Banner

A szervezett csoportok közleménye

Szerző: dfcwolf | 2019-10-28 15:19:00

Tisztelt szurkolótársak!

A múlt hét végén információt kaptatok azzal kapcsolatban, hogy zajlik az egyeztetés a klub és a szervezett csoportok között az esetleges visszatérésről. A döntés megszületett. Szombaton a Kisvárda elleni bajnoki mérkőzésen a tábor ott lesz a lelátón, ezért arra kérünk mindenkit, aki a bojkottot távolmaradásával támogatta, hogy jöjjön el a mérkőzésre, mert együtt vagyunk erősek!

A klub a megbeszélésen bizonyította számunkra, hogy igenis fontos mind a klubvezetésnek, mind a csapatnak, hogy ott legyünk a lelátón, és minden kérésünkhöz konstruktívan álltak hozzá. Úgy érezzük, hogy olyan dolgokban sikerül előrelépést elérnünk, amelyekkel kapcsolatban jó ideje csak egy helyben topogtunk. Egyik legfontosabb felvetésünk volt a büfé és a szurkolói kocsma megreformálása, mert ezzel kapcsolatban nagyon sok panasz érkezett a szurkolótársaktól. Megtörtént a találkozó az üzemeltető és a képviselőink között, és a kéréseink kapcsán sikerült előre lépni. A közeljövőben a szurkolói kocsma a szurkolók igényei alapján átalakul, és azt reméljük, hogy végre igazi otthonunk lehet majd. Az 500 forintos árazás nem változik, viszont a jövében ezért magasabb minőséget és esetenként több terméket kapunk. Visszatérhet Lulu bácsi is, hiszen sokaknak hiányzik.

Régóta problémánk egy megfelelő capoállás hiánya a szektorunkban. Ennek a tervezése és a kivitelezése folyamatban van, és reméljük, hogy hamarosan birtok vehetjük majd.

A klubbal közösen kidolgozunk egy új jegytípust, amelynek célja, hogy bővítsük az aktív szurkolók számát. Ez a kedvezményes „ultrajegy” kizárólag a H és G szektorokba lesz váltható, és feltétele lesz a 90 perces szurkolás. Részleteket később tudunk ezzel kapcsolatban közölni, mert a szabályozást úgy kell alakítani, hogy visszaélni ne lehessen a kedvezménnyel, hiszen az a célunk, hogy növeljük a létszámot.

Az egész megbeszélés alatt azt éreztük, hogy mindannyiunk célja közös; nem az önös érdekek győzelme a fontos egyik fél számára sem, hanem az, hogy a diósgyőri család nyerjen. Ehhez pedig mindenkire szükség van, ránk is. A játék javult, és győzelmet is arattunk a hétvégén. Meglátjuk, hogy mire leszünk képesek együtt.

Ez a megbeszélés nem az utolsó volt. A jövőben rendszeresen fogunk találkozni a klub vezetőivel, és azon fogunk munkálkodni, hogy ebben a nagy családban mindenki jól érezze magát.

Nehéz hetek állnak mögöttünk, hiszen a lelátó nélkül nem teljes az életünk. De hétvégén visszatérünk mi is, és erre kérünk mindenkit. Legyen a stadion újra diósgyőri pokol, ahol megremeg az ellenfelek lába! Hajrá DIÓSGYŐR!

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 >  Utolsó

73. jocek
2019-11-22 18:20:16 Kék öves, Tag
Egy kis magyarázat ! http://www.nemzetisport.hu/roplabda/dvtk-25-hetes-terhesen-kapott-agyverzest-a-roplabdazo-2733893
2019-10-30 20:56:29 Piros öves, Őstag
Minden elismerésem az ultráké. A bojkottot is megértem, habár én azóta az egy hazain voltam.
Privát véleményem az, hogy illúzió azt hinni, hogy a stáb csere ennek hatására történt. Ez nem megy egyik napról a másikra, hacsak előtte nincs alaposan előkészítve. Lehet, hogy felgyorsultak ezáltal az események, de nekem meggyőződésem, hogy "holmi szurkolók" nem tudnak semmilyen módon befolyásolni egy LT típusú vállalkozót. És ebbe a "holmi szurkolók" - ban természetesen én is benne vagyok.
2019-10-30 17:54:56 Piros öves, Őstag
Ha mindkét oldal résztvevői őszintén a szívűkre teszik a kezűket, akkor bevalják maguknak, hogy az évek óta tartó gyenge eredmények miatt kezdték az ultrák a bojkottot, és csatlakoztunk sokan hozzájuk nem a capo állás hiánya, a drága sőr, vagy a napos oldali szurkolók drága jegyárai miatt.
Én úgy vagyok vele, hogy valószínűleg a bojkott miatt történt az edző csere+3játékos érkezése.
Végűlis ezt az ultráknak köszönhetjűk, amiket pedig kiharcoltak maguknak, ( capo állás, olcsó ultra jegy) legyen a fizetségűk, én nem sajnálom tőllűk, sőt!
Viszont a magánvéleményem az hogy hiba volt befejezni a bojkottot, elhiszem, és megértem hogy már nagyon szeretnének menni szurkolni (én is), de további nyomásra lett volna szűksége LT nek, hogy elgondolkozzon a csapat jövőjén...
70. betyarok
2019-10-29 20:54:06 Fekete öves, Őstag
Az egész magyar futballközeg alapjában szar. Mégis szeretjük, van egy Klubunk, annak vannak vezetői. Emberek ők is, de van egy eleve behatárolt lehetőség a gyakorlati munkájukra. Döntéskényszerbe kerülhetnek, jól fizető munkahely, vagy a zsigerből jövő Diósgyőr szurkolás. Ezt kéne, kell, összeegyeztetni, s szerintem most erről szól a történet, éppen ezért kell üdvözölni a Klub és a szurkolók közeledését. (ha már igy el lett baszva ez a kapcsolat). A cél, hogy végső soron rájöjjön minden résztvevő arra, ami természetes: EGYÜTT VAGYUNK, GYŐZNI FOGUNK.
69. Kezdökör |Válasz erre: 65. sverige
2019-10-29 15:15:46 Piros öves, Őstag
Én írtam olyat, hogy bárkitől is sajnálom a kedvezményt? Pont azt írtam valósuljanak is meg a dolgok pl. ultrajegy!!!!
Ha olyan sikeres volt az egyeztetés ahogy azt Te írod, akkor miért nem transzparens a jövőkép mit felvázoltak? Mert gond volna, ha mondjuk márciusban valaki visszaolvasná és számon kérné a tárgyaláson résztvevőkön.
Na mesélj mennyi meló van egy koreó elkészítésében a tervezéstől a megjelenítéséig.
Mond mennyibe került egy kupameccsre zalába a túra egy szaros hétköznap. stb…
Melyik karitatív megmozdulásban vettél részt?!?
Nem, nem szeretnék személyeskedni és bántó lenni mert én nem teszek különbséget szurkoló és szurkoló között legyen az aktív vagy passzív.
Bár ne tetted volna, hogy reagálsz az utóiratomra.
Az a baj, hogy itt sokan azt hiszik, hogy adott esetben ha valaki kritikát fogalmaz meg és esetenként más a véleménye mint a többségnek az csak fotelszurker lehet és mit sem ért az egészből, ami ma körülveszi a Diósgyőri és az egész magyar foci és lelátói élet légkörét.
68. zsolt |Válasz erre: 67. sverige
2019-10-29 14:51:45 Lila öves, Tag
Nem, nem tudom... És azért nem akarom megérteni az egész lényegét, mert én másként gondolom, szerintem más a lényege. Ez nem igaz-hamis kérdés. Te úgy gondolod, én meg így.
67. sverige |Válasz erre: 66. zsolt
2019-10-29 14:40:42 Barna öves, Tag
Ez így elméletben szépen hangzik, de azért azt te is tudod, hogy a gyakorlatban nem így van. És ez nem is arról szól, hogy ki mekkora szurkoló, de még csak arról sem, hogy milyen lehetöségei vannak.
Sajnálom, hogy te sem akarod megérteni az egész lényegét...
66. zsolt |Válasz erre: 65. sverige
2019-10-29 14:04:50 Lila öves, Tag
Szerintem nem kellene ebben az irányban elmenni, hogy ki tesz többet, ki szán rá többet, stb. Úgy gondolom mindenki a saját lehetőségei, és igényei szerint jár meccsre és támogatja a csapatot. Mindíg felb.szott, mikor azon ment a polemizálás, hogy ki az igazi szurkoló. Az ultrákra nagy szükség van, de legalább akkora szükség van a nyugdíjasokra, a naposra, és mindenki másra is. Nem hiszem, hogy bármelyik csoport nélkül létezhetne jó hangulatú meccs.
65. sverige |Válasz erre: 64. Kezdökör
2019-10-29 13:16:44 Barna öves, Tag
Pedig nekem az jön le nem értetted a lényeget!
A bojkottot az ultrák hirdették és kérték, hogy csatlakozzon hozzájuk, aki teheti.
Most a közleményböl az derül ki, hogy az ultrák tárgyaltak a klubvezetéssel a visszatérésröl, s ezek az eredmények és igéretek nekik elégségesek. A DSZK az összes szurkoló érdekképvisete egyesülete, tehát nemcsak az ultrák tartoznak bele, de ök is. A DSZK külön nem adott ki közleményt, igazából náluk nagyon nagy a csend, nem is nagyon tudni mennyire aktívak, de ettöl még ök is ott lehettek az egyeztetésen (erre utal walaki hozzászólása), ha mást nem az közös delegáltak által.
Most az ultrák elérték, hogy visszatérnek, ezek részsikerek. Innentöl az érdekképviseleten a sor, hogy tárgyaljon a klubbal. Nem xy, ahogy te írod, de nem is az ultrák (xy is, meg az ultrák is a delegáltjaik által). S mivel most egy folyamat indult el remélhetöen, így ilyen egyeztetések a jövöben rendszeresek lesznek. Ezek elött pl. lehetne ötletbörzét tartani, ahol bárki leírhatná ötleteit, s a legéletképesebbekkel lehetne menni tárgyalni. Nyilván nem olyannal, hogy legyen ingyen minden meccs, meg még ingyen sört is kapjunk, hanem olyannal, ami lehet tárgyalási alap.
Az utóiratod meg szót sem érdemelne. De reagálok rá. Te tudod mennyi munka van egy koreográfia elkészítésében? Mennyi a tervezés, rajzolás, festés, méregetés? Tudod mennyibe kerülnek az alapanyagok? Mennyibe kerül megszervezni az utazásokat? Mennyi társadalmi munkát végeznek? Mennyi gyüjtést szerveznek pl. kutyáknak, beteg gyerekeknek, kórházaknak? Ez mennyi idejüket viszi el? Azt se felejtsük el, hogy a legtöbbjük diák, fiatal, kevés vagy szinte nulla jövedelemmel...
Ezzel szemben egy átlag szurkoló/nézö kimegy a meccsre, aztán hazamegy. 1-2% elmegy idegenbe is, sokan a családdal, összekötve egy kis kirándulással. Sokat áldoznak ök is, igen, de föként csak a saját szórakozásukra. Nem akarom ezzel szembeállítani a "sima" szurkolót az ultrákkal, de ne sajnáljuk már tölük ezt a kis kedvezményt!
64. Kezdökör |Válasz erre: 61. sverige
2019-10-29 12:12:06 Piros öves, Őstag
Értelek. Egy olyan moslék helyzetben, mint amiben a klubunk morálisan van, mindenki menjen külön tárgyalni és érdeket érvényesíteni! Az ultrák és a DSzK külön a saját vélelmezett problémáival, XY meg szintén a sajátjával. Kérdezem az Ultrák vezetői és a DSzk nem kommunikál (t) egymással, nem szerencsésebb összevont erőként asztalhoz ülni és érdeket érvényesíteni. Milyen ígéretek vannak, milyen a jövőkép? Egy a bajom, hogy a lényeget az ígéreteket és a jövőképet nem teszik publikussá sem a klub sem pedig a szurkolói csoportok vezetői, vagy te tudod. Híd el minden kritikát megfogalmazó kommentelő örül és elismeri a kicsikart apró kis részleteket (valósuljanak is meg) és akkor remélhetőleg az igen is van előrelépés valóban helytálló.
Én azért a sok-sok IGEN-el várnék egy kicsit!!!!

Ui: Nagyon kellenek az ultrák és az aktív tevékenységük a lelátón és azon kívül is, de nem csak ők azok akik a saját pénzüket, idejüket, energiáikat, kvázi mindenüket feláldozzák a csapatért.

1 2 3 4 5 >  Utolsó

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...