Banner

Ultras Diósgyőr: Ma a DVTK vezetése szurkolóellenes!

Szerző: amigeleken.hu | 2020-08-28 15:07:00

Tegnap jelent meg a Szervezett Szurkolói Csoportok közleményének első része, melyben a jegyáremeléssel kapcsolatban emelték fel a szavukat, a mai második részben a büfékről, a klubvezetésről kialakult véleményükről írnak, valamint arról, hogy nem fognak biodíszletként szolgálni.


Tisztelt Szurkolótársaink!

Sokan szóltatok hozzá, írtatok privát üzenetet a tegnap megjelent bejegyzésünk kapcsán, s úgy véljük több ezer Diósgyőr Szurkoló nevében sikerült szót emelnünk, például a jegyáremelés ellen.

De nemcsak ebben a témában, témákban kellett - sajnos több alkalommal is - fellépnünk a saját érdekünkben!

Velünk együtt több Szurkolótársunknak okoz problémát a Stadionban üzemelő büfék kérdése. Íme a válaszok!

Hogy miért minden termék (sör, víz, cola, makuka, csoki, stb.) darabáron, 500 forintért kerül értékesítésre? Mert a meccs napjára a büfébe szerződtetett diák alkalmazottak, nagyrészt egyetemisták, könnyebben tudják így összeadni az általunk megvásárolt termékek árát, tehát nem tévednek! Azaz, hogy - tisztelet a kivételnek- nem "értelmes munkaerőt" (nem baj, hogy nem szakképzett) alkalmaz a büfé üzemeltetője és mindezt velünk Szurkolókkal fizettetik ki! Nem nyelik be a piaci árakon esetleges elszámolási hiányt. Ha már számok, akkor kerek a 400, 300, 200 forint is! Hozzátartozik az igazsághoz, hogy nem a klub a büfék üzemeltetője, hanem egy külsős Kft., azonban a DVTK vezetése többszöri kérésünkre sem volt hajlandó változtatni ezen rendszeren! Sőt! Több alkalommal is tolmácsoltuk a Szurkolók elégedetlenségét a kiszolgálás lassúsága, valamint a sör minősége miatt is! Változás a mai napig nem történt! S ez nem csak az üzemeltető, de a klub felelőssége is! Információink szerint, a belengetett büfé kérdésről szóló poszt, valamint a hozzászólásotok nyomán változások lehetnek ez ügyben az elkövetkezendő napokban. Kíváncsian várjuk a fejleményeket!

De tovább megyünk! Nagy probléma persze a jegyáremelés, a büfé kérdése, de talán ezeknél is nagyobb gusztustalanság, ahogyan Diósgyőrben semmibe veszik a Szurkolók szavát, mi szemükbe egy díszlet vagyunk egy színházi előadáshoz, amit "profi" futball menedzsmentnek neveznek!

Világi Péter, bocsánat Dr. Világi Péter (Pozitív Peti), aki a marketing és kommunikációs ügyekért felel a klubnál (1,5 év alatt ő a harmadik ebben a pozícióban) nem képes megérteni, hogy neki nem csak egy klubot, egy csapatot, hanem annak szurkolóinak érdekeit is nézni, védeni, képviselnie kellene!

Ki ő, hogy például megmondja az elmúlt szezon menetelése alatt, hogy a Fehérvár elleni meccsünk "az úgy sem rangadó" Nekünk igen Peti, rangadó! De még ez mellett terveztünk egy kis látványt, ha engedik a lehetőségek, erre Peti azt mondta, hogy olyan pozitív energiák jönnek a klubtól ne rontsunk el egy esetleges piró miatti büntetéssel. ???? Peti, ez itt senkit nem érdekel, ez nem Disneyland.. Van, ahol 8 millióra büntettek, de senkit sem érdekelt mivel nyert a csapat!

Az általunk akkor felvetett kéréseket, hogy minél több embert csalogassunk ki a Stadionba kedvezményes jegyekkel, segítsen nekünk a klub abban, hogy igazi "tüzes" hangulatot teremtsünk, nos mindezeket a menedzsmenttel egyetértésben lesöpörték!

Vagy nem egy esetben, több évtizede a csapatért halni képes szurkolótársaink esküvői fotózásáért kell könyörögnünk, hogy az a Stadionban lehessen, s ne kérjenek érte pénzt!

Diósgyőrben az eredmények legyenek pozitívak, s hadd VILÁGÍtsunk rá, hogy MI nem voltunk, vagyunk, s nem is leszünk cukiságfaktor a magyar labdarúgás, szurkolói élet palettáján!!!

Gondolkozzanak inkább el azon a DVTK vezetői, hogy:

Hány olyan promóciós film készült az elmúlt időszakban, amelyben a nagy góljainkat, hatalmas eredményeinket lehetett bevágni..hanem csak a fanatikus vasgyári drukkereket! Hány, a csapattal közös kép, edzői nyilatkozat kell még ahhoz, hogy végre megértse Sántha Gergely, Szabó Tamás, Világi Péter, hogy:

Ennek a klubnak, annak infrastruktúráján kívül egyetlen értéke van: MI, DIÓSGYŐR SZURKOLÓK!!!!!!! MERT MI VAGYUNK A DIÓSGYŐR!!!

Ma a DVTK vezetése szurkolóellenes!

A másfél éves (!) egyeztetés során gesztusokat sem érdemeltünk a klub vezetése részéről, sőt csak akadályokba ütközünk, hogy Diósgyőrben a szurkolás, az ultra-élet egy, vagy akár két szintet előre tudjon lépni! Mi készen állunk rá, és saját erőnkből meg is fogjuk valósítani az álmainkat, hogy megszilárdítsuk hazai vezető pozíciónkat, sőt nemzetközi színtéren is kivívjuk a tiszteletet!

Reménykedjünk abban, hogy egy ilyen fanatikus Szurkolókkal bíró klubnak, mint a DVTK-nak egyszer végre méltó vezetői lesznek a jövőben!


forrás: Ultras Diósgyőr facebook oldala





És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 > 

2020-08-30 00:31:21 Fekete öves, Veterán
Ezután a kétrészes közlemény után, ha nem történik semmi össze kell hívni a bizottságot.
Ha ezt megteszik minden rendbe jön. Ha a bizottság összehívása se teszi őket helyre, akkor ki lehet adni egy másik immár erősebb közleményt.

Addig is:
31. CLIPNOH |Válasz erre: 30. diosgyori
2020-08-29 14:46:42 Piros öves, Fanatikus tag
Mit nem értesz?
30. diosgyori
2020-08-29 08:29:36 Barna öves, Fanatikus tag
"Peti, ez itt senkit nem érdekel, ez nem Disneyland.. Van, ahol 8 millióra büntettek, de senkit sem érdekelt mivel nyert a csapat!"

Srácok! Ennek a résznek a lényegét kifejtenétek nekem, hogy pontosan mire is gondoljak?
29. fater |Válasz erre: 27. kanap
2020-08-28 22:36:41 Barna öves, Tag
Ezt írtam: " Ez a tulajdonos soha nem fog megváltozni. A legszomorúbb a számomra, hogy teheti és akkor miért is változna meg, viszont közben nagyon is nő a magánvagyona közpénzekből." Szerintem az, "hogy teheti" pontosan azt jelenti, hogy a probléma lényege feljebb keresendő, de azért a jelenlegi környezetben is el tudok képzelni jobb tulajdonost.
28. johny* |Válasz erre: 27. kanap
2020-08-28 19:56:38 Fekete öves, Veterán
"hogy nem is akar..."

Hát ezaz. Egy pénzszámoló tulajdonosunk van, nem egy jó gazdánk. Majd ha ez változik, változni fog sok minden.
27. kanap |Válasz erre: 2. fater
2020-08-28 18:59:26 Piros öves, Fanatikus tag
Kedves Fater, igazad van, de mégse. A tulaj tényleg nem fog megváltozni, ennek folyománya, hogy a vezetés sem. De ő csak báb, a hal most is a fejétől büdösödik mint mindig. A probléma rendszer szintű. Eltorzult az egész manipulált bohócliga. Például az utolsó fordulókban mindenki azon pedálozott bíróstól mindenestül, hogy a falusiak kijussanak európába. Sikerült. Más kérdés, hogy hálistennek lehetett lesúnyt fejjel hazakullogni Svédországból. Nem kell csodát várni LT-től, akkor sem tehetne csodát ha akarna, más kérdés, hogy nem is akar...
26. Tamas78 |Válasz erre: 24. dfcwolf
2020-08-28 18:55:25 Barna öves, Fanatikus tag
Aztak**va mi a gecit képzelnek magukról hogy ők így válaszolnak? A pohár évek óta tele, de itt ha ki fog ömleni az a pohár ezek nem járnak jól. Ha ők nem lépnek évek óta és nem értenek a szép szóból akkor itt már tényleg nekünk kell kézbe venni a dolgokat. Ilyen válasz/válaszok után csodálom hogy nem lett konfliktus a beszélgetés végére.
2020-08-28 18:24:39 Fekete öves, Veterán
Valahogy nem olvasom azon hozzászólásokat, hogy a klub jegyáremeléseivel nincs semmi baj...
De annak örülök, hogy jönnek a hangok, nyílnak a szemek...

Én arra lennék nagyon kiváncsi, LT miként lát, mi lenne neki a legjobb? Én értem, hogy neki ez csak üzlet, de többször hallottuk, hogy őt is érdekli valahol a csapat.
Mennyire folyik bele a napi tevékenységbe, a napi hírekbe? Tisztában van ő az itt uralkodó amatörizmussal?
Szerintem ő nem egy hülye ember. Miért pont neki kellene elmagyarázni pl. a jegyárakkal kapcsolatos gondokat?
Ha olcsóbb lenne a jegy többen lennénk, többszörösen jól járna mindenki. Ha meg az a baj a stadionban a büfékben nem csurran annyi pénz akkor taktikát kell váltani. Ez Sántha ügye. Lehet ennyire tellik tőle? Mondjuk tőle eddig sem telt sokkal több...
24. dfcwolf
2020-08-28 18:05:07 Fekete öves, Őstag
Ezen a "megbeszélésen" szóba került az amigeleken is. És elmondtam, hogy elég szomorú az, hogy el akarnak minket lehetetleníteni. Aki kellemetlenül kérdez az kitiltják, ahogy újságírókkal teszik az országban.

Erre az volt a válasz, hogy ne hasonlítjuk magunkat újságírókhoz. Én meg azt mondom, ők ne hasonlitsák magukat klubvezetőkhöz...
23. perecesi-diosgyor-szurkolo* |Válasz erre: 10. Zole61
2020-08-28 18:02:17 Fekete öves, Veterán
A Fradi már azzal, hogy 2 kört tudott teljesíteni keresett több, mint 600 ezer eurót.
https://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Champions_League#Prizes

Itt van elvileg a most is érvényes díjazási rendszer. Ha tudnak még egy nagy tettet csinálni +fél millió euró. A csodával felérő csoportkör 15 millió euró. Az szinte minden magyar együttesnél bankrobbantás lenne. A legutolsó összeg évekre fedezhetne minden költségvetést.

Az EL-ben ezek az összegek:
https://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Europa_League#Prize_money

Mindent összevetve csak kifizetődhet az, ha egy csapat nemzetköziben indul, és X kört teljesít. Minél többet, annál jobb.

1 2 3 4 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...