Banner

Lakatos László újra edzésben

Szerző: objektív | 2016-12-09 12:21:00

Hosszú kihagyás után visszatért Lakatos László Diósgyőrbe. A DVTK tehetséges támadója elkezdte rehabilitációját a DVTK Edzőközpontban és biztosan halad afelé, hogy tavasszal újra a DVTK mezében ontsa a gólokat bajnoki mérkőzéseken.

Mint arról korábban már beszámoltunk, magabiztos léptekkel halad a gyógyulás útján Lakatos László, a DVTK fiatal, tehetséges játékosa, aki betegségét követően a napokban újabb hatalmas lépést tett a visszatérés felé vezető úton.

- Nagyon jól érzem magam, főleg azok után, amin keresztül mentem - kezdte Lakatos László. - Nagyon jól fogadott hál' Istennek mindenki. Mind a társak, mind az edzők vártak vissza, ami nagyon jólesett. A klub is rengeteget segített nekem a betegségem során, amit ezúton is köszönök. Mostanra teljesen tünetmentes lettem, elkezdhettem újra edzeni. Az orvosoktól megkaptam az engedélyeket arra, hogy elkezdjem az edzéseket és folytathassam a pályafutásomat. A kezelőorvosom, Dr. Kelemen Ágnes szerint minimális az esélye annak, hogy kiújuljon a betegségem. Biztosan öt év múlva jelenthető ki az, hogy meggyógyultam. Jelenleg remekül érzem magam, bár az erőállapotom nyilván még messze nem(11) olyan, mint régen, de szépen lassan az erőmet is visszanyerem.

Eszterrel és Attila bácsival (Fuhrmann Eszter fizioterapeuta és Egri Attila erőnléti edző - a szerk.) kezdtem el a munkát, akiknek segítségével egy teljes rehabilitációs programon veszek részt. Most még stabilizációs gyakorlatokat végzünk, amivel visszaállítunk mindent, ami a futásokhoz és az ütközésekhez szükséges. Ezután Attila bácsival az erőnléti feladatokat végezzük majd el. Úgy tervezem 3-4 hónap múlva már bajnoki mérkőzésen is pályára léphetek.

Elolvasom a teljes cikket>>>

forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
6. scs001
2016-12-11 13:14:06 Piros öves, Őstag
Nagyon örülök a hírnek, minden bele Lacika!
5. toki*
2016-12-10 09:08:19 Fekete öves, Veterán
Ez az Lacika csináld csak, kemény Borsodi gyerek vagy te!!!
Nyáron talán összeállhat a nagycsapatban is Boros Gabi, Lakatos Laci kettős! Ha március közepén már teljes értékű munkát tud majd végezni, és a csapatban is ontja a gólokat (mert azért 1 csatárnál, ennek zsigerből kell jönnie, és nála ez meg van), biztos, hogy előbb-utóbb ott lesz a szeren. Még csak most lett 17, annyira nincs veszve semmi!!!! Én bízok benne!
2016-12-09 18:14:45 Fekete öves, Veterán
Lacika! Úgy tűnik, nyáron Novothny és Makrai is távozik! Addig hozd magad formába megfelelő erőnléttel, mert kell a góllövő csatár!
2016-12-09 16:29:33 Fekete öves, Őstag
Szenzációs hír! Ez az Lackó! Gyerünk! Hajrá! Kitartás!
2. KáGábor*
2016-12-09 12:58:25 Fekete öves, Veterán
Nagyszerű hír!
2016-12-09 12:35:29 Fekete öves, Veterán
Hurrá!
Várunk a nagycsapatba!
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...