Banner

Pénzbüntetéssel sújtotta az MLSZ a DVTK-t. Csak azt nem tudni, mennyivel

Szerző: amigeleken.hu | 2022-05-13 11:39:00

Május 12-i fegyelmi határozatok.


Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) május 12-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.


NB II

A FEB a Diósgyőr - Soroksár mérkőzéssel kapcsolatban a Diósgyőrt a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.


NB I

A FEB összevont eljárás alapján az Újpestet, a ZTE elleni hazai, valamint az FTC és a Kisvárda elleni idegenbeli mérkőzésein a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása és nagy mennyiségű pirotechnikai eszköz ismételt használata) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB összevont eljárás alapján a Honvédot, az FTC és a Kisvárda elleni hazai, valamint a Gyirmót FC Győr elleni idegenbeli mérkőzésein a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, tárgy elzárt területre történt bedobása és az asszisztens pénzérmével történt megdobása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.


NB III

A FEB a Salgótarján - Hidasnémeti mérkőzéssel kapcsolatban a Salgótarjánt a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (tárgy elzárt területre történt bedobása és pirotechnikai eszközök használata) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Szekszárd - Hódmezővásárhely mérkőzéssel kapcsolatban a Hódmezővásárhelyt a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményért (pirotechnikai eszköz használata) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.


forrás: mlsz.hu


És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások
2. repohár
2022-05-15 18:50:27 Piros öves, Őstag
Há ju doda dú wen ju rili don vatu densz - Emilió
1. lokal
2022-05-13 13:53:35 Fekete öves, Őstag
Szerintem azért nem mondanak büntetési összeget, mert a háború miatt már a pogácsa is napi áras, így a bünti mértéke annak függvényében határozható csak meg.
Banner
Mégsem


Üzenet küldése...