele |Válasz erre: 15. Sparrow
2018-11-18 23:10:03 Kék öves, Tag
Sokáig nem szerettem volna látni a vállogatott közelében.De rám cáfolt, én pedig bocsánatot kérek. Férfi munka volt, amit csinált az NL-ben. Így tovább.Remélem a kopasz látta a meccseket és tanul belőle, mi lenne a dolga.
15. Sparrow |Válasz erre: 14. grele
2018-11-18 23:06:07 Barna öves, Fanatikus tag
Hát igen vigyázz mit kerdezel Szalaitól mert lehet nem teszed zsebre! Ma tenyleg ugy játszott mint egy Bundesliga csatár!
14. grele |Válasz erre: 13. Sparrow
2018-11-18 22:55:53 Kék öves, Tag
Azért Szalai sem volt semmi :D :D .Komolyan ez a gondotok? :D
13. Sparrow
2018-11-18 22:49:32 Barna öves, Fanatikus tag
Letamadas működőtt megint! Mi ezt dobtuk a kukába! Helyette van ez az izé amit művelünk! Nagy Ádi mekkora troll már! :))
12. grele
2018-11-18 22:43:24 Kék öves, Tag
Szép volt! 2, félidőben loptak a DVTK-tól, hátul passzolgatás...de csak sikerült néha előre is játszani. Végre van egy csapat, de ha hajnal tomi mégegyszer ott lesz mint szagértő...... .csak a meccset nézem meg.
11. kempes |Válasz erre: 10. gazember
2018-11-18 22:15:53 Piros öves, Veterán
Holandernek nem egyezik a menet sűrűsége. :D

1 2 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...