Görögország - Magyarország

Szerző: Jáborcsik András | 2018-10-12 15:33:00

Görögország - Magyarország

Nemzetek Ligája válogatott labdarúgó mérkőzés

C divízió - 2. csoport - 3. forduló

Athén, 2018.10.12. 20:45


Közvetítés: M4Sport


Marco Rossi szövetségi kapitány csütörtökön délután megtartotta a péntek esti Görögország-Magyarország Nemzetek Ligája-mérkőzést megelőző sajtótájékoztatóját - számolt be az mlsz.hu.

A szövetségi kapitány a sajtótájékoztató elején, újságírói kérdésre elmondta: a szakmai stáb mintegy negyven játékost figyel folyamatosan, és egy jól átgondolt szempontrendszer alapján közülük kerülnek ki az aktuális keret tagjai.

– Természetesen mindenki követhet el hibákat, ezért száz százalékos biztonsággal nem lehet kijelenteni, hogy ebben a pillanatban ez a legerősebb válogatott, én mégis úgy érzem, hogy a jelenlegi helyzetben a legjobb döntéseket hoztam meg, mikor összeállítottam a csapatot. Kiemelten fontos szempont, hogy ki mennyit játszik, és milyen teljesítményt nyújt hétről hétre a klubjában. Miután a válogatottban nincs lehetőségünk fizikálisan erősíteni a kerettagokat, csak olyan labdarúgókat hívunk meg, akik már eleve jó erőállapotban vannak. Őket próbáljuk meg egységgé kovácsolni taktikailag és csapatként egyaránt – fogalmazott Marco Rossi, aki a pénteki kezdőcsapatról elmondta: még vannak kérdőjelek a fejében, a jelenlegi állás szerint várhatóan két helyen változik a kezdő a görögök elleni hazai meccshez képest.– Van még egy-két eldöntendő kérdés a kezdőcsapatot illetően. Az aktuális formát, a pszichés és fizikai állapotot figyelembe véve kell döntést hozni, annak érdekében, hogy a legjobb állapotban lévő játékosok jussanak szerephez a kezdő tizenegyben. Azt sem szabad elfelejteni, hogy három napon belül két mérkőzés vár ránk, és ennek megfelelően kell gondolkodnunk. Az utolsó edzés végére letisztul minden, és este meg tudom hozni a megfelelő döntéseket. Most azt mondom, valószínűleg két változás lesz a legutóbbi mérkőzés kezdőcsapatához képest – tette hozzá a szövetségi kapitány.

A Willi Orbanról szerzett tapasztalatairól Marco Rossi úgy fogalmazott: Orban egy fizikálisan erős, jó játékos, akinek nemcsak játéktudása kiemelkedő, hanem személyisége, hozzáállása is példaértékű, nem véletlen, hogy csapatkapitány a Bundesliga egyk élcsapatában. Mindenki azt várja tőle, hogy nemcsak hozzállásával tűnik ki a csapatból, hanem biztonságot ad majd a védelemben.


Tovább az mlsz.hu-ra >>>>>


forrás: mlsz.hu
SEGÍTS MINKET!

Az amigeleken.hu ingyenes, de sok munkával készül.
Támogass, hogy növekedni és fejlődni tudjunk!

www.amigeleken.hu/segits-minket

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 > 

32. funkdvoid
2018-10-13 20:30:08
Egy klasszikust idézek...
Meg kell nyerni a hátralevő meccseket, és meglátjuk ez mire lesz elég.
Egyébként a vicc az, hogy elvileg nem lehetetlen.
MEccsről meccsre fejlődünk, ez tény.Stabilak vagyunk, kellően agresszivak.
A stabilitás a legfontosabb első körben.A védekezést megszervezni, tökéletesiteni.Mondják sokan fórumokon hogy gyenge a görög csapat.Nem.Ennyit engedtünk neki.Faszául védekeztünk, amikor kellett eredméynesen presszingeltünk.
MAjd a támadásaink is lesznek jobbak, de ehhez idő kell.Ha ez a csapat összecsiszolódik, igazi közösséget fog alkotni, szép eredményeink lesznek.ÉN nagyon bízom benne.
Ui.:Orban jól szállt be, nagyon stabil.Egy picit most ő is hibázzott, bár ugy láttam nem az ő embere lett volna Mitroglu.
Hajrá Magyarok!
Hétfőn szurkoljon mindenki mert ez most ujra egy szimpatikus csapat lehet.
31. kiscsavo77
2018-10-13 19:14:17
Ugyanolyan szar mint a foci.
Beszari játék,komolytalan vezetők.
Mosolyognak a meccs végén.
30. bohumil-stejskal
2018-10-13 19:12:37
Olvasgatom a magyar sajtó szalagcímeit ill. a kommenteket minden felé. Mennyire képtelenek vagyunk reálisan látni saját magunk. Basszus ez a görög válogatott még ezzel a szar játékkal is a jóval előrébb jegyzett mint mi!!! Nézzük meg a két csapat játékosai hol is pallérozódnak. Ez a 1-0 egy jó eredmény! Ez egy papír forma volt. Mi a francot vártunk? Hogy gurítunk egy ötöst? Az eszem megáll. Rossinál jó kezekben van a keret, fejlődgetünk érjük be ennyivel, ne legyenek már irreális elvárásaink! Nincs a válogatottnak utánpótlása nincs honnan meríteni addig ne is álmodjunk "lehetőségekről"!
29. birodalmi-lepegeto
2018-10-13 13:36:20
Kellene egy Orbán szint középre és előre is, akkor kész lenne a csapat. Viszont így is legalább 8-10 évre lett egy jó védőnk.
28. xDoNx |Válasz erre: 27. betyarok
2018-10-13 08:42:28
Ákos magánéletbeli gondok miatt mondta le a válogatottságot, idénre. /Egy bánrévei ismerősöm szerint, az asszonnyal balhéznak Kazahsztánba igazolása óta. Nem tudom igaz-e, csak ezt hallottam. :( / A klubcsapatában folyamatosan játszik.
27. betyarok |Válasz erre: 25. lnorbi
2018-10-12 22:57:56
kösz, nem tudtam. Amúgy mi van vele? Játszik?
26. kempes
2018-10-12 22:35:18
Buzzerant ez a bíró is!
25. lnorbi |Válasz erre: 24. betyarok
2018-10-12 22:31:27
Elek Ákos lemondta a válogatottságot 2018-ra.
24. betyarok
2018-10-12 22:23:44
Ezt a Hajdúbét legszivesebben agyonverném.... ő is belever egy szeget a futballunk koporsójába, semmi tűz, szurkolás, csak pofázás.
A csapat jó. Elek Ákossal mi a helyzet? most hallottam először Kovács nevét.
23. kempes |Válasz erre: 22. Borsodi Bányász
2018-10-12 22:15:32
Hát igen csak nem! Simán jobbak vagyunk, vagy legalábbis nem rosszabbak.

1 2 3 4 > 

Mégsem


Üzenet küldése...