Banner

Zoran Zekić: Más mentalitással kell játszani, mint Mezőkövesden

Szerző: Jáborcsik András | 2021-02-25 21:57:00

Mezőkövesd, második felvonás: OTP Bank Liga.


Kedden a MOL Magyar Kupában a Mezőkövesd jutott tovább, pénteken viszont Zoran Zekić és a diósgyőri szurkolótábor reményei szerint a DVTK gyűjti be a három bajnoki pontot. A találkozó előtt a dvtk.eu-nak nyilatkozott a DVTK vezetőedzője.


Ugyan pénteken a szó szoros értelmében nem visszavágót játszik a DVTK a Mezőkövesd ellen, mégis összefügg a heti két találkozó, legalább olyan értelemben, hogy tanulni lehet az elsőből a második előtt.

Más mentalitással kell játszani, mint Mezőkövesden, ami csak a megfelelő önbizalom birtokában lehetséges. Az FTC-t és a Fehérvárt kiváló hozzáállással győztük le, azt a játékot kell elővenni pénteken is. Sokat beszéltünk erről az öltözőben, bízom benne, hogy megértik a játékosok, a keddinél sokkal többet kell nyújtani, és akkor minden rendben lesz.



Van-e egy adu ász a kabátujjban, amit szükség esetén elő lehet húzni?

Minden edző nagyon okos, ha győz a csapat. Éppen ezért a játékosokkal mi először a pályán szeretnénk letenni valamit az asztalra, és csak utána beszélni.

Rendkívül szoros a mezőny, a 8. helyezett ZTE is csak 5 ponttal szerzett többet, mint a DVTK, ezért az újabb három pont sokat érhet.

Nagy a nyomás rajtunk, és nagy is lesz ez a nyomás egészen az utolsó fordulóig. A legjobb, amit tehetünk, hogy a magunk javára fordítjuk, és élvezzük ezt a helyzetet, mert senki nem fog a segítségünkre sietni. Egyedül kell a vonal fölé kerülnünk.


Tovább a dvtk.eu-ra a teljes cikkre >>>>>>>


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
8. Izsák20
2021-02-26 13:11:36 Piros öves, Őstag
Malenica
Grgic-Milovic-Hegedus-Soldo-Marin
Max
Drazic-Markvart-Grozav
Vanecek
Ez egy jó kezdő lenne.
7. KáGábor* |Válasz erre: 3. donjozsi
2021-02-26 10:06:53 Fekete öves, Veterán
Egyetértek, nem volt olyan tragikus a hétközi meccs. Nagyobb koncentráció a védelemben, és minden rendben lesz. Győzelem esetén vonal fölé kerülünk, kis szerencsével pedig ott is maradunk. Fingers crossed.
6. toki* |Válasz erre: 5. BekőTóni
2021-02-26 08:57:51 Fekete öves, Veterán
:)))))
2021-02-26 08:05:17 Zöld öves, Tag
Off
Az amerikai meg az orosz katona találkoznak Berlinben egy kocsmában a hidegháború alatt, és sörözgetés közben azon vitatkoznak, melyiküknél van nagyobb szabadság.
- Figyelj! A fehér háznál vagyok, odamegyek fehér ház kerítéséshez, lehúzom a sliccet, odahugyozok. Nothing happens!!
- Figyelj! Én bemegyek Kreml, odaszarok terem közepére, nem történik semmi!
Elszégyelli magát az amerikai katona.
- Na jó, mielőtt odahugyozok kerítéshez, körbenézek nem látja-e senki.
Erre az orosz:
- Az az igazság, mielőtt odaszarok, én se tolom le a nadrágot!
2021-02-26 07:41:32 Zöld öves, Tag
Na én meg mindjárt összehugyozom magam!
3. donjozsi
2021-02-26 03:25:12 Lila öves, Fanatikus tag
Nahyon remèlem, hogy Zekic ki talált valami "okosságot" a kövesd ellen! A kupameccsen nem volt azèrt rossz a játèk, de sikerhezz ennèl több kellesz majd! NAGYON NAGYON SOKAT ÈRHET EGY GYŐZELEM MOST! Hajrá DIÓSGYŐR!
2021-02-26 00:38:43 Fekete öves, Veterán
"Egyedül kell a vonal fölé kerülnünk."

Engem az sem zavarna, ha nem egyedül, hanem velünk, szurkolókkal együtt. Csak sajna úgy tűnik, "nem olyanok a számok". Vigyázzon mindenki magára, meg másokra, csak vége lesz ennek.
2021-02-26 00:37:51 Fekete öves, Veterán
http://dvtk.eu/merkozesek/pre/13134-merkozes-Diosgyori_VTK-Mezokovesd_Zsory_FC/21668-Pinter_Csaba_fujja_a_DVTK_Kovesd_meccset-cikk-labdarugas

Az OTP Bank Ligában a mérkőzéseken a játékvezetőn kívül két asszisztens, két alapvonali asszisztens és egy tartalék-játékvezető működik közre. Pintér Csaba segítői oldalvonal mellett Szalai Balázs és Király Krisztián, az alapvonal mögött Solymosi Péter és Ducsai József lesznek. A tartalék játékvezető feladatát Csatári Tibor látja el.

... Solymosi az alapvonalnál, remek. Akkor egy büntető/kiállítás/faszomtudja a Kövesd javára azon játékrész során, amikor éppen az a FASZobrász fog állni azon oldalvonal mellett.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...