Banner

"A csapat sikere az első"

Szerző: objektív | 2018-07-11 10:55:00

A fél évvel ezelőtt érkezett Florent Hasani a nyári felkészülés során a csapat egyik legeredményesebb játékosává nőtte ki magát, és bízik abban, hogy a bajnokság során is gólokkal és gólpasszokkal tudja majd segíteni a Diósgyőrt.

- Télen érkeztél Diósgyőrbe, és a tavasz folyamán kezdtél egyre jobb játékot produkálni. A nyári felkészülés pedig nagyszerűen sikerült eddig számodra.
- Valóban, nagyon jó állapotban érzem magam. Amikor télen Diósgyőrbe érkeztem kellett egy hosszabb időszak ahhoz, hogy akklimatizálódjak a közeghez, hiszen új csapatba, új futballkultúrába és egy új országba érkeztem. Mára sikerült teljesen beilleszkednem, megszoknom a légkört és teljes erőbedobással a munkára tudok koncentrálni, ami nagyban hozzájárul a teljesítményemhez.

- A felkészülés lassan a hajrájába érkezik. Hogy telik számodra?
- Nagyszerű munkát végzünk nap mint nap. Teljes erőbedobással dolgozik mindenki, a játékostársaktól kezdve a szakmai stáb tagjain keresztül. Egy rendkívül nehéz szezonon vagyunk túl, ami nem sikerült jól, de végül sikerült pozitívan lezárni. Tudjuk, hogy jobban kell teljesítenünk az új bajnokságban, de az eddig elvégzett munka mindenképpen bizakodásra ad okot.

Olvasd el a teljes cikket >>>

forrás, fotó: dvtk.eu

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
3. KáGábor*
2018-07-11 19:38:12 Fekete öves, Veterán
Egyelőre úgy néz ki, hogy Fernando elképzelésébe jól passzol. Könnyen húzóember válhat belőle. Drukkolok neki.
2018-07-11 19:05:54 Fekete öves, Veterán
No igen. Szidtuk a vezetést, milyen játékost igazolt. Aztán kiderült, hogy nem azon a poszton játszott, ami fekszik neki. Remélem, most tud majd bizonyítani, de azért ne kiabáljuk el. Ahhoz a bajnokikon is ilyen távoli lövésekre lesz szükség. Egyebek mellett.
1. toki*
2018-07-11 11:04:55 Fekete öves, Veterán
Úgy gondolom, nagyon jól jártunk vele! Remélem ezt a formáját a bajnokságban is kamatoztatni tudja.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...