Banner

Jövés-menés a Jegesmedvéknél

Szerző: Jáborcsik András | 2021-01-14 18:27:00

Nagy a jövés-menés a napokban a DVTK Jegesmedvék háza táján. A dvtk.eu érkezőkről és távozókról egyaránt beszámolt.


Hadobás Zétény személyében fiatal hátvéd csatlakozott a DVTK Jegesmedvék keretéhez. A Svédországból hazatérő játékos már mérkőzést is játszott az U21-es csapatban, valamint az elmúlt hetekben a felnőtt csapat keretével készült és ha a szakmai stáb bizalmat szavaz neki, akkor a Tipos Extraligában is bemutatkozhat.

A játékoskeretet érintő további hír, hogy Matt Murphy az elmúlt napokban jelezte távozási szándékát, személyes okokra hivatkozva hazautazott és pályafutását Észak-Amerikában folytatja.


A DVTK Jegesmedvék és az Opten Vasas HC együttműködésének keretében Kiss Bence, Révész Marcell és Mattyasovszky Gergely a Vasas Erste Ligás csapatát erősítheti a következő napokban, valamint Tóth Balázs, Bukor Rajmund, Turbucz Martin és Páterka Bence lehetőséget kap a bizonyításra Miskolcon.

A két csapat szakmai stábja folyamatosan egyeztet a szezon során a játékoskeretekről, ennek köszönhetően ezen a héten a DVTK Jegesmedvék edzéseit látogatja a kapus Tóth Balázs, a nemrég a felnőtt válogatottban szerepet kapó hátvéd Bukor Rajmund, valamint Turbucz Martin és Páterka Bence, akik már korábban is lehetőséget kaptak Miskolcon a bizonyításra. A négy játékos jégre léphet a pénteki HC Slovan Bratislava, a vasárnapi, HC'05 Banská Bystrica és a keddi, HKM Zvolen elleni mérkőzésen, amennyiben a szakmai stáb bizalmat szavaz nekik.

Ezúttal a másik irányba is történik játékosmozgás, a korábban a magyar válogatottban is bemutatkozó kapusunk Kiss Bence plusz mérkőzésszámhoz juthat a Vasas kapuját védve. Fiatal csatárunk Révész Marcell, valamint a saját nevelésű, U20-as válogatott tehetségünk, Mattyasovszky Gergely is bemutatkozhat az Erste Ligában és további rutint szerezhetnek felnőtt tétmérkőzéseken. A három játékosunk a Vasas hétfői mérkőzése után tér vissza Miskolcra.


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2021-01-15 08:48:25 Piros öves, Őstag
Szerintem jobban jártunk volna,ha ezt a szezont a magyar ligában nyomjuk,eléggé rányomja a vírus a bélyeget a teljesítményre, ahogy a kosaras lányoknál is.
2021-01-14 19:15:42 Fekete öves, Veterán
http://dvtk.eu/merkozesek/pre/14511-merkozes-DVTK_Jegesmedvek-HC_Slovan_Bratislava/21328-Ingyenes_stream_a_berleteseknek_a_penteki_merkozesrol-cikk-jegkorong
3. Egyfan |Válasz erre: 1. korxi
2021-01-14 19:13:57 Fehér öves, Újonc
Sokba kerül ez az elengedett szezon!
2. perecesi-diosgyor-szurkolo* |Válasz erre: 1. korxi
2021-01-14 18:56:32 Fekete öves, Veterán
Vajon Anderson is veszi a kalapját ""hasonló"" okokra hivatkozva?
Nem lepne meg, ha napokon belül ő is visszamenne a tengerentúlra, befejezvén európai hadjáratát egy időre.
1. korxi
2021-01-14 18:48:07 Piros öves, Veterán
"Matt Murphy az elmúlt napokban jelezte távozási szándékát, személyes okokra hivatkozva hazautazott"
Időnként jönnek ilyen bejelentések, és nem tudom hová tenni őket. Mert eredetileg azt gondolná az ember, hogy itt valami profi sportról és azon belül profi klubról és profi sportolókról van szó.

De amúgy mindegy, az hogy Allison még mindig az edző, arra vall, hogy ezt a szezont a vezetés már elengedte. Ezzel viszont az a baj, hogy nem egy szokásos hazai ligás szezonról van szó, hanem csak igen korlátozott időre vagyunk ide befizetve.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...