Banner

Két győzelem a hétvégén

Szerző: objektív | 2019-02-18 13:18:00

A DVTK NB I.-es asztalitenisz gárdája a 12. fordulóban tabella szomszédját, a Debreceni AK-DEAC csapatát fogadta az elmúlt hétvégén, akiket ősszel idegenben is sikerült legyőzni 10:5 arányban. Ezzel egy időben szintén hazai pályán fogadta a DVTK második csapata a Pegazus-Andornaktálya asztalitenisz gárdáját.

NB I.

Doros Szilárd nélkül is esélyesként várta a DVTK fordulót, de így, hogy az ellenfélnél Rózsa László lebetegedett és a vendégek három fővel álltak asztalhoz komoly esély mutatkozott a győzelemre

A párosok beírása nem volt szerencsés, hiszen a Bari Csaba - Fehér Orsolya párosunknak nem volt ellenfele, míg az először együtt játszó Kővári Balázs - Pados Zoltán egység szoros mérkőzésen 3:1 arányban alulmaradt a Maran Alin - Pink Mark duó ellen.

Az 1-1-es nyitány után Fehér Orsolya - aki éjjel érkezett Budapestre a Portugál Openről - fölényesen verte Pink Markot, míg Kővári Balázs 3-2-re verte Maran Alint, így belefért a fiatal Fischer Csaba veresége Balázs Bence ellen. Bari Csaba ellenfél nélkül maradt, így 4-2-es vezetéssel kezdhettük a második egyéni kört.

Olvasd el a teljes cikket>>>

forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...