Banner

Folytatódik az élethalálharc

Szerző: Jáborcsik András | 2017-01-13 16:16:00

Szombaton délelőtt 11 órakor kezdetét veszi az asztalitenisz extraliga tavaszi szezonja. Nagyon nehéz 9 csata áll a Széll Zsolt - Molnár István Patrik - Arturs Reynhold összetételű csapat előtt, hiszen a feladat nem kevesebb, mit biztosítani az extraligás tagságot.


Az őszi szezont az utolsó, 10. helyen zárta együttesünk. Mindössze a nyitófordulóban, Komlón, illetve a 7. fordulóban itthon, a Békés ellen sikerült pontot szereznünk, a többi 7 mérkőzésen vesztesen hagytuk el az asztalokat. Ettől sokkal többre lesz szükség tavasszal, hogy ősszel ismét extraliga meccseken szurkolhassanak az asztalitenisz szerelmesei.


Szombati vendégünk, a Komló 7 pontot gyűjtve, 3 győzelemmel, 1 döntetlennel és 5 vereséggel a tarsolyában tabella hetedik helyén áll.

Győzelmeiket a Békés ellen otthon (6-1), a Csákvár ellen idegenben (6-3) és a BVCS II. ellen otthon (6-4) szerezték, egyetlen döntetlenjüket pedig ellenünk érték el még a nyitófordulóban.

Legeredményesebb játékosuk Sabján Gergely, aki 23 meccséből 12-őt vívott meg sikeresen, és 52,17%-os mutatójával a 16. az extraliga teljesítmény listáján. Kanabé Szilárd 22 / 9 / 13-as mutatójával a 20., míg Hoffmann Tamás 21 / 8 / 13-as teljesítményével a 21. a listán.


A mieink közül Molnár István Patriknak 24 / 8 / 16, Széll Zsoltnak 21 / 6 /15, míg Arturs Reinholdsnak 20 / 3 /17 a mutatója.

Ahogy Tóth Zsolt, az NB II.-es csapat rangidős játékosa fogalmazott a MINDEN EGYES ÜTÉSRE RÁ KELL KONCENTRÁLNI című interjúban, "Nincs mese, össze kell szedni magukat a srácoknak és meg kell tartaniuk az extraligás tagságot. "


A találkozóra a Jókai Általános Iskola tornatermében kerül sor, ahová minden szurkolót szeretettel várnak.


forrás: moatsz.hu

fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...