Banner

Ugrai Roland a válogatott bő keretében

Szerző: objektív | 2018-03-08 17:26:00

Georges Leekens szövetségi kapitány kihirdette a válogatott bő keretét, amelyet március 16-án szűkít le a Kazahsztán és a Skócia elleni felkészülési mérkőzésre. Ugrai Roland neve ismét szerepel a játékosok között.

A magyar válogatott programja

2018. március 23., péntek (Groupama Stadion)
19:00 Magyarország - Kazahsztán

2018. március 27., kedd (Groupama Stadion)
20:00 Magyarország - Skócia

A magyar válogatott bő kerete

Kapusok
Dibusz Dénes (FTC)
Gróf Dávid (Budapest Honvéd)
Gulácsi Péter (RB Leipzig)
Kovácsik Ádám (Videoton FC)

Védők
Bese Barnabás (Le Havre)
Botka Endre (FTC)
Fiola Attila (Videoton FC)
Guzmics Richárd (Yanbian Funde)
Hangya Szilveszter (Vasas FC)
Kádár Tamás (Dinamo Kiev)
Korcsmár Zsolt (FC Midtjylland)
Lang Ádám (AS Nancy Lorraine)
Lovrencsics Gergő (FTC)
Otigba Kenneth (FTC)
Szabó János (Paksi FC)
Vinícius Paulo (Videoton FC)

Középpályások
Berecz Zsombor (Vasas FC)
Elek Ákos (Kairat Almaty)
Hidi Patrik (Real Oviedo CF)
Kalmár Zsolt (DAC)
Kleinheisler László (Astana FK)
Nagy Ádám (Bologna FC 1909)
Nagy Dániel (Újpest FC)
Pátkai Máté (Videoton FC)
Pintér Ádám (Greuther Fürth)
Varga József (Videoton FC)
Vécsei Bálint (FC Lugano)

Támadók
Böde Dániel (FTC)
Dzsudzsák Balázs (al-Vahda)
Eppel Márton (Budapest Honvéd)
Gyurcsó Ádám (Hajduk Split)
Németh Krisztián (New England Revolution)
Nikolics Nemanja (Chicago Fire)
Stieber Zoltán (DC United)
Szalai Ádám (TSG 1899 Hoffenheim)
Ugrai Roland (DVTK)
Varga Roland (FTC)

Olvasd el a teljes cikket>>>

forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 > 

11. toki* |Válasz erre: 10. vectra
2018-03-10 10:43:34 Fekete öves, Veterán
Hát a felét én is zavarnám.
10. vectra
2018-03-09 19:33:46 Lila öves, Tag
Fiola Attila (Videoton FC),Lang Ádám (AS Nancy Lorraine),Vinícius Paulo (Videoton FC),Hidi Patrik (Real Oviedo CF),Kleinheisler László (Astana FK),Nagy Ádám (Bologna FC 1909),Nagy Dániel (Újpest FC),Pátkai Máté (Videoton FC),Pintér Ádám (Greuther Fürth),Vécsei Bálint (FC Lugano),Dzsudzsák Balázs (al-Vahda),Gyurcsó Ádám (Hajduk Split),Németh Krisztián (New England Revolution),Stieber Zoltán (DC United),Szalai Ádám (TSG 1899 Hoffenheim).
Tőlük egyenlöre elköszönnék.Vagy még nem tett le annyit,vagy már nem is fog.Hogy valaki külföldön játszik,nem kell hanyattesni.
Természetesen nyitott a sor, jó játékkal be lehet kerülni és a nem jelöltek közül is ki.De nálam vannak páran,akik-nem csak az életkor miatt-de nem a jövő emberei...
9. toki* |Válasz erre: 8. tabak
2018-03-09 13:36:51 Fekete öves, Veterán
Hasonlóképpen látom én is.
8. tabak |Válasz erre: 6. xDoNx
2018-03-09 13:10:17 Piros öves, Őstag
A Szoboszlai felépítése nagyságrendekkel jobb utat követ, mint a Tajtié, a földön kell állnunk, nem a fellegekbe elszállni. Az általatok felsoroltak és a ifi válogatott meccseken látottak miatt én most azért már bizakodóbb vagyok. Nem is az eredmények, a mutatott játék minősége javult. Kifejezetten a szakmaira gondolok, nem a szórakoztató részére. Mintha erőnlétben, taktikailag és technikailag is magasabb színvonalat hoznánk. mint a Németh Krisztián féle társaság. Az egy ifi szinten kiugró tehetségű korosztály volt, de nem volt bennük ez a minőségű munka, mint ami ezekben a gyerekekben. De lehet, hogy rosszul látom.
7. toki* |Válasz erre: 6. xDoNx
2018-03-09 10:25:07 Fekete öves, Veterán
Az majd elválik, hogy mennyire fog befutni, viszont az ő fémjelezte csapat sokra hivatott. Az igaz, hogy volt 2009-ben 1 U20-unk amelyik bronzérmes lett, és abból a 3 kapus Németh, Korcsmár, Szabó J., Varga R. aki most válogatott (bár én még Kádárt is ide sorolnám). Akiket felsoroltál (Bíró B. mondjuk vagy 2 évvel idősebb tőlük, és a 2 kedvencemet, Majnovicsot és Schönt kihagytad) szerintem nem lesznek rosszak, viszont van 1 szakadék. Én pl.: 4-5 évben gondolkodom, és 90-95 közöttiek közül nem sokan vannak ott, pláne a Kalmár fémjelezte brigádból hiányzik pár játékos (én pl.: abból a csapatból a 2 szélső hátvédre /Tamás K. és Osváth A./ azt hittem sok évre megoldják a válogatott szélső hátvéd gondjait. De mint látod nem így lett.
6. xDoNx |Válasz erre: 5. toki
2018-03-09 09:39:09 Barna öves, Fanatikus tag
Ha már Szoboszlai. Az a röhej, hogy az egész magyar foci társadalom - a szurkolók is - abban bíznak, hogy Szoboszlai, Csoboth, Szerető, Bíró, Torvund és még pár 20 év alatti játékosból lesz végre valaki. Pedig már azt megtanulhattuk az elmúlt pár évtized során, hogy az utánpótlás szinten "zseniknek" titulált focistáink, felnőtt szinten a futottak még kategóriát sem igen képviselik. Lásd: Filkor, Rudolf, Bajner, Németh, Bogdán, Mervó, stb. Talán Tajti ennek a legújabb "ékköve". Barcelona akadémiáról a Malaga B.-be a spanyol 4ik osztályba. Pedig 3-4 éve még azt hittük, hogy Tajti lesz a magyar foci egyik "megmentője".....
Én komolyan sok sikert kívánok Szoboszlainak, de abban reménykedni, hogy ő egy személyben majd megment minket, több mint nonszensz. Détárinak sem jött össze egyedül, pedig ő volt talán tőlünk az utolsó, aki világválogatott volt és nemzetközi szinten is elismerték.
5. toki* |Válasz erre: 3. xDoNx
2018-03-09 09:10:43 Fekete öves, Veterán
Szerintem Futács, Megyeri és a sérült Korhut oda fognak férni. Én Szoboszlait, Kecskést (esetleg Lenzsért), Gazdagot, Sallait azért el bírtam volna képzelni. Szélsőkkel állunk eléggé hadilábon.
4. toki* |Válasz erre: 3. xDoNx
2018-03-09 09:06:30 Fekete öves, Veterán
Sallait én is hiányolom. Szánthó és Sallói szerintem az U21-ben fognak pallérozódni. Megyeri és Futi nincsenek játékban.
3. xDoNx
2018-03-09 08:59:58 Barna öves, Fanatikus tag
Az egy szem Otigbán kívül ezt a keretet akár Storck is kihirdethette volna. Ebből is látszik, hogy mennyire nincs merítési lehetőség a magyar fociban. Gyakorlatilag ugyanaz a névsor, akik leszerepeltek a VB selejtezőkön.
Akiket hiányolok: Megyeri /Fürth/, Sallai /Apoel/ Sallói D. /Kansas/, Szánthó /Rapid/ és Futács /Hajduk/.
2. toki* |Válasz erre: 1. tb
2018-03-09 07:29:01 Fekete öves, Veterán
Igen. Szerintem is. Sőt elég jó a keret. Bár én azért bátrabban nyúltam volna a még fiatalabbak felé, már csak azért is, hogy legalább érezzék a válogatotti atmoszférát.

1 2 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...