Banner

DVTK Jegesmedvék - HK Dukla Ingema Michalovce

Szerző: Jáborcsik András | 2020-02-28 17:03:00

DVTK Jegesmedvék - HK Dukla Ingema Michalovce

Tipsport Liga Középszakasz - alsóház - 3. forduló

Miskolc Jégcsarnok, 2020.02.28. 18:30


Közvetítés: Digi Sport 3


Pénteken a rájátszásért folytatott harcban kiemelt fontosságú mérkőzést játszik hazai pályán a DVTK Jegesmedvék csapata. Az ellenfél a HK Dukla Michalovce lesz, akik jelenleg négy pont távolságra vannak a tabellán.

Rajna (Adorján) - Ross, Kiss D., Rodman, Galanisz, Magosi - Láda, Vandane, Valchar, Vas, Beach - Szirányi, Gőz, Beauvillier, Harrison, Kiss P., - Páterka, Vojtkó, Miskolczi, Ritó


Sorsdöntő hétvége előtt állnak a DVTK Jegesmedvék, pénteken a Nagymihály érkezik, vasárnap Nyitrára utaznak.

Érsekújvári győzelmének köszönhetően rájátszást érő helyen tartózkodik a miskolci Extraliga-csapat. Ezt a pozíciót azonban meg is kell őrizni, amire kiváló lehetőséget kínálnak az elkövetkezendő napok. Galaniszék mind a két közvetlen riválisukkal találkoznak, és ha nyerni tudnak ellenük, lépéselőnybe kerülhetnek. Elsőként persze csak a Népkertbe érkező Dukla Michalovcéval kell foglalkozniuk, amelynek előnye 4 pont a 7. helyen. Ezt lehetne és kellene minimálisra csökkenteni egy rendes játékidős sikerrel. A felek eddigi 4 találkozójából 3-at megnyertek a Jegesmedvék, csak az utolsót veszítették el, jó lenne tehát visszatérni az előzőleg követett útra.

”Szerdán kaptak a fiúk egy szabadnapot, hogy feltöltődjenek a hosszú érsekújvári út után, csütörtökön délelőtt pedig természetesen már edzettünk – mondta a klubhonlapnak Glen Hanlon vezetőedző. – Az egész csapat motiváltan várja az előttünk álló kihívásokat. Mindenki tudja, hogy a szezon ezen időszakában minden meccs nagyon fontos, de a közvetlen riválisok elleni találkozók kiemelt jelentőséggel bírnak. Nagy szükségünk van minden pontra, ezekért minden meccsen keményen meg kell harcolnunk, ahogy láthattuk az eddigi két középszakasz-találkozónkon is. A pénteki és a vasárnapi meccsen is igazi playoffhokit várok, nagy tempóval, sok érzelemmel. Bízunk benne, hogy pénteken a szurkolóink ismét lelkesen fognak minket buzditani, és mi három ponttal tudjuk őket megörvendeztetni.”


forrás: jegkorongblog.hu és dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 > 

15. Geotic
2020-02-29 21:36:47 Piros öves, Őstag
Sajnos autóbalesetben elhunyt egy ősrégi jegesmedve szurkoló.
2020-02-29 16:28:26 Fekete öves, Veterán
Ez már szinte playoff szintű meccs volt. Nagy izgalmak, szép helyzetek, pontosztozkodások. De a bónusz pont a miénk lett végül. Bár egy oda is lett, aminek még lehet jelentősége.
Amióta itt van Glenom Hanlonom ez volt a legjobb meccs.
Holnap jön az első "döntő", a nagy rivális Nitra otthonában. Ha ott is tudnánk 2 pontot hozni hatalmasat lépnénk előre.
De ahogy itt írják mások is, az összes meccsen minden beleadás kell, és akkor meglehet. 3 együttesből csak 2 jut be. Legyünk mi az egyik, azt meg döntsék el ők.
13. krajci77 |Válasz erre: 11. fenderbass
2020-02-29 16:18:05 Zöld öves, Tag
Szerintem van jelentősége.
Egy közvetlen riválissal játszunk úgy hogy ők utazás nélkül egy könnyű meccs után fogadnak minket.
Óriási bravúr lenne most ott győzni!
12. korxi |Válasz erre: 11. fenderbass
2020-02-29 12:09:20 Piros öves, Veterán
"Még valami: senki ne gondolja, hogy a lemaradó csapatok feltett kézzel állnak majd ki ellenünk."
Ja, ez természetesen így van. Vissza is vonom amit pl. a Gyetváról mondtam.
Ami azt illeti, ha a csapat esetleg azt gondolja hogy a valamelyik lemaradó elleni meccsen könnyű lesz nyerni, és akár tudat alatt így megy bele a meccsbe, akkor teljesen biztosan kikapunk.
2020-02-29 09:40:41 Fehér öves, Lelkes újonc
Egy kör oda-vissza. Nincs jelentősége a sorsolásnak, kivel mikor játszunk. A közvetlen riválisoktól kell pontot, pontokat elvenni. Lesz még három igen kemény mérkőzés. Idegenben a Nyitra és a Nagymihály, valamint a Nyitra itthon. Még valami: senki ne gondolja, hogy a lemaradó csapatok feltett kézzel állnak majd ki ellenünk. Velük is meg kell harcolni és nem szabad pontot veszíteni.
10. korxi |Válasz erre: 8. betmen
2020-02-29 09:04:41 Piros öves, Veterán
Erre is gondoltam, de a Michalovce a közvetlen ellenfelünk, a MAC fóbiából pedig még nem tudom kigyógyultnak tekinteni a csapatot, azért mert most a közelmúltbeli három hazai meccsből az egyiket megnyertük (szökőévenként egyszer azért eddig is nyertünk ellenük).
A Nyitra és a Gyetva ellen lesz még hazai meccsünk is, másrészt az idei Nyitra nem az eddigi Nyitra, a Gyetvát pedig láthatóan tényleg nem hajtja már az a tűz.
9. krajci77
2020-02-29 09:00:29 Zöld öves, Tag
Nem igazán jó a sorsolásunk. A Nitra habkönnyű meccset játszott otthon a Detva ellen és utaznia sem kell, nekünk hosszabbításos meccs után még utazni is. ..
8. betmen |Válasz erre: 7. korxi
2020-02-29 08:14:51 Fehér öves, Lelkes újonc
Valamint a Nitra és a Detva ellen is :)))
7. korxi
2020-02-29 07:32:35 Piros öves, Veterán
Nincs meg, rendes játékidőben kellett volna nyerni. Még játszunk idegenben a Michalovce és a MAC ellen is.
2020-02-28 21:05:30 Fekete öves, Veterán
Huhh, megvan.
Szép volt fiúk!

1 2 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...