Banner

Karácsony a Kismamaházban

Szerző: Jáborcsik András | 2017-01-03 19:53:00

Az amigeleken.hu december 11-én rendezte meg immár hagyományos évvégi jótékonysági tornáját, mellyel februárban elhunyt szurkolótársunkra, Péchy Tiborra emlékeztünk. A tornán 6 csapat (Czevaro Team, Fórumfoci Team, Korzó Boys, MIVÍZ, Rakaczki Team és a Sajóvámos Öregfiúk) vett részt és a csapatok által befizetett nevezési díjaknak valamint az egyéni adományozók felajánlásainak köszönhetően 280.000 Ft-tal tudtuk támogatni a Maros utcai Református Kismamaház karácsonyi ünnepségét.

Köszönjük a részvételt és találkozunk decemberben a 2. Péchy Tibor jótékonysági emléktornán!


A Kismamaház vezetője, Gálné Ács Mária Judit ezekkel a szavakkal köszöni meg valamennyi résztvevőnek és adományozónak, hogy felejthetetlenné tette sok-sok kisgyermek és szüleinek karácsonyi ünnepségét.


Kedves Adományozóink!

Az 1. Péchy Tibor jótékonysági emléktorna adományai megszépítették a Lorántffy Zsuzsanna Református Kismamaház lakóinak ünnepét. Minden évben egy nagy családként ünnepel együtt intézményünk közössége, közös sütés-főzéssel, karácsonyi hangulatot idéző díszek készítésével, fadíszítéssel ,beszélgetéssel, énekléssel hangoljuk lelkünket karácsony napjára. A gyermekek ez évben is nagy örömmel és várakozással készültek a hagyományosan megrendezett szentestei ünnepségre, melyen a Karácsony igazi jelentőségét, Jézus Krisztus születésének történetét hozták elénk verssel, énekszóval. Ünnepségünk áhítattal, igei üzenettel kezdődött, majd gyermek-keresztelőre került sor a Kismamaház falain belül. A gyermekek, és édesanyák műsorát követően érkezett el a mindannyiuk számára várva várt pillanat, az ajándékozás. Sokan közülük még nem élhették meg eddig igazán az ajándékozás örömét, ezért a Kismamaházban eltöltött karácsony felejthetetlen pillanatokat jelentett számukra. Az adakozóink nagylelkű, önzetlen szeretete által lakóink megtapasztalhatták az elfogadás, s az emberi nagylelkűség érzését.

Ismételten megköszönjük Adományozóink fáradozását, szeretetét.

Üdvözlettel, boldog új évet kívánva köszöntöm: Gálné Ács Mária Judit kuratóriumi elnök





És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2. lacitomi
2017-01-04 13:54:35 Fehér öves, Lelkes újonc
külön öröm számomra ,hogy ha csak 1 kis összeggel is de hozzá tudtam járulni eme nemes CSELEKEDETHEZ!!!!!!
1. cz
2017-01-03 22:26:29 Lila öves, Tag
Megérte a fàradozàst!!!! Köszönet a szervezőknek!!
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...