Banner

Szatmári Csaba: Meg akarjuk verni a Fradit

Szerző: amigeleken.hu | 2024-04-03 15:09:00

Sajtófigyelő - nemzetisport.hu


A Diósgyőr 29 éves védője, Szatmári Csaba szerint a ZTE FC elleni súlyos, 5–1-es bajnoki vereség egyszeri kisiklás volt, és a telt házas stadionban képesek legyőzni a Ferencvárost is. A nemzetisport.hu-n megjelent interjúból idézünk.


A bajnoki címvédő és listavezető Ferencvárosnál nehezebb ellenfelet aligha kaphattak volna a Magyar Kupa negyeddöntőjében. Miben bízhatnak leginkább?

Ugyanúgy készülünk erre a mérkőzésre, mint mindegyikre. Persze tisztában vagyunk vele, hogy a Ferencváros milyen színvonalat képvisel. Arra készülünk, hogy jó mérkőzést játsszunk a Fradival, amihez hozzájárulhat, hogy tudomásom szerint telt ház várható a stadionunkban, így nagyszerű lesz a hangulat. Bár a zöld-fehérek az esélyek, a Magyar Kupában egy meccs dönt, így bármi megtörténhet, van esélyünk a továbbjutásra.



Mekkora esélyt adna százalékosan?

Tippelni nem szeretek és nem is szoktam, de azt ígérhetem, hogy nem feltartott kézzel megyünk ki a pályára. Egyébként is mindig győzelemre játszunk, hazai pályán pedig különösen. Meg akarjuk verni a Fradit.

Az ősszel Diósgyőrben nagyon jó meccset játszott a két csapat, mindkettő győzhetett volna, végül a Fradi felé billent el a mérleg nyelve. Mit kell most tenni, hogy ezúttal fordítva legyen?

Az tényleg nagyon jó meccs volt, sok helyzetet dolgoztunk ki mi is, de ők nyertek kettő egyre. Persze alapvetően más volt a helyzet, akkor még Kuznyecov Szergej volt a vezetőedzőnk. Az új szakvezetővel, Vladimir Radenkoviccsal nagyon jól kezdődött a közös munka, és igen jó a kapcsolat a játékosok és közte. Minden mérkőzés után higgadtan értékel, és rávilágít azokra a problémákra, amelyeket meg kell még oldani, meccsről meccsre fejlődünk. A javunkra kell fordítanunk az erényeinket, és akkor nyerhetünk.

A hétvégén Zalaegerszegen elszenvedett 5–1-es bajnoki vereség után is higgadt maradt a vezetőedző? Milyen a hangulat a csapatnál a nagy különbségű vereség után?

Eleinte elég rosszul viseltük, nehezen dolgoztuk fel, de már előrenézünk, igyekszünk túltenni magunkat a súlyos vereségen. A vezetőedző rávilágított a Zalaegerszegen elkövetett hibáinkra is, elemeztük őket. Az értékelése szerint elsősorban nem technikai vagy taktikai téren hibáztunk, a kellő mentális erő hiányzott több esetben is. Erre jobban kell figyelnünk. Az a meccs nem illik az eddigi képbe, úgy vélem, egyszeri kisiklás volt.


Tovább a nemzetisport.hu-ra a teljes cikkre >>>>>>>


forrás: nemzetisport.hu



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2. vebgy* |Válasz erre: 1. vebgy
2024-04-03 23:35:05 Fekete öves, Veterán
Hát ez be is jött....ez gyáva, semmi, nulla produktum volt, a mentalitás sehol...
2024-04-03 16:10:50 Fekete öves, Veterán
De mi szurkolók még jobban... általában. Sajnos ezt mutatja a statisztika.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...