Elindult az online jegyértékesítés

Szerző: objektív | 2017-09-12 10:04:00

Minden eddiginél nagyobb számban fogynak a bérletek a DVTK Jegesmedvék idei szezonjára, az első hazai mérkőzés előtt túl vagyunk a 700. eladott bérleten is. Ezzel egyidejűleg a napokban elindult az online jegyértékesítés is.

Lassan véget ér a bérletértékesítés, így fontos, hogy aki bérlettel szeretné végigszurkolni az idei szezont, az mielőbb keresse fel a DVTK Jegesmedvék pénztárát.

Bővebb tájékoztatás a bérletvásárlás menetéről ide kattintva olvasható.

Az idei szezonban a jegy.hu-val karöltve elindítottuk online jegyvásárlási rendszerünket, így minden itthon játszott mérkőzésre lehetőség van internetes jegyvásárlásra is, a dvtk.eu oldalon található mérkőzéslista jobb oldalán lévő jegyvásárlás gombbal. Az így megvásárolt jegyeket nyomtatott formában, valamint telefonos QR kóddal is felismeri a rendszer, ez utóbbi esetben nem szükséges kinyomtatni.

Természetesen továbbra is van lehetőség a mérkőzések előtt a jegypénztárban történő jegyvásárlásra is, ám a nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk az elővételes és az online történő jegyvásárlást.
Továbbá felhívjuk minden kedves meccsre látogató figyelmét, hogy az "A" szektor 5 sorának első 10 széke a fanatikusok helye, így az ide jegyet váltók kemény szurkolásra számíthatnak.


forrás, dvtk.eu

SEGÍTS MINKET!

Az amigeleken.hu ingyenes, de sok munkával készül.
Támogass, hogy növekedni és fejlődni tudjunk!

www.amigeleken.hu/segits-minket

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
1. Szabó József
2017-09-12 10:30:11
A 700 bérletes nagyon komoly, minden elismerésem!
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...