Banner

Tisztelt Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja!

Szerző: dfcwolf | 2018-03-20 13:15:00

Tisztelt Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja!

Itt az ideje a nyílt és őszinte beszédnek. Az elmúlt hónapokban elrendelt hírzárlat a miskolci stadionnal kapcsolatban, olyan felesleges feszültségeket gerjesztett az emberekben, amit már csak egyenes beszéddel lehet feloldani. Mi, szurkolók, elképzelhetetlennek tartjuk azt, hogy senki sem tud és akar az Önök részéről érdemi információt adni a stadion várható átadásával kapcsolatban.

Megjegyeznénk azt, hogy itt nem arról van szó, hogy szeretnénk minél hamarabb birtokba venni az arénánkat – bár ez is érthető lenne – hanem arról, hogy a nagy létszámú szurkolótábor tagjai tervezni tudjanak az átadás időpontjával. Sokan külföldről érkeznek majd és sokaknak szabadságot kell kivenniük, ha biztosan ott akarnak lenni a majdani nyitómeccsen. Ehhez viszont elengedhetetlen az, hogy pontos időpontot közöljenek. Időpontot vagy időpontokat. Nyilvánvaló mindenki számára, hogy egy ilyen léptékű beruházásnál óriási jelentősége van a határidőknek. Ezekkel a határidőkkel szeretnének a szurkolók végre szembesülni. Számunkra már kiderült, hogy ebben a kérdésben kizárólag Önök tudnak érdemi információval szolgálni. Kérjük Önöket, hogy ezt sürgősen tegyék meg!

Tegyék meg azért, mert a diósgyőri stadion építése alatt az országban egyedülálló módon folyamatos, nyílt kommunikáció zajlott a tervezők, az építők és a szurkolók között, beleértve a tervezést és a stadion építésének különböző fázisaiban szervezett stadionlátogatásokat is. Ebbe az egységbe ver most éket a hallgatás. Sajnos, az elmaradt kommunikáció miatt elindult a városban a találgatás és különböző rémhírek ütötték fel a fejüket, amelyek elterjedésének csak a pontos információk szabhatnak gátat!

Nagyon bízunk benne, hogy átérzik a felelősségüket a témában! Még nem késő! Tegyék meg a szükséges lépéseket és hozzák nyilvánosságra a kért információt, hogy a szurkolók végre megnyugodhassanak. Legyen ez a projekt olyan, amilyennek elindult. Nyílt és őszinte!

Üdvözlettel, Diósgyőri Szurkolók Érdekvédelmi Egyesülete

És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 3 4 5 >  Utolsó

108. Bobák Kornél* |Válasz erre: 107. siraiz
2018-03-23 14:52:57 Fekete öves, Veterán
Már??? Na ez megnyugtató. :)
2018-03-23 12:07:41 Fehér öves, Tag
Már állnak a kapuk!
106. jaborcsik-andras* |Válasz erre: 104. dudik-attila
2018-03-23 11:33:06 Fekete öves, Veterán
Attila, nem szabad osszekeverni az epittetot az epitovel. A Marketesek, akikkel a szurkoloi bejarasokat szerveztuk, mindannyian rendkivul segitokeszek voltak, a vezerigazgatotol kezdve a projekt menedzseren, az epitesvezeton keresztul egeszen a sajtosig. A Marketnek a szurkolokhoz valo pozitiv hozzaallasa rendkivul kellemes meglepetes volt szamunkra. A stadion atadasaval kapcsolatos kommunikaciora azonban nincs jogositvanyuk, erre kizarolag a KKBK jogosult. Ok azonban ennek nem erzik szukseget sajnos.
105. portugal |Válasz erre: 95. Borsodi Bányász
2018-03-23 09:30:59 Barna öves, Őstag
Gondolod hogy átpattanok Berlinbe azért, hogy szavazzak? Nem fogok. Részeg leszek valószínű, és egyébként se tudom kire szavaznák, úgyhogy ezt kihagyom. Bezzek erdélyből lehet levélben szavazni. pl, de nem akarok ebbe belemenni.Szerintem őszre lesz patent a stadion, ha hamarabb megcsinálják hurrá,, de voltam arrafelé mostanában, és kurvára nem úgy nézett ki, mint amit hamarosan átadnak.Ennek a szezonnak már úgyis annyi, inkább rendesen csinálják meg, minthogy valami szar legyen a végén. Az viszont igaz, hogy mondhatnának valamit
2018-03-23 08:26:45 Piros öves, Őstag
Alapigazság, hogy kommunikációval MINDENT meg lehet oldani, nélküle pedig MINDENT el lehet rontani. Most saját bőrünkön tapasztaljuk. Anno a stadion bejárások idején a seggünket vertük a földhöz, hogy milyen faxa csávók az építtetők. Mivel ezt "megszoktuk", k..va szarul esik most ez a csend. És főleg, hogy már az eredeti átadási időponton jócskán túl vagyunk. Én is szomorú vagyok, tényleg jobb lenne, ja tudnánk valami biztosat. Mindegy, mi az...
103. slózi |Válasz erre: 100. szombatondelelott
2018-03-23 07:56:50 Barna öves, Őstag
"..Azért engem ennyire nem kell komolyan venni."
"A HUMORBAN NEM ISMEREK TRÉFÁT!"--MONDTA KARINTHY fRIGYES ANNO.
Ezért én mindent és mindenkit "komolyan veszek"--még a Zoli bohócot is a Fővárosi Nagycirkuszban. Ezért ejtek nevetés közbe'--már ha nevetek egyáltalán--gyakran néhány könnycseppet....
102. szombatondelelott* |Válasz erre: 101. slózi
2018-03-23 07:51:23 Fekete öves, Veterán
Az. :-)
101. slózi |Válasz erre: 88. szombatondelelott
2018-03-23 07:50:00 Barna öves, Őstag
Má' soha nem tudom meg mi 'ment vóna nekem....
100. szombatondelelott* |Válasz erre: 99. slózi
2018-03-23 07:49:28 Fekete öves, Veterán
Azért engem ennyire nem kell komolyan venni.
Amúgy igaz, mindent meg lehet javítani, én a nyíltságot, egyenességet hiányolom erősen.
99. slózi |Válasz erre: 86. szombatondelelott
2018-03-23 07:47:01 Barna öves, Őstag
Senki "nem ugrált" a Vasgyári Református templomban anno, amikor egy picit tényleg megsüllyedt--ámbár ugrálhatott volna. De a LÉNYEG NEM EZ! A LÉNYEG AZ: MEGCSINÁLTÁK ÉS MÁR NEM SÜLLYED.
És ugyanez a lényeg a stadionunkkal is.
1.) NEM SÜLLYED.
2.) DE HA SÜLLYEDNE IS, MEGJAVITANÁK HOGY NE(!) SÜLLYEDJEN, MERT MEG LEHET JAVITANI.
3.) ABBAN VISZONT EGYETÉRTEK MINDENKIVEL, HOGY NEM SZABADNA HALLGATNI MOST ARRÓL, HOGY MIAFRANC A NAGYBÜDÖS HELYZET JELENLEG AZ ÉPITKEZÉS KÖRÜL.
Mindez független attól ,hogy ki a Fradista és ki nem, bár:
a.) én nem vagyok fradista;
b.) engem nem is igazán érdekel ki a fradista-se pro, se contra;
c.) és az sem igazán érdekel ki "ugrált"--ha ugrált-- és ki nem a Vasgyári Református templomban 1970 körül, merthogy nem vagyok református. Csak azért tudtam a dologról, mert abban az utcában laktunk.

1 2 3 4 5 >  Utolsó

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...