Banner

Sorminta

Szerző: dfcwolf | 2018-03-16 20:26:00

Mennyire jó lenne egy kétmeccses győzelmi széria, gondolhatja ezt teljes joggal minden diósgyőri szurkoló. Ha valamire, akkor a közelmúlt teljesítményére rá lehet mondani azt, hogy hullámzó. Nem akarunk mi nagyot, de ha behúznánk ezt a Vasas elleni meccset, akkor óriási lépést tennénk afelé, hogy megerősítsük poziciónkat a középmezőnyben.

Igen, ott. Hogy amikor ez megtörtént, akkor pisloghassunk egy kicsit felfelé és álmodozhassunk többről mi, szurkolók. Ezt Tamás is megengedte nekünk a sajtótájékoztatón. Itt ki is térnék a kritikusokra, akik nehezményezik azt, hogy a beharangozók hangvétele túl optimista és nem tükrözi az erőviszonyokat. Sajnálom. Nem az a szurkoló vagyok, aki úgy megy ki a meccsre, hogy tuti veszíteni fogunk. Bízom a győzelemben az utolsó pecig, így valószínű, hogy nem fogtok pesszimista beharangozóval találkozni.

Most is optimista vagyok és nagyon bízom a győzelemben! Elképzelhetőnek tartom azt, hogy a Vasas legyen az a csapat, amelyiket mindhárom alkalommal legyőzzünk Az elmúlt 5 meccs alatt három pontot szereztek, mi pedig hetet. Az igaz, hogy megszakadt a vereségsorozatuk, de nem hiszek abban, hogy most megtáltosodtak.

A sorminta szerint most amúgy is győznünk kellene. Ha a realitás talaján állunk, akkor inkább a Vasas ellen van esélyünk nyerni, mint a Vidi ellen. Sajnos, valahogy ezek a meccsek viszont nem akarnak nekünk öszejönni. Ha a könnyebb meccseket hozni tudnánk, akkor stabilan ott lehetnénk az elején. Abban az esetben a bravúrgyőzelmek repíthetnének minket a csúcsra. De ezt talán a jövő hozza majd el nekünk. Ebben bízik több tízezer szurkoló.

Addig pedig meg kell nyerni minden nyerhető meccset. Szerintem a most következő mérkőzés pont ilyen. Azután pedig jöhet a szünet és lehet rendezni a sorokat. Persze, az időjárás beleszólhat, sőt, felboríthat mindent, de erről majd Józsi beszél bővebben. Mi jeleztük a csapatnak, hogy gond lehet majd a hóval és a faggyal, készüljenek rá.

Az utazóknak jó túrát kívánok és vigyázzanak majd a zord időben magukra! Az itthonmaradók pedig szurkoljanak, ahogy szoktak! Legyen meg a második meccs zsinórban!

Tippem: 0-2

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
8. tb |Válasz erre: 7. sapisanyi
2018-03-17 14:40:55 Piros öves, Őstag
Szerintem nem illik bele Tamás filozófiájába. Ettől még nagyon jó játékos és emberileg is rendben van. Viszont a párharcokat nem bírja, nem egy ilyen stratégiával működő csapatba való.
2018-03-17 13:43:00 Lila öves, Fanatikus tag
Veláról végleg letettünk,jó hogy lejár a szerződése de nem lehetne maradásra bírni?
6. tb
2018-03-17 12:45:19 Piros öves, Őstag
Egyetértek Zolival.
Annyi, hogy ebben a szériában a papíron legerősebb kerettel rendelkező csapatok ellen játszunk. Így nézve bravúr a Fradi és a Felcsút legyőzése, papírforma a Vidi elleni vereség, és ha megfelelő játékkal és hozzáállással nem jön össze a Vasas legyőzése (ne adj' Isten, kikapunk), azt is el kell fogadni.
A realitások talaján kell maradnunk. Engem elégedettséggel tölt el, hogy eljutott ez a csapat oda, hogy bárki ellen, akár idegenben van esély egy jó eredményre.
5. tabak |Válasz erre: 2. KáGábor
2018-03-17 10:28:19 Piros öves, Őstag
Vasas ellen jók szoktunk lenni, hozzuk a meccset! ;)
4. KáGábor* |Válasz erre: 3. toki
2018-03-16 14:12:08 Fekete öves, Veterán
"Meg is raktam" a tippelős játékban. :D
3. toki* |Válasz erre: 2. KáGábor
2018-03-16 13:25:46 Fekete öves, Veterán
A te tipped jobb, akkor legyen úgy.
2. KáGábor*
2018-03-16 13:06:26 Fekete öves, Veterán
Jó írás, így is kell hozzáállni. :)
Egyébként, ha már sorminta, akkor a bajnokikat tekintve 4:1-re kell győznünk. :)
1. toki*
2018-03-16 11:25:34 Fekete öves, Veterán
Jól teszed Zoli, így is kell hozzáállni a meccseinkhez, csakis a győzelem jegyében!
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...