Banner

Defincsi-Sarok-Gyorsétterem Miskolc

Szerző: objektív | 2019-07-28 10:22:00

A Defincsi-Sarok is beállt a tippjátékot támogatók közé. 50.000 forintos felajánlást tett a tulajdonos a nyertesek számára.

A DVTK szurkolók és az amigeleken.hu-val szimpatizáló szurkolótársaink sokszor okoztak már kellemes meglepetést nekünk, amikor egy jótékonysági esemény, egy gyűjtés van napirenden, vagy éppen egy olyan játék zajlik, ahol nyeremény is jár az erkölcsi győzelem mellé. Mindig jó érzéssel tölt el, hogy az emberek egy része szeret adni, önzetlen, segítőkész és szívesen áll egy jó kezdeményezés mögé. Így tett a Defincsi-Sarok tulajdonosa is, aki elsőre igent mondott megkeresésemre – nem csak a személyes ismeretségünk miatt – és csak a támogatás részletein gondolkodott el. Végül abban maradtunk, hogy 10 helyezettnek felajánl egy 5-5000 forintos vásárlási utalványt gyorséttermében.

Defincsi-Sarok – gyorsétterem Miskolc

A Defincsi-Sarok a József Attila úti Auchan áruház ételudvarában szolgálja ki vendégeit már több, mint 10 éve. Ételkínálatában gyakorlatilag minden szerepel, amit egy mai gyorsétteremtől elvár a vendég. A pizza és a hamburger egyértelműen alap, emellett levesek, húsételek, tészták, desszertek kaphatók még a pultban.

Heti menü - Miskolc

A Defincsi-Sarokban menü is található a napi változatos ételkínálat mellett, ami hétfőtől-vasárnapig elérhető. Három féle menüből választhatnak a vendégek, és 690-1090 forintos áron fogyaszthatják el azokat helyben. Házhozszállításra egyelőre még nincs lehetőség.

Termékeik gyakorlatilag menza áron elérhetők, de egyáltalán nem menza minőségben, a napi menüket is ugyanolyan gonddal készítik, mint bármely más fogásukat. Térjetek be hozzájuk egy finom fogás erejéig!

(Köszönjük a Defincsi-Sarok tulajdonosának, hogy felajánlásával támogatta a tippjátékot, PR cikkével pedig a munkánkat és az amigeleken.hu weboldal működését. Légy te is támogató! A részletekről itt olvashatsz >>> - a szerk.)

És ezt olvastad már?
Banner