Banner

Elkészült az NB III. csoportbeosztása

Szerző: objektív | 2019-07-05 10:01:00

A Magyar Labdarúgó Szövetség Elnöksége keddi ülésén döntött az NB III. csoportbeosztásairól és a feltöltésről. Ezzel véglegessé vált a DVTK tartalék jövő évi ellenfeleinek listája is.

A 2019/2020-as NB III. osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokságra korábban 46 csapat nevezését fogadta el az MLSZ Versenyigazgatósága.

A bajnoki osztályra, versenyre vonatkozó feltöltésről az MLSZ Elnöksége a keddi ülésén döntött: a hatályos Labdarúgás Versenyszabályzata értelmében a Versenyigazgatóság a Hévíz Sportkör és a Tállya KSE egyesületeket kérte fel NB III.-ban való szereplésre. A két klub elfogadta a lehetőséget, így velük véglegessé vált az NB III. mezőnye.

A Hévíz Sportkör a legjobb eredménnyel rendelkező fel nem jutó csapatként kapott felkérést. A Zala megyei bajnokságban 30 mérkőzésből (megszerezhető 90 pontból), 29 győzelemmel és 1 döntetlennel zárt (88 pontot gyűjtött). Az osztályozón 1–1-es és 0–0-s eredmények után, idegenben lőtt góllal a Balatonlelle jutott tovább.

A Tállya KSE a legjobb kiesőként jutott vissza az NB III.-ba - a 2018/2019-es bajnokság végén 13. helyen búcsúzott a harmadik vonaltól.

Változások a tavalyi évhez képest

A DVTK tartalék csapatát ezúttal is az NB III. Keleti csoportjába sorolták. Az előző pontvadászathoz képest négy változás van a csoportban. A bajnokságtól búcsúzó Salgótarjáni BTC, Cigánd SE és Sajóbábonyi VSE, valamint a bajnokság győztese, a Szolnoki MÁV FC helyett a B.-A.-Z. megyei I. osztály bajnoka, az Ózdi Kohász FC, a Hajdú-Bihar megyei I. osztály bajnoka, a Debreceni VSC II., a Nógrád megyei I. osztály bajnoka, a Balassagyarmati VSE és a Merkantil Bank Liga 18. helyezettje, a Ceglédi VSE kapott besorolást a csoportba.

Olvasd el a teljes cikket>>>

forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...