Banner

Magosi Bálint: Itthon a gyereket nem ütközhetem le...

Szerző: amigeleken.hu | 2020-05-21 15:39:00

Egyelőre teljes a bizonytalanság a magyar hokiban. Nem lehet tudni azt sem, hogy melyik bajnokságban vág neki a következő idénynek a DVTK Jegesmedvék csapata. Jelen pillanatban négy játékosnak, Galanisz Nikandrosznak, Magosi Bálintnak, Vas Jánosnak és a honosított amerikai Kevin Wehrsnek van szerződése a következő szezonra.

A nemzetisport.hu a csapat támadóját, Magosi Bálintot kérdezte a folytatásról. Az interjúból idézünk:


Az enyhítések nyomán már edzésbe állt a DVTK is, szóval, izzadnak a konditeremben?

Én engedélyt kaptam, hogy a távolban edzhessek, mert a karantén bejelentése előtt hazajöttünk a házunkba, Fehérvárra, tehát én itt készülök azóta, de csinálom rendesen – válaszolta a 30 éves, 97-szeres válogatott szélső, Magosi Bálint. – Mindenkinek el van küldve a program, tehát, aki nincs Miskolcon, az is követheti, és immár szerencsére mindenhol el lehet járni az edzőtermekbe.

Talán a legvidámabb alaphangulatú jégkorongozónkként miként viseli a koronavírus-járvány következményeit?

Mentálisan azért nehezen, mert hirtelen és nagy üresjárat keletkezett, ami itthon is okozott némi zavart: senki sem értette, tavasszal mit keresek én ennyi időt itthon? Én sem tudtam hova tenni az egészet, mert amúgy is csonka évadot futottam, kevés meccset játszottam, azaz sok felgyülemlett energiám maradt. Viszont itthon mégsem kiabálhatok, meg ha leütközöm a gyereket, rám hívják a gyermekvédelmet...

Ha esetleg mégsem játszhatnak a szomszédban, akkor is kitölti a 2021-ig érvényes szerződését Miskolcon?

A jövő héten ülünk le egy hosszabb beszélgetésre, de a csapat és a magyar hoki jövője is olyan bizonytalan jelenleg... De tetszik a Tipsport Liga is, a stílus is, és eredményes is voltam.

Viszont nemcsak bajnokságuk, edzőjük sincs momentán: korábbi csapatkapitányként van beleszólása a trénerválasztásba?

Eddig sem szóltam bele, és nincsenek is nagy kívánságaim. Mindenkivel igyekeztem együttműködni, ugyanakkor mivel négy év alatt négy edzőnk volt, törekednék az állandóságra, ami viszont sok tényezőn múlik.

Akkor most leginkább csak edz és várja, hogy miként egyenesednek ki a kérdőjelek?

Igen, követem, hogy hosszabbítgatnak az emberek, van játékosmozgás is, ami biztató a jövőre nézve. Habár nem tudjuk, mikor kezdődhet a szezon, de az biztos, hogy így több idő van kikúrálni a sérüléseket, némi izmot is felszedni, és felkészülni a jövőre.


Elolvasom a teljes interjút a nemzetisport.hu-n >>>>>>>


forrás: nemzetisport.hu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2020-05-29 18:18:53 Fekete öves, Veterán
Radim Valchar már biztosan nem nálunk kezdi a következő idényt, a Corona Brassónál folytatja.
https://www.wolves.ro/in-acest-moment-csm-corona-brasov-are-14-hocheisti-sub-contract/
Ahhoz képest, hogy keveset játszott nem teljesített rosszul. Mindenképpen jó döntés volt. Én még látnám itt, de nem lehet. Nekem ő úgy tűnt, mint aki már évek óta itt van, jól mozgott, a csapattársakkal is megvolt az összhang.
14 meccsen 7+6, éppenhogy nem pont/meccs átlag.
1. vebgy*
2020-05-24 13:10:51 Fekete öves, Veterán
Hogy mi lesz a világban AZT követően...csak találgatni tudjuk...
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...