Banner

A klub támogatja a szurkolók kezdeményezését

Szerző: objektív | 2020-03-24 09:53:00

A DVTK vezetése szeretné nagyrabecsülését kifejezni a klub szurkolóinak, akik gyűjtést kezdeményeztek és arra buzdítják a szurkolókat, hogy egy képzeletbeli DVTK - FTC mérkőzés 1500 forintos belépőjegyeinek árával támogassák az egészségügyben dolgozókat. A DVTK úgy döntött, hogy a szurkolók által megálmodott „teltházas” mérkőzés első és második félidejének kezdőrúgását is megvásárolja 100 ezer forintért és természetesen a klub kommunikációs eszközeivel segíti a kampány népszerűsítését.

Az Ultras Diósgyőr Instagram oldalán számolt be Feczkó Tamás bejelentéséről, aki egy videóüzenetet küldött nekünk.

ultrasdiosgyor

Feczkó Tamás az elsők között állt az ügyünk mellé bizonyítva most is, hogy mindig számíthatunk RÁ!
Rögtön megvette az egyik kezdőrúgást, és egy videóval is szeretne csatlakozni az akciónkhoz!

EGYÜTT VAGYUNK, GYŐZNI FOGUNK!
MOST MINDEN TÁBOR EGYÜTT VAN, ÉS EGYÜTT FOGUNK GYŐZNI!! Nagyon szépen halad a gyűjtés, FOLYTASSUK! SZÜKSÉG VAN RÁNK! FECZKÓ TAMÁS UNO DI NOI! Szurkolók Magyarországért - Diósgyőr!

Az üzenetet megtekinthetitek itt >>>

Forrás: dvtk.eu, ultrasdiosgyor, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
4. tomi87*
2020-03-25 10:12:32 Fekete öves, Veterán
A DVTK többségi tulajdonosa, Leisztinger Tamás és a DVTK vezetése úgy döntött, hogy létrehoz egy 20 millió forintos alapot, amelyet a DVTK család a korona vírus járvány miatt esetlegesen nehéz helyzetbe kerülő tagjainak megsegítésére szán. A klubvezetés másik fontos döntése, hogy a DVTK sportorvosi, diagnosztikai és rehabilitációs központját, a DVTK Medical kapacitásait szükség esetén felajánlja a koronavírus elleni küzdelemre az illetékes egészségügyi hatóságoknak.
3. KáGábor* |Válasz erre: 2. perecesi-diosgyor-szurkolo
2020-03-24 19:27:46 Fekete öves, Veterán
2 éve 64.000 Ft volt nálunk.
2020-03-24 19:13:38 Fekete öves, Veterán
Kalapemelés!
Zárójel: Elég drága a csirkeólban a "kezdőrúgás", nálunk nem tudom mennyi, de biztos nem 6 számjeggyel induló. No mindegy, érdekes. Zárójel bezár.
1. betyarok
2020-03-24 12:34:47 Fekete öves, Őstag
Ez jó! Mindig kritikusak voltunk a Klub felé - többnyire jogosan - most üdvözölni kell a gyors reagálást. Reméljük ez a nehéz helyzetben tanusitott hozzáállás segit abban, hogy a jövőben jó viszony legyen.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...