Banner

Távozása után is homály fedi, hogy mi volt a bűne Suljicnak

Szerző: amigeleken.hu | 2022-01-01 13:02:00

Közös megegyezéssel szerződést bontott Diósgyőrben Asmir Suljić.


Az új év első híreként olvashattuk a dvtk.eu-n, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott Diósgyőrben Asmir Suljić. A hír nem érte különösebb meglepetésként a szurkolókat, hiszen hetek óta a levegőben lógott a döntés.


Suljic leigazolásához rendkívül nagy reményeket fűzött 2021 januárjában Benczés Miklós sportigazgató. A szerződés aláírásáról hírt adó cikkben ezekkel a szavakkal jellemezte a játékost:

Asmir Suljić egy olyan labdarúgó, akit a magyar futballszerető közönség nagyon jól ismerhet, hiszen attraktív játékával előző csapatainál is kitűnt és remek eredményekhez, bajnoki és kupasikerekhez segítette korábbbi klubjait - mondta Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója. - Meccs közben szó szerint magára vonzza az ellenfél védőit, és kiváló ütemben passzol, ezzel is támogatva a támadások befejezését. Technikás, nagyon nehéz tőle megszerezni a labdát. Elsősorban nem a góljaival, hanem a gólpasszaival hívja fel magára a figyelmet.



A bosnyák és magyar állampolgársággal is rendelkező támadót az NB II-es bajnokság elején összesen 8 alkalommal nevezte a keretbe Kondás Elemér vezetőedző. 3 mérkőzésen lépett pályára kezdőként, 2 találkozón csereként állt be, míg további 3 összecsapást a kispadról nézte végig.

Ezt követően törés következhetett be Suljic és Kondás viszonyában, mert szeptember végétől a játékos kizárólag az NB III-as csapatban szerepelt. A 8. fordulóban mutatkozott be a harmadosztályban a Békéscsaba elleni összecsapáson, majd ezt követően még 8-szor lépett pályára a fiatalok között. A tartalékcsapat Békéscsaba elleni meccse után az első csapat a III. Kerületet fogadta, majd Szegdre látogatott. Ezek beharangozójában Suljic sérüléséről lehet olvasni. A soron következő, Dorog elleni meccs beharangozójában örömének adott szavakat Kondás Elemér, mert a visszatérő Suljic gólt szerzett a tartalékcsapatban az Újpest II. ellen.

Innentől kezdve a bosnyák partvonalon kívülre került. A Tiszakécske, majd a Haladás és a Szentlőrinc elleni bajnokik előtti beharangozóban a sérültek és egyéb okból kimaradók között már nem is említették Suljic nevét,

Azt persze nem kötötték a szurkolók orrára, hogy a fizetéseket tekintve is minden bizonnyal topjátékosnak számító Suljic miért nem az első csapat szekerét tolja, de ezen már nem is lepődünk meg.

Egy újabb diósgyőri sikertörténetnek lehettünk tanúi. Ja, nem.


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

1 2 > 

2022-01-10 12:28:12 Barna öves, Fanatikus tag
En mar tavaly elzavartam volna. Nemely meccsen olyan flegman es nagykepuen jatszott, mint valami primadonna. Volt kb 4-5 jo meccse, de ennyi. Vedekezni eleve nem tud, mert vagy 45 kilo. De ami nalam nagyon kiverte a biztositekot az a hozzaallasa meg a testbeszede nemely meccsen. Mintha unta volna, elege lett volna. Szoval jo, hogy elment.
mas kerdes miert nem adtak el vagy kolcson eloszor kivasarlasi opcioval stb. Szerintem most telen mar csak ingyen lehetett megvalni tole-plane ugy, hogy nem is jatszott ugye.
11. toki*
2022-01-02 14:05:54 Fekete öves, Veterán
Sok sikert neki máshol.
10. repohár
2022-01-02 06:31:49 Piros öves, Őstag
Amikor ide szerződött már akkor megmondtam, hogy ha egy volt Újpesti és Fehérvári valaki szerencsét próbálni jön Diósgyőrbe abban én biztosan semmi jót nem látok, nyugodtan vissza lehet keresni az ide vonatkozó hozzászólásomat a fórumon!
9. Tivadar
2022-01-02 00:31:57 Lila öves, Tag
Gratulálok! Megint ingyen engedūnk el játékost! Máshol tuttira szárnyalni fog. Ez hogy lehet hogy nálunk mindig leépūlnek és elértéktelednek a játékosok?
8. sadab1*
2022-01-01 23:17:18 Fekete öves, Veterán
Hát az biztos, hogy nem egy Révész féle kommuniké, amik sokkal őszintébbek szoktak lenni és speciel nekem jobban tetsző, hiába, hogy rühellem a várdát! /lásd pl. grozav, miriuta, joao, stb./
És perszehogy asmir egy szinte kezelhetetlen játékos, de az őszinteséget hiányolom!
7. makuka
2022-01-01 22:39:00 Narancs öves, Tag
Aki látta a Kecskemét elleni meccsünket, az sejtheti, miért lett parkolópályára téve. Egyébként meg melyik klubnál szokás kiteregetni a szennyest? Jelenleg többen vannak a posztján előtte. De az is lehet, hogy nem csak sportszakmai okai voltak a mellőzésének. Régen se kommunikálta le a klub, hogy xy miért nem játszik. Egyszer akkora volt a nyomás a klubon, hogy Chiratcu miért nem játszik, azt találták ki: edzésen elcsúzott és a mészpor kimarta a hátát. Holott bojkottálta az edzést a fizetés elmaradása miatt. Mi a jobb? Baromságot leközölni, vagy szerződést bontani, egy elegáns nyilatkozat kiséretében. Egyszer úgy is megtudjuk. Valami nem volt kerek és lezártuk. Szerintem ez így rendben.
2022-01-01 20:19:48 Fekete öves, Veterán
Újabb fasza sztori, amikor pár hónapja kikerült e keretből már előre tudható volt.
5. vebgy*
2022-01-01 18:59:55 Fekete öves, Veterán
Nagyon profi...s megint ingyen engedjük el az alapembernek idehozott játékost. Kezdem azt hinni, hogy van egy ilyen klauzula minden idehozott épkézláb focistánk szerződésében.
4. Szilas
2022-01-01 17:38:05 Narancs öves, Tag
A sumákolás top szinten megy a klubnál. Lehetséges szerintetek, hogy megpuculózott valakit akit nem kellett volna?
3. sadab1*
2022-01-01 17:35:11 Fekete öves, Veterán
Suljic távozása és egyéb a klubot negatívan érintő hírek állandóan a hivatalos oldal alhírei közé kerülnek, szinte észrevétlen. Nem tudni miért távozik, nem tudni ki sérült, miért nem lép pályára egy meccs előtt, sok a kamu. Ez továbbra is mutatja a klub vezetőinek kétszínűségét. Bezzeg bencés a riportban tud megint a szurkerekkel példálózni, mutatva álszenttül, h itt aztán minden rendben e téren is...

1 2 > 

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...