Banner

Tomiszláv Szivics: Ez a szerelem az, ami nem múlik el

Szerző: amigeleken.hu | 2021-04-18 20:01:00


Az év elején szavazásra hívtuk az amigeleken.hu olvasóit. Célunk az volt, hogy összeállítsuk a kétezres évek legjobb diósgyőri csapatát, amihez vártuk a szavazatokat. Szerettük volna megtudni, kik voltak azok a játékosok, akik játékukkal a legmélyebb nyomokat hagyták bennetek, akiket leginkább megőriztetek az emlékezetetekben. Első körben négy voksolást tettünk közzé, melyben a legjobb kapust és a legjobb mezőnyjátékosokat kerestük. Grosser szurkolótársunk javaslatát megfogadva indítottuk el az utolsó szavazást, melyben a legjobb edzőt kerestük.


A szavazás a következő eredménnyel zárult.

Kapusok: Köteles László 80,4%

Hátvédek: Kádár Tamás 90,0%

Középpályások: José Luque 94,2%

Csatárok: Egressy Gábor 67,7%

Edző: Tomiszláv Szivics 80%.

(a nevek mögött álló szám azt jelzi, hogy az összes szavazó hány százaléka adta voksát az adott játékosra)



Az egyes kategóriák győzteseitől mini interjút kértünk, szerettük volna megtudni, hogyan fogadták a szavazás eredményét, milyen emlékekket őriznek diósgyőri pályafutásukkal kapcsolatban.

Elsőként a legjobbnak megválasztott edzőt, Tomiszláv Szivicset kérdeztük:


Szervusz Mester! Mit szólsz ahhoz, hogy a szurkolók szavazata alapján Te lettél a 2000-es évek legjobb diósgyőri edzője?

Először is nagyon megtisztelő, hogy a szurkolók engem választottak és nagyon köszönöm nekik! Mindig az a legjobb érzés, amikor a szurkolók ismerik el a munkámat. Azt kell mondanom, hogy ez a szerelem az, ami nem múlik el. Az utóbbi évek legjobb időszakát éltük meg együtt, nem kevés sikerrel. Fantasztikus volt az a csapat, amit irányíthattam. Most is libabőrös leszek, ha egy-egy meccsre visszagondolok.


Mit üzensz a szurkolóknak?

Köszönöm nekik az elismerést! Maradjanak olyanok, amilyenek mindig is voltak, mert a diósgyőri tábor az egyik legjobb az országban. Tartsanak ki és amíg csak van remény a bentmaradásra, bízzanak benne. Nem szabad feladni!


Mit üzennél a vezetőknek?

A mostani vezetőket nem ismerem, így nem lenne illendő. Azt mondanám, hogy nyugodtan hívjanak fel, mert tudnék segíteni a csapatnak.


Mi a véleményed a jelenlegi helyzetről?

Nagyon szomorú vagyok, mert a város nem ezt érdemli. A Diósgyőr az a klub, amelynek nem szabad kiesni az első osztályból. Sajnos, ez a lejtmenet nem most kezdődött, hanem évekkel ezelőtt, de felelősök nem voltak. Nézem a DVTK meccseit és úgy érzem, nem jó a kémia a csapatban és nem érzem a tüzet a játékosokban. De nagyon szurkolok, mert első osztályú meccset szeretnék majd legközelebb megnézni a stadionban.


Folytatjuk ....




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 > 

2021-04-20 16:39:55 Barna öves, Őstag
Ilyenkor mindig az jut eszembe, lehet , hogy "szegény " MESTER talán olvassa ezt egészet.....

Szánalmas ez az egész...és akkor nem mondtam semmi szart.........

Időnként én sem vagyok semmi... sajnos.
De ez a SZÁNALOM...."szántó-vető" IDE SZARÓ senkiházi...A hideg kirázz tőle..............
35. BekőTóni |Válasz erre: 34. betyarok
2021-04-20 11:05:29 Zöld öves, Tag
Semmi gond! Lehet én is túlreagáltam, bármikor hajlandó vagyok újrakezdeni a diskurzust teszem azt a legjobb középpályások témakörében!
34. betyarok |Válasz erre: 33. BekőTóni
2021-04-20 10:43:38 Fekete öves, Őstag
Bocsánat a faszozásért.
33. BekőTóni |Válasz erre: 32. betyarok
2021-04-20 10:01:33 Zöld öves, Tag
Na te tényleg nem tudom hogy kinek képzeled magad, hogy lef@szozol, őszintén elmondtam a véleményem, ilyenért degradálni valakit, az ízléséért, kinek ez jön be, kinek az, most hazudjak és mondjam az hogy Szivics volt a legnagyobb edző csak azért hogy megfeleljek neked? Ez egy nyilvános oldal elméletileg de tényleg nem fogok ide soha többet jönni.
32. betyarok |Válasz erre: 31. betyarok
2021-04-19 22:47:07 Fekete öves, Őstag
Hanem egy fasz!
31. betyarok |Válasz erre: 29. jaborcsik-andras
2021-04-19 22:42:12 Fekete öves, Őstag
Jèzus ereje! András! El ne gyengüljèl bassza mög a betyár èlöt! De hát nincs is mièrt! Ez egy virtuális kocsma! Bárki elmondhatja a vèlemènyèt, el is mondja,.mièrt kell ugrani erre a gyökèr bekőtónira? Lehet, nem is gyökèr.
30. sadab1*
2021-04-19 22:10:28 Fekete öves, Veterán
Én jót röhögtem így a nap végén! Hát gyerekek, semmit, de semmit nem kell komolyan venni ebben a világban! Annyi, de annyi különböző ember és vélemény van és annyi, de annyi hülye!:)
Velem együtt persze, én is teszek az egészre, komolyan!:)
2021-04-19 18:32:52 Fekete öves, Veterán
Tudjátok, amikor egy ilyen tuskó paraszt széttrollkodik egy ilyen cikket, komolyan megfordul a fejemben, hogy nincs is értelme csinálni az egészet.
2021-04-19 18:25:06 Zöld öves, Tag
Nem fogok egyesével válaszolgatni mindenkinek. Felháborító ez a stílus, nem azért van dzsondírom (ahogy te mondod) fotóbank mert paraszt vagyok, sőt még csak nem is egy kis faluban élek, és inkább a te stílusod emlékeztet egy műveletlen tuskóéra( azért mert odaírod hogy duke már azt hiszed hogy évszázados bölcsesség sugárzik rólad). A Kulcsár Sanyit tartottam valamire neki meg a Szarvas Jancsi volt az ékpárja anno, na nem nálunk, lenn a vihar sarokban, tudom gáz ezt egy dvtk oldalon nicknévnek választani, de nekem ő nagyon hiányzott a csapatból. Az meg hogy a dzsondír éppen zöld, hát na.
Az egyetlen valamirevaló edző a valaha (kivéve Szabó Sanyi bácsit) Balázs volt, ha jól emlékszem pont Tomiszlav után jött, amit a szerb elcseszett azt ő már hiába próbálta rendbe tenni. Nem az ő sara a rossz szereplés. Nem fogok veletek vitatkozni, csak ennyit mondok: Bekő RULEZ!
27. dfcwolf |Válasz erre: 22. BekőTóni
2021-04-19 18:12:43 Fekete öves, Őstag
Azért nem követed Bekő pályafutását, mert nincs neki, ugyanis egy kókler.

1 2 3 4 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...