Banner

Ultras Diósgyőr: Ezúttal nem a Stadionunkban lesz jelenésünk

Szerző: amigeleken.hu | 2021-05-05 20:05:00

A Szervezett Szurkolói Csoportok felhívása.


A Szervezett Szurkolói Csoportok felhívása a vasárnapi Videoton elleni meccsel kapcsolatban:


"Tisztelt Szurkolótársaink!

Ezen a hétvégén szeretett klubunknak, a DVTK-nak véget ér az NB I - kitudja meddig - és ezzel a mi élvonalbeli kalandozásunk is. A 10 évet lezárva, még az nb2-es létünk előtt, már csak egyetlen forduló jut nekünk a legmagasabb osztályban. Ezt a meccset "focizzák" le a zöldgyepen az idegenek, és nézzék meg ezt a skyboxban azok, akik idáig juttatták a DVTK-t. (Bár úgy gondoljuk most nem lesznek sokan)

Nekünk Diósgyőr Szurkolóknak ezúttal nem a Stadionunkban lesz jelenésünk!

Bojkottra és együttes fellépésre szólítunk fel mindenkit, akinek a szívében ott zubog a piros-fehér vér, szemében ott van a tűz, amikor a DVTK címerét látja!

Szombaton MINDEN DIÓSGYŐR érzelmű miskolci és nem miskolci szimpatizánstól azt kérjük, hogy a Stadionunk DVTK címerrel ellátott oldal előtti térre, reggeltől estig vigyenek egy-egy mécsest, amelyeket sötétedéskor meggyújtva tudatjuk az illetékesek felé, hogy mennyi Szurkolónak okoztak megrendítő fájdalmat, hogy nem viselték jól a gondját szeretett klubunknak. Az emberek nem bocsájtanak meg, és nem felejtenek!



Vasárnap 17.30!

A MI "meccsünknek" is ez a kezdési időpontja. Szálljuk meg a DVTK Stadion körüli kocsmákat, teraszokat, különös tekintettel a legnépszerűbb törzshelyünket, a Katát! Adjuk ki a már régen megfáradt gőzt! Sétálva tegyük meg a Stadionhoz vezető utat, ahol a Capo vezetésével énekeljük el a régi és új Diósgyőri dalokat, ordítsuk rigmusainkat a Habos Söröző teraszán a mérkőzés alatt is.

MÉG EGYSZER S -mindenbizonnyal jó ideig- UTOLJÁRA, DÖRRENJ MEG DIÓSGYŐR AZ Nb1 ben!

Ne feledd, a járványügyi intézkedések még mindig életben vannak Magyarországon!

ELJÖTT AZ IDŐ, HOGY NYILVÁNOSAN KÉRJÜK SZÁMON AZOKAT, AKIK AZ ELMÚLT 5 ÉV EREDMÉNYTELENSÉGÉÉRT FELELŐSEK, AKIK AZ NB2-BE VEZETŐ UTAT KIKÖVEZTÉK!

Mutassunk erőt ezen az estén, mutassuk meg, hogy eltiporhatatlanok vagyunk itthon, a városunkban, és nyilvánítsunk véleményt a klub közel múltjáról és jelenéről, és tereljük MI a DVTK-t egy szebb jövő felé!!!

Vasárnap a Szentélynél a helye minden igaz érzelmű Diósgyőr Szurkolónak!!!

Ultras Diósgyőr


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 > 

43. vebgy* |Válasz erre: 24. sadab1
2021-05-09 13:03:09 Fekete öves, Veterán
Ezért nem ott kell lakni valójában, ahol be vagy jelentkezve...ez megmaradt a kádári éra óta... :D
42. vebgy* |Válasz erre: 9. MertAkiDiósgyőőőri
2021-05-09 12:58:49 Fekete öves, Veterán
Igen...itt az idő !
41. vebgy* |Válasz erre: 19. alpesi krokodil
2021-05-09 12:55:11 Fekete öves, Veterán
Az a gond, hogy itt A terv sem nagyon volt évek óta...ad hoc alapon működünk és ez durván felhergel engem...(ami jól jön ma délutánra, még iszom előtte egy kis marhavért is) .
40. johny* |Válasz erre: 38. Csaszi
2021-05-08 11:06:38 Fekete öves, Veterán
"Azt sem tudjuk, ki a tulajdonos. "

A "jachtoztató" Szíjj László, nem olvastad?
https://www.amigeleken.hu/hirek/magyar-foci-jovore-szijj-laszlo-kis-csapata-jatszik-szijj-laszlo-nagy-csapata-ellen-2021-05-06
Buszoztató tulaj után jachtoztató tulajunk van. Ez már most előrelépés.
39. mr-d |Válasz erre: 36. Szabó József
2021-05-08 09:44:15 Fekete öves, Őstag
Én a következőképpen látom a helyzetet, majd kiderül így lesz-e: még L.T. idejében megszületett a direktíva, hogy az FTC a minta. Ez kicsit félre lett magyarázva, mert szervezetileg gondolta. Ennek része, hogy Kubatov mintájára lesz egy elnöke a Diósgyőri VTK-nak, illetve már lett is Sátha G. Őt kivonják majd a labdarúgó klubot üzemeltető DFC Kft ügyvezetői pozíciójából, ezzel eltávolítva a problémás napi ügyektől. Nem véletlenül a marketing gépezet hetek óta Elnök Úr megszólítással illeti, ez már ennek a része. Ha távozik az ügyvezetői posztról, akkor sem kell a titulusán változtatni, már bejáratott elnevezése lesz. Az kérdés, hogy ezt a váltást a kiesés lassítja-e. Elképzelhető, hogy a PR-gépezet gőzerővel dolgozik azon a háttérben, hogyan kommunikálják a pozícióváltását, hogy ne tűnjön úgy, mintha Ő kiesés bűnbakja lenne, és ezért mondatták le. Ez komoly arculatvesztés lenne neki (sicc, mintha lenne), de a látszatra adni kell. Ebben a tekintetben a Világi vezette marketing gépezet remek háttér a jelenlegi menedzsmentnek, az Ő szempontjukból jó munkát végeznek. Aki erre a pályára készül, sokat tanulhat tőlük, hogyan kell eladni a semmit. A leendő új ügyvezető nem tudjuk, mennyire kap szabad kezet, majd kiderül abból, milyen változtatásokat eszközöl, kiket vesz maga köré, ha lesz egyáltalán váltás a labdarúgás menedzselésében. Ezek egyébként szükséges lépések egy multi klub életében, a személyek meg olyanok, amilyenek.
38. Csaszi |Válasz erre: 36. Szabó József
2021-05-08 05:30:32 Fehér öves, Újonc
Józsi, remélem eltakarodnak, mert nekik köszönhető a kiesés. Na de ki jön helyettük? Azt sem tudjuk, ki a tulajdonos. Ki fogja az új menedzsmentet számon kérni? Ha itt nincs szigor, még a legjobb szakmai igazgató is képes elkurvulni. Ki fogja a célokat, rövid- közép-hosszú távú terveket meghatározni, és a folyamatokat felügyelni. Lölő? Ő diósgyőri? Mikor lesz egy olyan tulajdonosa a klubnak, aki Dvtk szurkoló, és szívügye a klub? Strómanokkal tele a padlás, ezek csak rövid távú megoldások, lásd Leszti, szarnak a klubra, egy batyu faszt sem érnek. Politikai dráma szereplői. Amég nem lesz igazi tulajdonos, akinek a szívügye a csapat, nem fogjuk tudni elérni magasabb célokat a jövőben.
37. CLIPNOH |Válasz erre: 31. grobi
2021-05-07 23:56:06 Piros öves, Fanatikus tag
Ez nem pont így működik, mármint az "IP címed -> Rendőrség" rendőrség rész :)
36. Szabó József* |Válasz erre: 35. mr-d
2021-05-07 19:19:00 Fekete öves, Veterán
Nyugalom-nyugalom, a menedzsment hamarosan eltakarodik, jó esély van rá.
A kiesés nem menti meg őket.
Szerintem örülni fogunk a kiesésnek, mert ha bennmaradtunk volna, nem tudtunk volna tőlük megszabadulni.
35. mr-d |Válasz erre: 27. elzett
2021-05-07 19:06:58 Fekete öves, Őstag
az borítékolható, hogy az ősz szenvedős lesz, inkább közelebb a kiesést jelentő helyekhez, mint a feljutókhoz. ha sok pénzért hozol játékost, azok futballkurvák lesznek, ha óccsóért, akkor meg kevesek a feljutáshoz. nem igazán látom a tudást a menedzsmentben, hogy feloldják ezt a fogós problémát. persze még van három hónap, nem szaladok előre, még nincs itt a híd:)
34. mr-d |Válasz erre: 28. johny
2021-05-07 19:02:42 Fekete öves, Őstag
igen, klasszikust csak pontosan érdemes idézni:)

1 2 3 4 5 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...