Banner

Hasani török klubokkal tárgyal?

Szerző: Jáborcsik András | 2021-01-10 21:49:00

Már tavaly is többször szárnyra keltek hírek arról, hogy DVTK koszovói válogatott játékosa, Florent Hasani még szerződése lejárta előtt Törökországba szerződhet, így a DVTK pénzt kaphat a játékosért. Végül az üzletből nem lett semmi, Hasani maradt Magyarországon és a DVTK-ban folytatta pályafutását.



Most újra arról szólnak a hírek, hogy Hasani eligazolhat Diósgyőrből, a csakfoci.hu-n jelent meg ezzel kapcsolatban egy rövid hír az átigazolási rovatban.


A koszovói Indeksonline információi szerint a DVTK támadó középpályása, Florent Hasani több török klubbal is tárgyal esetleges átigazolása ügyében. A 23 éves játékos szerződése a nyárig szól a DVTK-nál.


Tovább a csakfoci.hu-ra >>>>>>>


forrás: csakfoci.hu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
7. notoriusbg |Válasz erre: 6. slózi
2021-01-12 13:38:07 Kék öves, Tag
Szerintem Hasani sokunkban hagyott jelentős hiányérzetet a teljesítményével, most már hónapok óta nem sokat mutat.
Viszont eladni - pénzért - úgy gondolom, jelen helyzetben nem könnyű, a szabadlista pedig az én értelmezésemben mindenképpen árcsökkentő tényező, ráadásul olyan módon, hogy a játékos közben ki is kerül az első csapatból.
Nem mondom, hogy nem tudnám ezt elképzelni vele kapcsolatban, de a klubvezetőket ennél kevesebbért is elküldték már itt össznépileg melegebb vizekre - itt most a kiesésével összefüggő hiányzó eurószázezrekre gondolok, amit ha még néhány szurkoló nem is kérne számon, a büdzséből gazdálkodóknak mindenképpen nagy érvágás lenne...
6. slózi
2021-01-11 22:55:45 Barna öves, Őstag
Jómagam 3 játékost--a mostaniak közül-- már 1 évvel ezelőtt szabadlistára tettem volna, közülük az egyik éppen Florent Hasani. ( a másik kettő: Antal Botond és Iszlai Bence)
5. notoriusbg |Válasz erre: 4. Atesz
2021-01-11 19:44:49 Kék öves, Tag
Még ha teszem azt tényleg tréül is igazolt... Hasani-val kapcsolatban:
1. El kell döntenie, hogy mi alapján hoznak döntést az eladásáról (pénz)
2. Ha megvan, hogy pénz alapján van értelme megválni tőle, akkor egy nem-végtelen büdzsé esetén ki kell találnia, mennyiért (kinek) hajlandó elpasszolni.
Szerintem ez azért nem annyira rocket science.

U.i: az 1m €-ós egykori kikiáltási ár jó kiindulási alap (állítólag), szerintem ma a negyedét sem lenne értelme letenni érte, ha nyáron vihető...
4. Atesz |Válasz erre: 2. notoriusbg
2021-01-11 19:13:58 Lila öves, Tag
Szerintem túl sokat képzelsz a benczés úrról. Egyenletről legutoljára az általános iskolában hallott - akkor is a mellette lévő osztálytársa súgta meg neki hogy mi az - ő mint szakmai(atlan) igazgató a kiváló játékosok leigazolásának a művésze, elég csak a két grúzra , a két kamerunira vagy a dél-amerikaira gondolni, valamennyien kiváló játékosok... Ezért is vagyunk többek között sereghajtók
3. toki* |Válasz erre: 1. KáGábor
2021-01-11 17:02:24 Fekete öves, Veterán
Pontosan Gáborom! Én is így gondolom.
2. notoriusbg |Válasz erre: 1. KáGábor
2021-01-11 15:34:34 Kék öves, Tag
Egyetértek veled.
Szerintem nála inkább az a kérdés áll fenn már egy ideje, hogy - főleg a mutatott produktumának már jó ideje lefelé tartó iránya fényében - mennyiért érné meg megválni tőle, avagy milyen összeg alatt számítana elherdálásnak a csapaton belüli pótlási lehetőségeket, valamint a helyére vásárolandó játékos árát tekintve.
Nem lennék meglepve, ha lenne erre egy egész konkrét egyenlet Benczés úr jegyzetfüzetében.
1. KáGábor*
2021-01-10 21:59:13 Fekete öves, Veterán
Szerintem nagyon ráférne a váltás. Tök jó játékos, de már belefásult az ittlétbe, meglátszik a játékán is.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...