Banner

Könyves Norbert: Remélem, a Szpari ellen újra betalálok

Szerző: dfcwolf | 2021-09-15 10:38:00

Sajtófigyelő - Nemzeti Sport


A nyári átigazolási időszak egyik meglepetése volt Könyves Norbert klubváltása. Habár a 32 éves csatárt szerződés kötötte az élvonalban szereplő ZTE FC-hez, az NB I-be visszajutást tervező Diósgyőri VTK megvette őt. Úgy tűnik, jó üzletet kötöttek a miskolciak, hiszen az ötszörös válogatott játékos eddig öt meccsen négy gólt ért el. Szerdán az ősi rivális, ráadásul veretlenül a tabella élén tanyázó Nyíregyházi Spartacust fogadják a diósgyőriek, izgalmas találkozóra van kilátás.

A nemzetisport.hu megkérdezte a támadót, hogyan készül a keleti rangadóra?


Azt tudtam, hogy Debrecen és Nyíregyháza között nagy a rivalizálás . Arról azonban csak nemrégiben értesültem csapattársaimtól, hogy a Diósgyőr és a Nyíregyháza találkozói egyáltalán nem közömbösek a két tábornak. Már most érezni az érdeklődést, a szurkolói aktivitást, ami egyáltalán nem baj, engem ugyanis inspirál a jó hangulat. Remélem, sokan kíváncsiak az összecsapásra, ígérem, azon leszünk, hogy három ponttal ajándékozzuk meg szurkolóinkat. Kicsit mérges vagyok magamra, mert vasárnap nyernünk kellett volna Győrben, de döntő szituációban hibáztam, éppen ezért remélem, a Szpari ellen újra betalálok. Egyébként elmondhatom, hogy amíg Zalaegerszegen nem, itt újra élvezem a futballt, s ez vélhetően megmutatkozik a teljesítményemen. Jól érzem magam Diósgyőrben, s bár Debrecenben élek és építkezem, az ingázás nem jelent gondot.


Nem csupán a DVTK labdarúgója bízik a győzelemben, Szergej Pacaj,   a bajnoki idényben még veretlen vendégcsapat mestere ugyancsak a három pontért küldi csatába együttesét.


Elolvasom a teljes cikket a nemzetisport.hu-n >>>>>>


forrás: nemzetisport.hu




És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
3. Tivadar
2021-09-15 21:00:40 Lila öves, Tag
Köszönjük Norbi! Végre 1 szavatartó ember a klubbnál! :-)
2. kétess
2021-09-15 17:51:04 Lila öves, Őstag
Az én tippem szerint. DVTK nyerni fog szerintem. Még hozzá 3:2-re):
1. dvtk31
2021-09-15 17:24:25 Kék öves, Tag
Ha mindenki a hibái mellette arányosan annyit teljesitene, mint ő, nem lenne gond a feljutással...
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...