Banner

DVTK Jegesmedvék: Magyarjaik többségét megtartják

Szerző: Jáborcsik András | 2020-05-03 14:36:00

Szőke Álmos, az Erste Liga első embere elképzelhetőnek tartja, hogy a soron következő szezonban azok a klubok is rajthoz állnak a hazai sorozaton, amelyek az elmúlt években külföldi üzemeltetésű bajnokságokban szerepeltek.

A boon.hu az "Akár hat hónapot is várhatnak" című cikkében Nagy Ádámot, a DVTK Jegesmedvék általános igazgatóját kérdezte ezzel kapcsolatban:

Természetesen olvastam az elnök nyilatkozatát, és nyomban az jutott az eszembe, hogy vagy úgy lesz, ahogyan mondta, vagy nem. A Szőke Álmos által vázolt tételekkel nincs semmi gond, a jégkorong összes szereplőjének alkalmazkodnia kell ahhoz a helyzethez, amelyet a járvány megenged és amit a hatóságok előírnak.

Számunkra most következne a harmadik év a Tipsport Ligában, mégsem jelenthetem ki, hogy ebben a sorozatban veszünk majd részt. Most a modellezésnél tartunk, mindent és ennek az ellenkezőjét is magunk elé képzeljük. Ennek következtében az Erste Ligára is nevezünk, de ezt azzal a feltétellel tesszük, hogy csak akkor térünk haza, ha a külső körülmények miatt nem vehetünk részt a Tipsport Liga csatáján. Betartjuk a május 15-i nevezési dátumot, a szlovák versenyre pedig megvan a licencünk.


A piros-fehéreknél (is) tornyosulnak a kérdőjelek. Még nem tudják, hogy ki lesz a vezetőedzőjük, miként azt sem, hogy az utazási problémák és az esetleges finanszírozási nehézségek miatt lesznek-e tengerentúli légiósaik. Nagy Ádám arról számolt be, hogy leendő stábjuk és játékosállományuk összetétele a klubnál később kerül terítékre – szavai szerint akár júliusig is várhatnak –, arról viszont beszámolt, hogy magyarjaik többségét megtartják.


Olvasd el a teljes cikket a boon.hu-n >>>>>>>


forrás: boon.hu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...