Banner

Változások a DVTK Jegesmedvék keretében

Szerző: Jáborcsik András | 2021-06-21 17:03:00

Távozók és hosszabbítók.


Az utóbbi napokban több változás is bekövetkezett a DVTK Jegesmedvék jégkorong csapatának keretében. Távozókról és szerződéshosszabbítókról szóltak a hírek. Az már több, mint egy hónapja tudott, hogy a gárda vezetőedzője Tokaji Viktor marad. De hogy kik fognak a rendelkezésére állni? Az egyelőre még nagyon képlékeny.


A távozók oldalán a legfrissebb hír, hogy Adorján Attila is távozik a csapattól. Az erdélyi származású, magyar válogatott hálóőr így búcsúzott el:

Szeretnék köszönetet mondani a klubnak és a szurkolóknak a támogatásukért. Hálás vagyok, hogy a klub részese lehettem. Itt lettem profi jégkorongozó és rengeteg tapasztalattal, élménnyel gazdagodtam, amiket nem fogok elfelejteni. További sok sikert kívánok a klubnak!


Rajta kívül két edző is a távozás mellett döntött. Strenk Hunor az Erste Ligában szereplő Corona Brasov Wolves csapatánál folytatja karrierjét. A másodedző ezekkel a szavakkal köszönt el a klubtól:

Szeretném megköszönni a klubnak és a szurkolóknak az elmúlt három, szlovák Extraligában töltött szezont. Úgy gondolom, hogy Miskolcon egy remek projekt indul, több tehetséges fiatallal a csapatban. Ehhez a projekthez sok sikert kívánok a klubnak! Remélhetőleg a szurkolók is minél előbb visszatérhetnek a lelátóra, az ő részvételükkel és támogatásukkal pedig további sikereket érhet el a miskolci jégkorong.


Ugyancsak távozik Farkas Tamás kapusedző. A klub felnőtt csapatánál és utánpótlásánál is dolgozó kapusedző öt Miskolcon töltött szezon után máshol folytatja karrierjét.


Azt már korábban közölte a klubvezetés, hogy máshol folytatja pályafutását Kiss Dániel és Gőz Balázs is.


Az érkező oldalon egyelőre egy név ismert. Kiss Roland személyében magyar válogatott játékossal erősítette meg csapatát a DVTK Jegesmedvék. A 22 esztendős hátvéd - aki rendelkezik osztrák ifi- és junior bajnoki címmel, U18-as és U20-as divízió I/B világbajnoki aranyéremmel, valamint Magyar Kupa győzelemmel - kétéves szerződést írt alá Miskolcon.

Rajta kívül szerződésüket meghosszabbító játékosokról olvashattunk a hírekben.

A csapat játékosa marad a következő szezonban Kiss Bence, Lövei Dávid, Ritó lászló, Miskolczi Márk, Vojtkó Mátyás és Hadobás Zétény is.


forrás: dvtk.eu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
4. 555wrc |Válasz erre: 3. sadab1
2021-06-22 14:05:57 Fehér öves, Újonc
Idáig a magyar mag állandó volt évek óta! A külföldiek cserélődtek, de ez korongban megszokott. Most annyi változott hogy a magyarok is elmentek. Eddig van bejelentve 2darab negyedik sorunk... Nagyon remélem hogy Pistabácsi csak a kedvező szlovák licenszbírálatra vár. Bár ígysem tudom a hat légiós mellé kiket fog hozni?! Az ERSTE csapatok sorra írnak alá a magyar spílerekkel
3. sadab1*
2021-06-22 10:24:02 Fekete öves, Veterán
Tudom én, hogy alig van épkézláb utánpótlásunk és minőségi magyar játékosunk, de az egyszerűen nonszensz, hogy minden évben szinte az egész csapat kicserélődik. Így csak és kizárólag a pénzben meg a minőségi külföldi igazolásokban lehet bízni, hogy valamiféle eredményt elérünk adott bajnokságban. Inkább építkezni kellene alulról, de jobban erre fókuszálva.
2. perecesi-diosgyor-szurkolo* |Válasz erre: 1. laca
2021-06-21 18:36:00 Fekete öves, Veterán
Sztem biztos arra várunk. A nevezést ergo leadtuk, már csak várni kell.
Mihamarabb jó lenne ennek is eldőlnie.
1. laca
2021-06-21 18:25:26 Lila öves, Fanatikus tag
Remélem,. hogy arra várunk, hogy a szlovákok végre mondjanak A-t vagy B-t, mert egyébként nem túl szívderítő a helyzet. Június végefelé ott tartunk, hogy
- nem tudjuk melyik bajnokságban játszunk
- nincs edzői stáb
- nincs csapat, csak néhány Este Liga középszintű játékos...

csak néhány igéret, hogy pénz van és lesz versenyképes csapat - Sántha. Aztán meg egy stratégia, hogy fiatalítunk és majd 3 év múlva lesz egy jó csapat... Csak azt nem értem, hogy akkor addig mit akarunk az Extraligában?
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...