DVTK - MTK Hungária FC 1-4

Szerző: Jáborcsik András | 2019-10-12 19:03:00


FÖRCH Magyar Kupa 3. forduló

DVTK - MTK Hungária FC 1-4 (0-1)

Miskolc, DVTK Stadion, 200 néző. Játékvezető: Mencsik László (Juhász Ádám, Kovács Máté)

DVTK: Schildkraut - Balázs, Jáhn, Kiamou, Boros K. - Kostova, Kaldaridou, Vachter, Sandu - Barker, Bradić. Vezetőedző: Fórizs Sándor

MTK Hungária FC: Varga - Papp D., Turányi, Demeter - Nagy L., Palkovics, Farádi-Szabó, Németh L. - Milunović, Csányi D., Magyarics. Vezetőedző: Cseh András

Csere: Papp D. helyett Csolti az 58., Palkovics helyett Pápai a 65., Nagy L. helyett Nagy Á. a 80., Balázs Cs. helyett Antwi a 83., Barker helyett Balogh a 89. percben.

Sárga lap: Bradić a 37., Demeter a 39., Sandu a 44., Papp D. az 51., Balázs a 70., Farádi-Szabó a 75. percben.
Piros lap: Kiamou a 13. percben.

Gólszerző: Milunović (0-1) a 14., Csányi (0-2) a 73., Bradić (1-2) a 79., Pápai (1-3) a 85., Csányi (1-4) a 88. percben.


Vezetőedzői értékelés

Fórizs Sándor: - Nagyon nehéz mit mondani egy ilyen mérkőzés után. 77 percet játszottunk emberhátrányban, de azt gondolom, hogy ennek ellenére mi fociztunk, mi próbáltuk irányítani a játékot. A második félidőben mi alakítottunk ki helyzeteket. Kaptunk két szabadrúgás gólt, a 85. percig egészen jók voltunk, azt éreztem, hogy ki fogunk egyenlíteni, de sajnos két egyéni hibából újabb gólokat kaptunk, ami megpecsételte a sorsunkat. A szurkolóknak köszönöm, hogy itt voltak, fel fogunk állni és szerdán megverjük a szegedi csapatot. Gratulálok az MTK Hungáriának a továbbjutáshoz!

Cseh András: - Gratulálok a lányoknak a továbbjutáshoz, mert bár igaz, hogy női csapatról van szó, de ez ma igazán férfimunka volt. Nagyon agresszív és határozott játékot játszott a hazai csapat, megpróbáltunk focizni, de ez nem volt egyszerű. A mérkőzés elemzéséhez hozzátartozik, hogy a meccs nagy részét emberelőnyben játszottuk le, ami sokat számított a végeredmény szempontjából. Sok sikert kívánok a Diósgyőrnek!


A mérkőzésre a belépés ingyenes. A DVTK szurkolói számára az M és az N szektorok lesznek megnyitva. Belépés az 2-es kapun keresztül. A kapuk 12 órakor nyitnak.


A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, mennyiben a rendes játékidőben nem születik döntés, büntető rúgások következnek.


Fórizs Sándor:

Egyszerű a helyzet. Tovább akarunk jutni. Az előző két évben bejutottunk a döntőbe, és idén is ez a célunk. A sorsolásunk nem könnyű, de ha most az MTK Hungárián keresztül vezet az út, akkor őket kell legyőzni. A lányok mindent el fognak követni, hogy ott legyünk a következő körben, de ehhez a szurkolóinkra is szükségünk lesz. A lefújás után pedig sietünk, hogy mi is odaérjünk a jégkorongozók és a kosárlabdázók meccseire is.


forrás: dvtk.eu
Támogatom az amigeleken.hu oldal munkáját 500 forinttal:
És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2. sadab1
2019-10-13 19:08:39
Kell még vagy 3 légiós...
1. vebgy
2019-10-13 15:47:09
Nagyon a falábú fiainkra hajaztatok ma lányok...Ezúttal rossz volt nézni...
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...