Banner

Honvéd - DVTK 1-0

Szerző: objektív | 2019-11-09 13:33:00

Tévés mérkőzés lesz a mai látogatásunk Kispestre az OTP Bank Liga 12. fordulójában. Az összecsapás 19:30-kor kezdődik.

Két győztes meccset követően a Honvéd ellen gyarapíthatjuk pontjaink számát, amire szükségünk is lenne az elkövetkező nehéz sorozat előtt. Az önbizalom remélhetőleg felfelé ível a játékosokban, mert az kell a jó megoldásokhoz, a tiszta fejekhez, az 1-1 elleni párharcokhoz és ami a legfontosabb, a kapu előtti helyzetek kihasználásához.

Feczkó Tamás meccs előtti nyilatkozatából pár mondat:

Igen, és nagyon bízunk benne, hogy még nagyon sokáig tovább javul a hangulatunk. Ehhez az kell, hogy legyőzzük a nagyon jó formában játszó Honvédet. Ellenfelünk a legutóbbi öt mérkőzésen egy döntetlen mellett négy győzelmet aratott, ezért nehéz mérkőzésre számítok, de azért utazunk Budapestre, hogy három ponttal térjünk haza.

A Kisvárda ellen jó százalékban használtuk ki a helyzeteinket, ezt szeretném a Honvéd ellen is látni. Serhii Shestakov rögtön a mérkőzés elején értékesítette első lehetőségét, egészen másként indult emiatt a találkozó. Az edzéseken külön hangsúlyt fektettünk a támadásépítésre és a támadásbefejezésre, valamint gyakoroltuk, hogyan tudjuk megbontani a Honvéd ötvédős rendszerét.

OTP Bank Liga 12. forduló

Budapest Honvéd FC - Diósgyőri VTK 1-0 (1-0)

Miskolc, DVTK Stadion, 2669 néző. Játékvezető: Pintér Csaba (Buzás Balázs, Szert Balázs; Csonka Bence; Takács János).
Honvéd: Tujvel - Batik, Kamber, Lovrić - Uzoma, Vadócz, Nagy G., Gazdag, Aliji - Lanzafame, Moutari. Vezetőedző: Giuseppe Sannino.
DVTK: Danilović - Polgár, Brković, Karan, Tamás M. - Márkvárt, Iszlai - Shestakov, Rui Pedro, Prosser - Hasani. Vezetőedző: Feczkó Tamás.

Csere: Hasani helyett Ivanovski az 58., Rui Pedro helyett Szabó B. a 66., Shestakov helyett Bacsa a 72., Vadócz helyett Kesztyűs a 74., Moutari helyett Banó-Szabó a 81., Gazdag helyett Ben-Hatira a 86. percben.
Sárga lap: Karan a 40., Brković a 80., Márkvárt a 81., Nagy G. a 90+4., Banó-Szabó a 90+5. percben.
Piros lap: Ivanovski, Sannino és Feczkó a 90+3. percben
Gólszerző: Lanzafame (1-0) a 29. percben.



Edzői értékelések

Giuseppe Sannino: - Egy küzdelmes mérkőzést láttunk, a mi részünkről is volt benne küzdelem, és a labdabirtoklás terén is győzedelmeskedtünk.
El kell ismerni a DVTK teljesítményét is, az utóbbi időben feljöttek, 2 győzelmet arattak és egy döntetlent játszottak. Az én csapatomon látszódott, hogy sokat kivettek belőlük az utóbbi mérkőzések, megérdemeljük a szünetet.
Az új játékosok sokat segítettek a javuló eredményekhez, Tujvel leigazolása önbizalmat adott a védelemnek, ami ma is látszott.
A szívemet is beleadom a munkába, olyan vagyok, mint egy vulkán, de soha nem az ellenfél vagy a játékvezetők ellen kiabálok a kispad előtt, megadom a tiszteletet nekik. Korábban is mindig a technikai zóna elhagyásáért tiltottak el, ezt a szabályt nagyon szigorúan veszik Magyarországon. Semmi problémám nincs a hivatalos személyekkel, elnézést kérek tőlük!


Feczkó Tamás: - Ma nem játszottunk olyan jól, ahogy kellett volna, ezzel együtt nem érdemeltünk vereséget, reálisabb lett volna a döntetlen. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a második félidőben nem tudtunk ziccereket kialakítani, hiába kerültünk a Honvéd védelmi vonala mögé. Mindig rossz megoldásokat választottunk, hiányzott a támadójátékból az a kreativitás, ami az elmúlt mérkőzéseket jellemezte. Vezető góljuk után a hazaiak visszahúzódtak, többet birtokoltuk a labdát, de lassan járattuk az ellenfél térfelén. Sajnos csak öt percig játszott együtt a Rui Pedro-Ivanovski páros, pedig ekkor kissé megélénkült a támadójátékunk, még ha nem tudtuk nagy nyomás alá helyezni az ellenfél védelmét.
Legutóbb két éve küldtek el a kispadtól, de érthető módon minden edző felfokozott hangulatba kerül, ha a 93. percben elveszíti az egyik kulcsjátékosát egy kiállítás miatt.


Összefoglaló: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 >  Utolsó

229. ropek |Válasz erre: 225. vebgy
2019-11-14 10:40:57 Barna öves, Fanatikus tag
Itt van. A cimborám a minap liftezett együtt vele a Macróban....én is meglepődtem...
228. El Bandi |Válasz erre: 218. vebgy
2019-11-13 15:19:07 Piros öves, Őstag
Ezért áldott az okos tv, mert a hang sáv az 2. Le tudod venni a kommentár hangját és csak az igazi zaj szól, mintha ott lennél a meccsen. Én mindig ezt teszem, pláne ha ő közvetít....
227. slózi |Válasz erre: 220. Sprinter89
2019-11-11 22:30:43 Barna öves, Őstag
Napersze valóban: "..Ezt így szokták." ÁMDE!
Attól, , hogy "azt" én is tudom, hogy "így szokták", meg hogy senki sem szereti a "vészjóslást" meg a "károgást" stb..stb., attól még én pontosan érzem azt, amit érzek: hogy AKKOR az előttünk álló meccsen nekünk: BAKKFITTY--még ha nem is "úgy" szokták bejósolni, akkor is.! Mondom--és korábban is irtam, hogy--NAGYONIS TUDOM! Hisz' a lelkem legmélyén MAGAM IS "AZT" SZERETNÉM, hogy ne legyen azzá az az előttünk álló valóság, amit pedig--biztosnak vélelmezve--gondolok, sőt majdnem biztosan tudok.. És akkor is "úgy" érzem ahogy a szak-sejtésem meg a szak-értelmem diktálja--MERT PERSZE LEGTÖBBSZÖR SAJNOS "BEJÖN" A NEGATIV -KÁROGÓ VÁRAKOZÁSOM, A FENE EGYE MEG(!), ha ez senkinek nem tetszik-Sőt, nekem sajátmagamnak tetszik LEGKEVÉSBÉ a saját szakjóslatom--hiszed vagy nem, ez akkor is így van!
226. tomi87* |Válasz erre: 225. vebgy
2019-11-11 20:31:35 Fekete öves, Veterán
A hivatalos szerint a tartalékok között van még. Viszont Ousmant már nem látni ott sem.
225. vebgy* |Válasz erre: 221. ropek
2019-11-11 18:39:29 Fekete öves, Veterán
Mihályka már nincs itt, de egészségesen tényleg jó lenne Adukor is, Tabakovics is...
224. tomi87* |Válasz erre: 223. ropek
2019-11-11 16:37:45 Fekete öves, Veterán
De csak 4 játszhat. :)vagy ha Korbély fent van akkor 5. Ha egészségesek lennének valóban erősítés lenne a csapatnak mindkettő, de nem azok. És kitudja mikor lesznek? Felőlem maradhatnak amúgy, csak vegyük hasznukat.Juharral sikerült akkor bontani, nem Forgáccsal, tévedtem. :)
223. ropek |Válasz erre: 222. tomi87
2019-11-11 16:06:55 Barna öves, Fanatikus tag
Lejárt a szerződése, azért tudtuk elküldeni. (nem hosszabbítottunk).
"Forgács Dávid távozik
Lejár Forgács Dávid szerződése, amit a két fél közti megállapodás értelmében nem hosszabbítanak meg, így távozik Diósgyőrből."

Élő szerződéssel kutyanehéz bárkit is kirakni.
Egyébként, ha felépülnek/formába lendülnek messze nem ők lesznek ebben a zseni keretben a két leggyengébb láncszem. Max 10 légiósod lehet a keretben azt hiszem. Nekünk van hét. Na bumm.
222. tomi87* |Válasz erre: 221. ropek
2019-11-11 14:58:13 Fekete öves, Veterán
Mit tettek eddig a csapatért ? Valakit be kell majd áldozni, ha új légióst akarunk hozni. Vagy majd veszünk magyarokat ?Forgácsot is elküldtük sérülten.
221. ropek
2019-11-11 14:43:02 Barna öves, Fanatikus tag
És szerinted mit csinálunk Adukorral, meg Tabakoviccsal?
Eladjuk? Vagy felbontjuk a szerződésüket? Vagy csak úgy elküldjük őket?
Pont nem ilyen egyszerű. Ezért eszi még itt a penész Mihajlovicsot is....
220. Sprinter89 |Válasz erre: 213. slózi
2019-11-11 13:04:11 Lila öves, Tag
Tudod ez úgy van, hogy amikor közeli rokonod beteg, akkor nem mész oda a feleségéhez, hogy :
“Katikám. Úgy érzem a Béla nem éri meg a tavaszt.” - még akkor se, ha tényleg úgy érzed...

Viszont ha úgy érzed hogy Béla felgyógyul, akkor szavakkal bíztatod a feleségét.

Ezt így szokták.

Valahogy senki sem kíváncsi a “károgásra”, a “vészmadarakra”, a negatív “lehúzó” emberekre. Akinek van ilyen a baráti körében, azokat általában leépíti.

Persze lehet úgy érezni, de ezt nem szokás hangoztatni. De persze ez az internet, mindenki mondja csak szabadon
:)

1 2 3 4 5 >  Utolsó

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...