Banner

Jegyek a Paks - DVTK meccsre

Szerző: Jáborcsik András | 2018-12-11 15:26:00

Az idei év utolsó bajnoki mérkőzésén, az OTP Bank Liga 18. fordulójában a Paksi FC vendége lesz a DVTK. A vendégszektorba szóló belépőjegyek elővételben 1200, a helyszínen 1400 forintba kerülnek.


Jegyinfó

A mérkőzés szurkolói kártya nélkül is megtekinthető. A vásárláskor kötelezően megadandó adatok:

  • név, születési idő, születési hely

A vendégjegyek elővételben egységesen 1200 forintba, a helyszínen a mérkőzés napján 1400 forintba kerülnek. A belépőjegyeket elővételben az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon (a Paksi FC címerére kattintva), valamint személyesen kedden 12 órától Miskolcon, a Szinvaparkban található DVTK Shopban lehet megvásárolni.

Ezen kívül jegyek válthatók elővételben országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is, itt azonban előfordulhat, hogy szervizdíjat számolnak fel a belépő kiállításáért.

Szurkolói kártya a jegyvásárláshoz nem kötelező, de a szervezők kérik, akinek van, az vigye magával a gyorsabb kiszolgálás érdekében.


Beléptetés

A paksi stadion vendégpénztára 15 órakor nyit, ezzel egy időben lesz a kapunyitás is. Kérjük szurkolóinkat, hogy személyi azonosítsára alkalmas iratot vigyenek magukkal.

Parkolás

A szervezők javasolják, hogy a DVTK szurkolói a várost az M6-os autópályán közelítsék meg és a Paks központ lehajtónál jöjjenek le a pályáról. A lehajtástól számított kb. 4 km-re található a vendégparkoló, ahol a biztonsági szolgálat segíteni fogja a parkolást.


Sportszerű szurkolás

Kérjük a Paksra utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.

DVTK Shop nyitvatartása

hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 12-19 óra
vasárnap: zárva


forrás/fotó: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2018-12-12 21:33:05 Piros öves, Őstag
Bocs, de nem ülök fel ennek a provokációnak. Tudod, lelkesedjen az a 11 fő, aki ott állt pár napja egy szedett- vetett brazil öregfiús 10 fő ellen és a 80-ik perc utàn többször is a kapusig passzolt vissza. Ez számomra elfogadhatalan. Kb 30 éve voltam az első meccsen kint, de biztosan nem a szerdai és szombati játékkal fogtak volna meg, hanem azzal, hogy a hasonló tudású Varga Sanyik, Tóth Gyurik, stb kiadták a lelküket s benyomták au ellenfele, hogy levegőt se vegyenek. Nem voltak képzettebbek, mint a mai zseléhuszárok csak volt szívük....
2. dudik-attila |Válasz erre: 1. Stevenstreet
2018-12-12 14:42:49 Piros öves, Őstag
Más, hasonló lelkesítő szöveg?
Csak így tovább...
2018-12-11 20:21:56 Piros öves, Őstag
Elismerésre méltó az a fanatizmus,akik még a múltheti elfogadhatatlan kupamecs és szerencsétlenkedő bajnoki után elmegy, de előtte fohászkodjon egy kurva nagyot, mert 10 ember ellen se megy, tehát legalább két paksit kell kiállítani, hogy meg tudjuk az már elég előny-e....
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...