Pénteken kezdi a bajnokságot a DVTK Jegesmedvék

Szerző: objektív | 2023-09-26 08:49:00

A DEAC elleni találkozóra a belépőjegyek már megvásárolhatók


Pénteken hazai pályán megkezdi a 2023/2024-es Erste Liga szezont a DVTK Jegesmedvék csapata. A DEAC elleni találkozóra a belépőjegyek már megvásárolhatók online elővételben, amit minden szurkoló figyelmébe ajánlunk, hiszen az idei szezontól az elővételes jegyek olcsóbbak, mint a meccsnapi jegyek.Erste Liga
1. forduló

2023. szeptember 29. péntek, Miskolci Jégcsarnok
18:30 DVTK Jegesmedvék - DEAC

A játéknap további mérkőzései

SC Csíkszereda - Gyergyói HK
FEHA19 - Dunaújvárosi Acélbikák
BJAHC - UTE

Közvetítés

A mérkőzést az ersteligatv.hu oldalon lehet élőben követni. Online jegyzőkönyv a jegkorongszovetseg.hu oldalon érhető el

Jegyinfó

Belépőjegyeket elővételben is meg lehet vásárolni online, kényelmi díj nélkül a miskolcivsz.hu oldalon, illetve kényelmi díj felszámítása mellett a jegy.hu oldalon.

Természetesen továbbra is lesz lehetőség a mérkőzések előtt a helyszíni jegypénztárban történő vásárlásra is, azonban az idei szezontól az elővételes jegyek olcsóbbak, mint a meccsnapi jegyek, így mindenkinek javasoljuk az online elővételes jegyvásárlást a mérkőzések előtti napokban!


forrás, fotó: dvtk.eu


És ezt olvastad már?
Hozzászólások
8. Geotic |Válasz erre: 5. laca
2023-09-29 20:46:09 Barna öves, Őstag
Szerintem pedig az elmúlt évek utánpótlás eredményei után nagyon szomorú lenne, ha egy sornyi fiatal nem tudná hozni a megfelelő szintet, sérülések esetén plusz 1-2 sráccal kiegészülve. Mint pl ma.
7. Geotic |Válasz erre: 4. veg-h-zet
2023-09-29 20:27:18 Barna öves, Őstag
Természetesen ez semmit nem jelent, csak érdekesség: az öt új légiósból négyen gólt szerezetek, az ötödik két gólpassznal jár jelenleg.
6. Stevenstreet |Válasz erre: 5. laca
2023-09-29 17:21:18 Barna öves, Őstag
Abszolút egyetértek... Nagyon hasonlóan látom... Nem mondom , hogy kilátástalan a helyzet, de minimum rizikós. Semmiképp sem kerek és meggyöző...
5. laca |Válasz erre: 4. veg-h-zet
2023-09-28 10:55:35 Lila öves, Fanatikus tag
Nagyon jó helyzetleírás, én is nagyon hasonlóan látom.

Én is bíztam a hosszabbítások és Kasper bejelentése után a szintlépésben, de ez most azért nem látszik. Persze lehet, hogy a kevésbé veretes előélettel rendelkező, ismeretlen srácok tudnak majd villantani, és mellettük berobban valamelyik fiatal is, de lehet, hogy nem.

Rizikósnak érzem a keret létszámát is, három sor + egy kapus "felnőtt" játékosunk van. Ha Voris megsérül bajok lesznek, de ugyanez igaz egy nagyobb sérüléshullámnál. Nagyon ki lett matekozva a dolog, lehet úgy számoltak, hogy a pénzt kevesebb, de drágább játékosra költik, de ez az emelt számú és összesűrített meccsek mellett azért necces.

Az edzőmeccsek is felemások voltak. Volt ugye egy nagyon sima 8-3 a Dab ellen és egy 2 harmadig meggyőző 0-4 a Deac ellen utoljára. Viszont az UTE mindkétszer simán vert minket. Tudom, hogy sok fiatal játszott azokon a meccseken, de a liláknál ugyanúgy, ha nem több akadémista kapott szerepet. Szóval kíváncsian várom, hogy mi lesz majd élesben...

Mindeközben a tegnapi nap híre, hogy a BJA-nál állítólag néhány szurkoló összedobta a pénzt a tavalyi egyik legjobbjuk hosszabbítására. 90-es évek magyar focijában voltak ilyesmi történetek :)
2023-09-27 13:44:05 Lila öves, Tag
Kizárólag az új igazolásokra koncentrálva, bevallom, hogy előzetesen valamivel én is többre számítottam a játékoskeretet illetően. Tokaji hirtelennek tűnő távozása és a tavalyi meghatározó légiósok hosszabbítása mind arra engedett következtetni, hogy az Extraligás visszatérésünk óta eltelt két év után újra meglesz az anyagi lehetőség szintet lépni, és emiatt olyan egyértelmű céljaink (bajnoki cím?) lesznek az idei évre, amelyhez egy komolyabb tapasztalattal rendelkező edzőt szeretnének Pista bá'-ék. Ezt támasztotta alá Kasper érkezése. Ekkor azt gondoltam, hogy - már csak Kasper vélhető kapcsolatrendszeréből kiindulva - az új légiósok terén is magasabb polcról fogunk tudni válogatni, mint az elmúlt 2 évben. Ehhez képest az újak nagy része nekem kicsit lutrinak tűnik, többségüknek nincs még európai tapasztalata, és egyébként is alacsonyabb szintű tengerentúli ligákból érkeztek, komolyabb AHL-ECHL tapasztalat nélkül. Ez a tendencia alapján biztos egyfajta koncepció is volt a vezetők részéről, hogy megpróbálunk viszonylag fiatal, de ígéretesnek tűnő légiósokat igazolni, akikből még bármi lehet.
Félreértés ne essék, ez persze nem jelenti azt, hogy ne lehetne eredményes évünk, de nekem egy "vagy bejön vagy nem" típusú próbálkozásnak tűnik.
3. Geotic |Válasz erre: 2. Stevenstreet
2023-09-27 00:52:36 Barna öves, Őstag
Szia, Jankón kívül melyik eligazolt/abbahagyó játékost látod pótolhatatlannak, illetve hogy látod a most felkerült juniorok játékát az eddigi meccseken? Szerinted melyik fiatal tud hosszabb távon is bentragadni úgy, mint Löve vagy Matya?
2023-09-26 21:26:36 Barna öves, Őstag
Szia ! Sajnos másképp látom. A távozó, abbahagyó illetve érkező arány nagyon felbillent az előbbi javára. Sajnos nagyon kevesen vagyunk, jóindulattal 3 sor. Így elkezdeni szezont felelőtlenség. Bejön egy sérüléshullám vagy megfázós szezon és öltözhet vissza Jankó, Ritó , de még Láda is, hogy egyáltalán meglegyünk. A mezeket is eléggé elcseszték az előző évekhez képest, a fekete piros olyan, mint valami összekukázott edzőmez. Egy pozitívum, hogy szimpatikus az edző. Az idén a foci és a kosár leszbszámomra befutó. Ott egyelőre minden összeállt..
1. Geotic
2023-09-26 09:02:34 Barna öves, Őstag
A döntőbe várom a csapatot, de minimum a legjobb 4 közé.
Mégsem


Üzenet küldése...