Banner

Szavazzuk meg együtt a Loki elleni meccs legjobbját!

Szerző: amigeleken.hu | 2023-09-23 21:14:00

Várjuk a szavazataitokat!


Az OTP Bank Liga 2023-2024-es szezonjában valamennyi mérkőzést követően szavazásra hívjuk az amigeleken.hu olvasóit. Szavazzuk meg együtt, hogy melyik játékosunk volt az adott fordulóban csapatunk legjobbja.

Majd tízezer néző, szenzációs szurkolás, remek iram, fordulatos meccs, négy gól, csodálatos hazai győzelem. Dióhéjban a Loki elleni győzelem. Nem kis feladat megválasztani a legjobb diósgyőri játékost, mert többen is remek teljesítményt nyújtottak.

Az eddigi nyertesek sorrendben: Alexander Vallejo, Rudi Požeg Vancaš, Bright Edomvonyi, Gera Dániel, Karlo Sentic, Alexander Vallejo

Arra kérünk Titeket, hogy szavazzatok! Ti kit láttatok a DVTK legjobbjának a Loki ellen?Aki a legtöbb forduló játékosa szavazást nyeri a szezonban, az lesz az Év játékosa és ő fogja kapni a Rakaczki Bence Vándordíjat. Holtverseny esetén lesz egy utolsó szavazás, ahol majd a végső győztes személyéről lehet dönteni.

Erre az alkalomra az amigeleken.hu egy egyedi díjat készíttet, egy olyan trófeát, ami megjelenésében visszaadja majd a klub vasgyári múltját. A kupát ünnepélyes keretek között szeretnénk bemutatni egy későbbi időpontban.


De nem csak ezt kapja a győztes! A szezon és a szavazások kezdetével elindítunk majd egy jótékony gyűjtést is a szurkolók körében. Minden egyes alkalommal, amikor kihirdetjük a forduló játékosát, lehetőség lesz pénzbeli támogatást küldeni egy külön erre az alkalomra nyitott számlára. Egész szezonban várjuk majd az adományokat tőletek.

A vándordíj nyertese a szurkolói elismerés mellé megkapja a jogot arra, hogy az összegyűlt pénzt jótékony célokra fordítsa, egy általa kiválasztott Alapítványt, Egyesületet, társadalmi kezdeményezést támogasson maga és a diósgyőri szurkolók nevében. Az amigeleken.hu csapata 100.000 Ft-tal járul hozzá a vándordíj mellé járó összeghez.


Szerinted ki volt az 5. forduló legjobb diósgyőri játékosa? Várjuk a szavazatokat!

FONTOS !

Szavazatodat a jobb oldalon a naptár alatti szavazásnál adhatod le.

A kommentben érkezett szavazatok nem számítanak be az eredménybe.


Ha szeretél te is hozzájárulni az akcióhoz, akkor megteheted PAYPAL utalással:


Ha rendelkezel REVOLUT számlával, akkor ott is utalhatsz a következő azonosítóra: @zoltn2feh


A 6. fordulóban a legjobb diósgyőri játékos a szurkolók szavazati alapján immár másodszor Álex Vallejo volt.


Az 5. fordulóban a legjobb diósgyőri játékos a szurkolók szavazati alapján Karlo Sentic volt.


A 4. fordulóban a legjobb diósgyőri játékosnak Gera Dánielt szavaztátok meg.


A 3. forduló legjobbja a szurkolók szavazatai alapján Bright Edomvonyi volt.


A 2. forduló legjobbja a szurkolók szavazatai alapján Rudi Požeg Vancaš volt.


Az 1. forduló legjobbja a szurkolók szavazatai alapján Alexander Vallejo volt.És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2023-09-25 19:26:41 Fekete öves, Veterán
Nálam az augusztus, de a szeptember edzője is Szerhij.
2023-09-25 19:25:13 Fekete öves, Veterán
Nemrég írta valaki az egyik szavazáskor - már nem nézem vissza, hogy ki, de mindegy is -, hogy nehogy már a kapus legyen a legjobb egy győztes mérkőzésen. Akkor sem értettem, hogy miért ne, most meg végképp nem érteném. Attól, hogy valaki a legjobb, még lehet, hogy a többiek (ez esetben a mezőnyjátékosok) is odatették magukat, mindenknek jár a gratuláció.
5. szombatondelelott* |Válasz erre: 3. adzsojev
2023-09-25 19:21:38 Fekete öves, Veterán
Én nem voltam kapus, de ilyen esőt rég tapasztaltam, tán egyszer a Bihar-hegységben..és rá is mentek a kavicsosok erre..amúgy meglepően ment le a víz, szivattyúzták is rendesen....de legalább volt hová lemennie.
4. toki* |Válasz erre: 1. D1977
2023-09-24 14:12:33 Fekete öves, Veterán
Pontosan.
2023-09-24 10:46:08 Narancs öves, Lelkes újonc
Nagyon birom, hogy nem a legkevesbe rossz jatekosok kozul valaszthatunk. Sentic a Mezokovesd elleni meccsen kezdett meggyozni. Vizes talajon igy fogni szinte minden labdat... aki volt kapus, tudja, mirol beszelek
2023-09-24 07:42:16 Lila öves, Őstag
Tegnap Esti meccs FÖ játékosa. Akinek köszönhetjük egyértelmüen a gyözelmet: Carlo Sentic!!!!!. Fenti szavazáson is rá adtam egyértelmüen a szavazatomat):
2023-09-24 00:18:40 Fehér öves, Lelkes újonc
Sentic most,de a legnagyobb igazolás Vallejo,már-már Luque szint!Tanári amit csinál ...
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...