Banner

Dukla Trencin - DVTK Jegesmedvék 4-0

Szerző: Jáborcsik Márk | 2018-10-06 21:54:00

Dukla Trencin - DVTK Jegesmedvék 4-0 (1-0, 3-0, 0-0)

Tipsport Liga 11. forduló

Pavol Demitra Štadión, 3142 néző, játékvezetők: Tomáš Orolin, Daniel Konc, Michal Orolin, Lukáš Kacej

HK Dukla Trenčín: Valent (Simko) – Rýgl, Luža, Cebák, Holenda, Bokroš, Bohunický, M. Hudec. Radivojevič, Ölvecký, Sojčík, Bartovič, Sádecký, Hecl, Varga, Bližňák, Mikula, D. Hudec, Pardavý, Švec, Špankovič, Vezetőedő: Peter Oremus

DVTK Jegesmedvék: Adorján (Duschek) – Crawford, Kiss, Szirányi, Rusk, Milam, Láda, Vojtkó, Magosi, Harrison, Vas, Pance, Kulmala, Somogyi, Galanisz, Miskolczi, Loiseau, Ritó, Vince, Hajós, Vezetőedző: Glen Hanlon

1-0 05:34 Bartovič (Hecl)
2-0 20:28 Sojčík (Sádecký, Radivojevič)
3-0 26:48 D. Hudec (Bližňák, Cebák)
4-0 29:47 Švec (D. Hudec, Luža)

forrás: dvtk.eu


Beharangozó:

A mai mérkőzésen két, egyenlő pontszámmal álló csapat méri össze erejét a cseh határ közelében. A Trencsén azonban 1 meccsel kevesebbet játszott, nem szálltak még jégre a szlovák U20-as csapat ellen. Hazai pályán eddig öt meccsből négyet megnyertek, kettőt rendes játékidőben, kettőt túlórázva. A Pavol Demitra csarnok jegén eddig csak a Zvolentől kaptak ki az utolsó hazai meccsükön, a győzelmek közül a Poprád elleni 4-2 arányú, a nyitófordulóban aratott győzelmük kiemelendő.



Az ötödiktől a tizenegyedik helyig csupán 6 pont választja el a csapatokat egymástól. Az eddigi eredmények alapján elmondható, hogy ebben a bajnokságban mindenki megverhet mindenkit. Egy esetleges győzelemmel már közelkerülhetnénk a felsőházhoz is. A pénteki hazai meccsünkön a srácok a jó kezdés és vezetés ellenére alárendelt szerepet játszottak a tavalyi bajnok ellen. Szembetűnően harmatgyenge az emberelőnyös játékunk. Ezen mindenképp javítania kell a stábnak és a csapatnak, ha a magunk oldalára szeretnénk billenteni a mérleget egy-egy kiélezettebb meccsen.


Pénteki pozitívum, hogy Vas Jankónál végre megtört a jég, és egy gyönyörű kicentizett góllal ő is beköszönt. Kanadai táblázaton mindhárom Jegesmedve játékos 10-10 ponttal áll, ami igencsak megsüvegelendő, mivel a többi játékos, aki felkerült a táblázatra az élmezőny csapataiban szerepel. Külön örömteli, hogy Vas személyében egy magyar nemzetiségű játékos is jelen van egy ilyen rangos bajnokság kanadai tabelláján.



A pénteki nem Adorján meccse volt, nem lennék meglepődve, ha ma Duscheket látnánk a kapuban kezdőként. Beszállása után gyorsan kapott egy gól, de ezután remekül helytállt. Ha úgy tekintjük a kapuscsere után 1-1 lett a meccs eredménye. Ebben közrejátszhatna az is, hogy a vandégek a nagy előny tudatában nem törekedtek a további gólszerzésre, de a látottak alapján ez nem feltétlen igaz. Az utolsó harmadban nem sikerült bevenniük a Jegesmedvék hálóját, és ez nagy mértékben Dávidnak köszönhető.

A mai találkozó után lesz 5 nap üresjárat a macik menetrendjében. Ez pont kapóra jöhet a pénteki MAC elleni rangadó előtt. Borítékolható, hogy október 12-én dugig lesz a csarnokunk, és egy parázs meccset láthatnak majd a kilátogatók. Reméljük a mai mérkőzésen magabiztos játékkal megalapozzuk a hangulatot péntekre!




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 > 

2018-10-08 10:54:34 Fekete öves, Veterán
Semmi gond, ez még az alapszakasz eleje, egy csomó forduló van hátra... Tudjátok mit? Remélem, igazatok lesz. De amit a legutóbbi két meccsen (is) láttam, én már nem vagyok optimista.
49. laca |Válasz erre: 43. BP0312
2018-10-07 22:26:46 Lila öves, Fanatikus tag
hát ehhez egy picit mélyebb elemzés kellene, hogy a 30 fős keretekben milyen rotáció van, kik és mennyit tudnak pihenni . De az tény, hogy a 22 kicsit karcsú, főleg, hogy sok sérülés volt már eddig is. Slovak hosszú sérülése a legaggasztóbb, mert Ő lett volna a legkomolyabb védő igazolás kb, és a kiesése miatt felborultak a védőpárok . Pl. a szezon előtt nyilatkozta Láda Balázs, hogy ő elfogadta, hogy a 4. sorban kevesebbet fog játszani, rendben is van így, lehet ilyen idősen nem is bírna többet. Ehhez képest most jóval többet kell játszania...

Igazolások? nekem inkább a tavaly is itt játszókkal némelyikével van olyan érzésem, hogy kicsit nagy nekik az ugrás. Galanisz, Rusk, Miskolczi pl. legalábbis eddig. Az újakkal kapcsolatban nem tudom. Pance, Kiss Dani Milam jó, Somogyi is mondjuk rá, Szirányitól és Duschektől én személy szerint többet vártam. Slovak sajnos értékelhetetlen. Crawford Harrison és Loiseau pedig még lehet ilyen is olyan is. Látszik, hogy ügyes hokisok, de még egyenlőre nem lettek húzóemberek.

A másik dolog, hogy az a kiemelkedő csapatszellem, amit az elmúlt két évben olyan sokszor emlegettek a játékosok is, meg a vezetők is, az most még értelemszerűen nincs meg a nagy vérátömlesztés miatt. És ez akár pontokban is jelentkezhet.
48. Geotic |Válasz erre: 47. jaborcsik-andras
2018-10-07 22:23:09 Piros öves, Őstag
Nemcsak légiósokat.
Amint eldől, hogy a Slovan nem jut be a KHL rájátszásába, a szlovák játékosok is jönnek majd vissza.
Leginkább a Banskába, de jut majd 1-2 másik tehetősebb csapatba is.
47. jaborcsik-andras* |Válasz erre: 46. Geotic
2018-10-07 22:18:45 Fekete öves, Veterán
Hogy mennyire igazad van, megerősíti az is, amit egy szlovák újságíró mondott a Besztercebánya elleni meccsen. Nevezetesen, hogy ez még csak a kezdet, mert szerinte azért nem szeretik a Ligában a a Besztercebányát, mert a rájátszásra még igazolnak majd egy pár légióst, hogy még erősebbek legyenek.
Te bizonyára jobban tudod, hogy lehetővé teszi ezt a Liga mostani kiírása is?
46. Geotic
2018-10-07 22:05:23 Piros öves, Őstag
Kornél Bácsi 15-ös hozzászólására:
Mi pedig megvertük azt az Érsekújvárt, Zsolnát, Liptót, akiktől a MAC simán kikapott.
Nem mérvadó, itt tényleg bárki megverhet bárkit.
Én évek óta figyelemmel követem az Extraligát, évente több meccset is a helyszínen néztem meg, és tudnotok kell, a top csapatok mindig csak annyit tesznek bele az alapszakaszba, amennyi feltétlen szükséges.
Idén kivétel a magyar csapatok elleni meccs, mert ez számukra is presztízskérdés.
Ezért vert meg minket simán a tavalyi két döntős, valamint a Zvolen és a Nyitra is, mert ők tényleg bárkit megvernek ha akarnak, és minket nagyon akartak...
45. laca |Válasz erre: 44. jaborcsik-andras
2018-10-07 21:42:08 Lila öves, Fanatikus tag
Köszi :)
44. jaborcsik-andras* |Válasz erre: 42. laca
2018-10-07 21:29:03 Fekete öves, Veterán
Rendben, rajta leszünk.
43. BP0312 |Válasz erre: 33. jaborcsik-andras
2018-10-07 20:59:42 Fehér öves, Lelkes újonc
Nem leszek népszerű. Csak tény.
Kb. 10-10 új játékos érkezés volt a BB és Trencin csapatánál is.
Ők is csapatot építenek? Ha jól számolok nálunk 12.

Minden rivális csapat kb. 30 fős kerettel megy. A miénk 22. Ha mindenki egészséges...

És valamiért nagyon sok gólt kapunk.
Jól sikerültek az igazolásaink?
42. laca
2018-10-07 20:52:07 Lila öves, Fanatikus tag
jövő héten lemegy az első kör, jó lenne Pista bácsitól és/vagy az edzőtől egy rövid értékelést kapni , hogyan látják a bemutatkozást
41. korxi |Válasz erre: 38. Bobák Kornél
2018-10-07 20:41:20 Piros öves, Veterán
Ebben igazad van, mármint hogy nem azért kaptunk ki a Trencséntől meg a B. Bányától mert ők tavaly döntősök voltak. A hullámzó teljesítményünk miatt vannak ezek a vereségek. Az idén 2-3 naponta olyan ellenféllel játszunk nagyobb sebességen, aki minimum olyan jó mint mi vagyunk, ezt szokni kell és ezt csak idővel lehet. A csapat nagy része is új, sőt még az edző is.Van amikor megy, van amikor nem ez most még természetes.
A teljesítményünk hullámzása miatt vannak ezek a hullámzó meccsképek és eredmények, amik tulajdonképpen függetlenek a soron következő ellenfél erejétől is.
Így például igen, a Trencsén és a Besztercebánya tavaly voltak döntősök, de most középmezőnyben vannak és mi most kaptunk ki tőlük. Viszont az Érsekújvár idei listavezetőként jött ide, és simán megvertük.

1 2 3 4 5 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...