Banner

Bokrétaünnep a DVTK Stadionban

Szerző: Jáborcsik András | 2017-08-14 17:42:00

Újabb mérföldkőhöz érkezett a miskolci DVTK stadion építése. Az előzetes ütemtervnek megfelelően elkészült az aréna szerkezete, az eseményt a hagyományoknak megfelelően bokrétaünnepséggel köszöntötte Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Diósgyőri VTK egyesülete, a beruházásért felelős Diósgyőri Stadionrekonstrukciós Kft. és a kivitelező Market Építő Zrt - adta hírül a minap.hu.


Kriza Ákos polgármester köszöntőjében az összefogás jelentőségét hangsúlyozta: „Küzdelmes utat jártunk be azért, hogy ma itt magasodjon Diósgyőr határában ez a csodálatos létesítmény, amelyet igazi miskolci és újabb magyar sikerként értékelhetünk.” A polgármester kiemelte: „sokat kellett várni a beruházásra, de megérte. Az eredeti elképzelés egy néhány százmilliós stadionrekonstrukcióról szólt, most pedig egy XXI. századi megoldásokat tartalmazó vadonatúj, minden igényt kielégítő aréna épül. Kriza Ákos kiemelte: a cél az, hogy a szurkolók is magukénak érezzék az új arénát, amellett, hogy az megfelel a klub igényeinek és a nemzetközi előírásoknak. Úgy fogalmazott, a DVTK végül is egy olyan közösség, ahol a szurkolók a legfontosabbak. A tervezés során is figyelembe vették a drukkerek kérését, véleményét, s így lesz ez a későbbiekben is.


Scheer Sándor, a Market Építő Zrt. vezérigazgatója szintén az összefogás jelentőségét hangsúlyozta: „Mivel aktívan focizom, és szurkolóként is szívemen viselem a magyar labdarúgás sorsát, ez a feladat különösen közel áll hozzám. Már most nagy büszkeséggel tölt el a DVTK új stadionja, mivel ez a nagyszabású épület nem csak a szurkolóknak, hanem a szurkolókkal együtt épülhet fel. Közel három évtizedes pályafutásom alatt ritkán láttam ilyen összetartó szurkolói közösséget, akik már most folyamatosan járják, érdeklődve figyelik a helyszínt és sok visszajelzést adnak új „otthonukkal” kapcsolatban."


A csaknem 15 ezer férőhelyes DVTK Stadion építése a terveknek megfelelően halad. Elkészült az új aréna tartószerkezete. A hagyományoknak megfelelően ebből az alkalomból az építők bokrétaünnepet tartottak. A létesítmény legmagasabb pontjára, a 27 méter magas reflektoroszlop tetejére, emelődaruval helyezték fel a hatalmas, focilabdát jelképező bokrétát.


Elolvasom a teljes cikket a minap.hu-n <<<<<<


forrás: minap.hu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 > 

31. KáGábor* |Válasz erre: 30. slózi
2017-08-16 09:17:15 Fekete öves, Veterán
Sajnos nincs a zsebemben a bölcsek köve. Nem tudom, mi lehetne a megoldás. Az látszik, hogy a jelenlegi próbálkozások nem akarnak összejönni. Lehetőségeik lennénnek a felzárkózásra, de hiányzik az akarati tényező, nem élnek vele. Elvannak a saját világukban. Könnyen lehet, hogy a probléma már olyan mély, hogy azt megoldani nem lehet, de még enyhíteni is nehezen.
30. slózi |Válasz erre: 23. KáGábor
2017-08-16 05:35:16 Barna öves, Őstag
Akkor tessék mondani "jobbat"! De VALÓBAN(!) jobbat és produktivabbakat, mert a börtönszaporitás meg az erőszaknövelés és ilyesmik ROSSZABBÁ teszik az amúgy is rossz helyzetet--e tekintetben.
Vagy: mondjuk ki, hogy a PROBLÉMÁNAK NINCS MEGOLDÁSA--a metematikában is VAN ilyen--és malmozzunk!
29. tabak |Válasz erre: 27. KáGábor
2017-08-15 21:40:21 Piros öves, Őstag
Lyukó gettójából nincs kiút, azt gondolom.
28. KáGábor* |Válasz erre: 26. tabak
2017-08-15 21:10:17 Fekete öves, Veterán
A tanulást is cseszhetjük, hisz elég rossz mintát mutatnak a családok...
27. KáGábor* |Válasz erre: 26. tabak
2017-08-15 21:09:02 Fekete öves, Veterán
Intelligencia és akarat. Na, pont ez a két dolog az, ami sajnos többségüknél hiányzik. Tisztelet a kivételnek, mert szerencsére azért van. Elhiszem, hogy Gyöngyösön van némi előrelépés, de nem látom, hogy ez lenne az általános.
26. tabak |Válasz erre: 25. Bobák Kornél
2017-08-15 18:44:15 Piros öves, Őstag
Abszolut igazad van, de ezt már csak a most tanulni kezdő generációnál lehetséges alkalmazni, de betanított munkához nem iskola kell, csak némi intelligencia és akarat. Egyelőre örüljünk ennek a kialakuló helyzetnek, de valóban van szakmunkás hiány is, nem hiszem el, hogy erre nem lehet megoldás részben a kérdéses népcsoport felnövekvő nemzedéke. Nem kell szimbolista irodalmat szakiskolákban tanítani...
25. Bobák Kornél* |Válasz erre: 24. tabak
2017-08-15 18:04:46 Fekete öves, Veterán
Előbb a tanulás, mert az behatárolja, milyen munkát adnak valakinek, utána pedig valóban a munka.
24. tabak |Válasz erre: 23. KáGábor
2017-08-15 17:15:21 Piros öves, Őstag
A munka az fontos. Látható, ha nem más a haszna a közmunkának, az mindenképp az, higy kimozdítja az említetteket a komfortzonajukbol. Gyöngyös térségében, ahol mostanában elég sok beruházás történt, sokan az üzleti szférában is elhelyezkedtek gépsorok mellett, betanított munkakörben, valamint építkezéseken, ki-ki adottságainak megfelelően. Munkaerőhiány van, az üzleti világban azert kétszer annyit lehet keresni, mint a közmunka díja, talán most már van igény a nagyobb keresetre. Egyedül a foglalkoztatás, a munka emeli az embert a többi élőlény fölé.
23. KáGábor* |Válasz erre: 22. slózi
2017-08-15 16:48:43 Fekete öves, Veterán
Az a baj, hogy az sem segít, ezt ők maguk bizonyították.
22. slózi |Válasz erre: 17. korxi
2017-08-15 16:12:39 Barna öves, Őstag
Hogy mennyire egyszerű vagy nem egyszerű ennek a --nevezzük így--"romaproblémának" a megoldása, az azért attól is függ, hogy: MÉLYEBBEN GONDOLKOZVA MIT TEKINTHETÜNK, MINT VÉLELMEZHETÜNK EGYÁLTALÁBAN A PROBLÉMA "MEGOLDÁSÁNAK"?
Mert az, amit írni tetszett, hogy szigoritani és következetessé kell tenni a TÖRVÉNYVÉGREHAJTÁS GYAKORLATÁT és több fegyházat meg börtönt kell "üzemeltetni" az--vélekedésem szerint--nem megoldás, legföljebb látszatmegoldás. Valamit segitene persze, de nem igazán sokat, s azt is csak a felszinen és rövidtávon. A "romaügy" látensen-lappangva, lényegét tekintve 'attól még megmarad, hiszen a börtönökben DEKKOLÓK feleségei, gyerekei, rokonai "kivülről" a végrehajtóhatalom erőszakszerveit látják majd ezáltal méginkább a többségi társadalomban, s ez növeli majd az ő DEVIANCIÁRA való készségüket és hajlamukat. S akkor adtunk annak a bizonyosnak egy pofont.
ÉN A MEGOLDÁS ÚTJÁT A TANULÁSBAN-TANULTATÁSBAN GONDOLNÁM, persze ez hosszútávú.

1 2 3 4 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...