Banner

Részegh Tamás szerződést hosszabbított

Szerző: Jáborcsik András | 2020-08-06 22:27:00

A DVTK Jegesmedvék újabb fontos lépést tett a 2020/2021-es játékoskeret kialakításában. A napokban a klub és Részegh Tamás megállapodott a szerződéshosszabbításról, így a csatár a következő idényben is piros-fehér színekben fog játszani.


Talán nem titok, hogy a tavalyi remek teljesítményedre sokan felfigyeltek és több erős ligában szereplő topcsapat is érdeklődött irántad. Végül milyen tényezők miatt döntöttél úgy, hogy visszajössz és nálunk folytatod a pályafutásod?

Valóban több csapat is megkeresett, végül úgy alakult, hogy az lesz a legjobb döntés számomra, ha visszajövök. Örülök, hogy így alakult, szerettem Miskolcon játszani, jól éreztem magam a csapatban, jól ment a játék és a körülmények is nagyon jók. Minden adott a fejlődéshez. Továbbá éreztem, hogy a szurkolók is szerették volna, hogy Miskolcon folytassam a pályafutásomat, ez nagyon jó érzéssel töltött el.

Hogyan telt számodra a bajnokság befejezése óta eltelt időszak, és hogyan haladt a sérülésed utáni rehabilitációd?

Többnyire a sérülésem rehabilitációjával és az egyetemi vizsgákra való tanulással telt az idő június végéig. Sikerült befejezni az egyetemet is. Azóta az edzéseké a főszerep, emellett sok időt töltöttem a családommal és a barátaimmal. A rehabilitáció sajnos nagyon sok időt és türelmet vett igénybe, de szerencsére az utóbbi időben jó irányba haladt a dolog. Sokat javult és nagyon bízom benne, hogy nem lesz gond a jégen sem.

Milyen edzésekkel készülsz jelenleg és a terveid szerint mikor csatlakozol a csapat edzéseihez?

Jelenleg száraz edzésekkel készülök folyamatosan és a napokban már jégre is fogok tudni menni. Ha minden jól megy augusztus 24-től csatlakozok Miskolcon a csapat edzéseihez.

Tavaly gyorsan beilleszkedtél a csapatba és hamar bizonyítottál most viszont már ismerős közegbe érkezel. Ennek tudatában milyen célokkal kezded meg a szezont?

Igen, úgy érzem, hogy nagy előnyt jelent, hogy ismerős közegbe érkezek, ismerem a csapattársakat és a várost. A célom az, hogy a lehető legtöbbet fejlődjek, meghatározó játékosa legyek a csapatnak és eredményes játékkal segítsem a csapatot a közös célok eléréséhez. Remélem hogy az idei szezonban elkerülnek a sérülések engem is meg a csapattársaimat is és sikerül megvalósítani a céljainkat.


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
4. Geotic |Válasz erre: 3. perecesi-diosgyor-szurkolo
2020-08-12 15:24:30 Piros öves, Őstag
Nagyon örülök neki, korosztálya talán legtehetségesebb játékosa.
2020-08-12 14:59:04 Fekete öves, Veterán
Révész Marcell megfelelt a próbajátékon. Be is lett jelentve.
A svájci U20 ligában alapembere volt csapatának, rossz közegből nem fog érkezni.
Utolsó idényén 38 pontot termelt majdnem pont/meccs átlagban. 12+26 (42)
http://www.jegkorongblog.hu/2020/08/12/revesz-marcell-a-dvtk-jegesmedvekben/#post-327282
2. perecesi-diosgyor-szurkolo* |Válasz erre: 1. Geotic
2020-08-06 23:16:28 Fekete öves, Veterán
Aztán pedig az edző közbenjárásával kialakul egy légiós kontingens is, ami remélhetőleg jó lesz. Csak legyen közte egy Vandane féle nehézbombázó.
Azért ott a tengerentúlon zsákszámmal vannak ilyenek. Egykettő van is abban a kis edzői noteszkában biztosan.
1. Geotic
2020-08-06 23:08:09 Piros öves, Őstag
Én már semmit sem akarok elkiabálni, de így már elég valószínűnek tartom, hogy a barátja is csatlakozik hozzá Csíkszeredából.
Úgy azért már elég jó magyar mag lenne.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...