Banner

Ments életeket, fogadd örökbe Melodyt!

Szerző: amigeleken.hu | 2024-02-11 22:20:00

“Az állatmentés nem hőstett, hanem egy lehetőség embernek lenni.”


A Diósgyőri Szurkolók az Állatokért Alapítvány évek óta végzi tevékenységét a mentésre, támogatásra szoruló kutyák érdekében. Tavaly lettek jogosultak a személyi jövedelemadó 1%-ának fogadására. Az amigeleken.hu egy évvel ezelőtt is arra bíztatta a szurkolótársakat, hogy támogassák a DSZÁ-t, így tesszük ez éven is is.

Biztosak lehettek benne, hogy támogatásotok a lehető legjobb helyre kerül. Az Alapítvány fejlődéséhez, az állatorvosi kezelések, oltások kifizetéséhez, a közeljövőben megvalósítandó szívférgesség szűréshez szükség van minden forintra.

Adóbevallásotokban ne felejtsetek el nyilatkozni az adó 1% felajánlásáról a DSZÁ-nak.


Az amigeleken.hu a maga eszközeivel szeretné segíteni a DSZÁ Állatmentés munkáját. Azt szeretnénk, hogy a lehető legtöbb kutya gazdára találjon, azért rendszeresen közzé fogjuk tenni egy-egy gazdára vár kutya fotóit, ezzel is serkentve Titeket az örökbefogadásra.


Ismerjétek Melodyt!

Melody kinézete mellett különlegesen értelmes és tanulékony fiatal, kb fél éves lány kutya. Alapvetően egy nyugodt természetű nagyon értelmes kutyalány. Más kutyákkal is barátságos, de egyedül is szépen eljátszik. Szerető otthont keresünk számára!

Bemutatkozó levél formájában várjuk a Melodyt örökbe fogadni vágyókat. Nagyon szeretnénk végre szerető otthonban tudni Őt.





Melodyról további képeket itt találsz: Facebook


Mit tartalmazzon a bemutatkozó levél első körben:

Hova kerülne helyileg a kiválasztott kutya? (település neve + lakásba/családi házba/telephelyre/tanyára, illetve kinti/kinti-benti/benti elhelyezéssel)

Volt-e már kutyád/kutyás tapasztalatod vagy most van-e másik kutyád (ha igen, szuka/kan, ivaros/ivartalan) vagy egyéb háziállat (macska, rágcsáló, madár, stb)

Bemutatkozó leveledet az allatkinzasellendiosgyor@gmail.com e-mail címre küldd el!


Az Alapítvány a következő felhívást tette közzé az adó 1% felajánlással kapcsolatban:


Bármennyire küzdelmesen éljük meg a mindennapokat, amikor megállunk és végiggondoljuk, hogy azért szépen sikerült haladnunk, fejlődnünk az elmúlt években és ez legfőképpen Nektek köszönhető!!!

Múlt évi bizalmatok az 1%-os felajánlásokkal mérföldkő volt számunkra, hogy igen is, menni kell előre és tovább csinálni!

Vannak még terveink, amiket megszeretnénk valósítani és céljaink, amiket elszeretnénk érni! Azonban ez csak Veletek jöhet létre!

Rendelkezz adód ez 1%-ának felajánlásával!

Légy részese Te is a segítségnyújtásnak!

Adószámunk: 19241834-1-05

Diósgyőri Szurkolók az Állatokért Alapítvány

Számítunk Rátok!


De nemcsak az 1% felajánlásával támogathatod az állatmentést. Pénzadománnyal is segítheted önfeláldozó munkájukat, sőt ha nem tudsz örökbe fogadni kutyát, virtuális örökbefogadóvá is válhatsz, ha havi rendszerességgel támogatod valamely kutyus ellátását, gondozását.

De nagy segítség az is, hogy ha megosztod a gazdira váró kutyák posztjait. Kattints ide és kedveld a facebook oldalukat, majd oszd meg a posztjaikat!

Támogathatod az Alapítványt úgy is, ha vasárnap délelőttönként személyesen segédkezel a mentett kutyát sétáltatásában, de legnagyobb segítség természetesen az örökbefogadás.


Hogyan támogathatod alapítványunkat, menhelyünket, mentéseinket, mentvényeinket?

Adó 1% felajánlással

Adószám: 19241834-1-05

Diósgyőri Szurkolók az Állatokért Alapítvány

Személyesen: (kutyasétáltatás, menhelytakarítás, kenneltámogatás)

Utalással

Számlaszám: 11734004-25978458-00000000

IBAN: HU46 1173 4004 2597 8458 0000 0000

OTP Bank Swift: OTPVHUHB

Örökbefogadással: Az egyik legnagyobb segítség! Hiszen egy örökbefogadással segítesz az adott kutyán, illetve helyére új kutyát menthetünk!

Virtuális örökbefogadással: Így támogathatsz egy általad kiválasztott kutyát és havonta fix összeggel vagy tárgyi adománnyal kedveskedhetsz neki, segítve ezzel a napi és egészségügyi ellátását!

Tárgyi adományokkal: konzervek, plédek, fekhelyek/ketrecek/boxok, játékok, pórázok, jutalomfalatok, fertőtlenítőszerek


forrás: DSZÁ facebook



És ezt olvastad már?
Banner
Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás!

Banner
Mégsem


Üzenet küldése...